rkBrain 28 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 (edytowane) Jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy, duet Brytyjskich komików. Autorami wszystkich skeczy oraz ich głównymi wykonawcami byli Stephen Fry i Hugh Laurie. Obaj znani również z serialu "Czarna Żmija" gdzie wystąpili u boku Rowana Atkinsona. Szkoda, że światową sławę przyniósł mu dopiero serial "House". Chyba jedyni Brytyjczycy, których mowę potrafię zrozumieć Ciekawi mnie czy kiedykolwiek zostanie to wydane na DVD w Polsce. Lepiej będzie przenieść ten temat do seriali. Przepraszam za błąd Edytowane 4 kwietnia 2009 przez rkBrain Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 kwietnia 2009 Opublikowano 4 kwietnia 2009 (edytowane) No nie wiem, mi sie wydaje, że własnie większość osób zna Lauriego z czarnej żmii, nie z Housa, chociaz House jest bardziej na czasie. To jest dobre Edytowane 4 kwietnia 2009 przez gekon Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Czytałem sobie biografię Lauriego i właśnie mnie zaintrygował ten duet "House i Fry" (futurama), w niedługim czasie to obadam. Swoją drogą tak przyzwyczaiłem się do imidżu nieogolonego House'a, że jak widziałem ogolonego Lauriego w Stuardzie Malutkim to mi się śmiać chciało ;]. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Czytałem sobie biografię Lauriego i właśnie mnie zaintrygował ten duet "House i Fry" (futurama), w niedługim czasie to obadam. Swoją drogą tak przyzwyczaiłem się do imidżu nieogolonego House'a, że jak widziałem ogolonego Lauriego w Stuardzie Malutkim to mi się śmiać chciało ;]. to zobacz sobie jak wyglada w czlowieku w zelaznej masce. Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 piosenki mają tam genialne xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi