Gość mate5 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Słucha ktoś? IMO mają za(pipi)i,ste piosenki, macie: Fallen Leaves when i was a little girl wiem że głupia nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Osaka 4 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 hłe,hłe myślę, że kolego pomyliłeś tematy z "wstyd się przyznać" prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 (edytowane) przepraszam Edytowane 4 Kwietnia 2009 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Hmm, Red Flag zajebiste jest http://meragot.wrzuta.pl/audio/1h3WM3oddl6...lent_-_red_flag Jeśli nie to wybaczcie mi - nie zaglądam do tego działu za często i nie wiem co trzeba wyśmiewać, a co popierać żeby być tu fajnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 red flagw burnoucie (takedown ?) był, całkiem mozna posłuchac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ten zespół to żart. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 KU,RWA KIEDYS SIE JARALEM Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Niby emoboye, ale muza mi się podoba. Napewno coś oryginalnego sobą reprezentują w przeciwieństwie do większości dzisiajszych pseudorockowych kapel. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ulubiony zespół mojego kumpla, nie lubię ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jarałem sie pare lat temu, juz nie slucham ale nic do nich nie mam. Pare kawalkow jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Właśnie sobie przypomniałem, że pomimo tego, że ich nie lubię to ten kawałek jakoś wpadł mi w ucho: Czy to znaczy, że powoli staje się emo boyem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nie bo to nie jest emo Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Slucham ich na silowni, lepiej wchodzi ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) Chyba jak z kolegami pod prysznicem jesteś. Przemek, no ku.rwa Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez Pelipe Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 E no, kiedy oni calkiem okej graja.Przez zjebany last nie da sie nawet posluchac czego sie lubi bo zaraz jakis łach ci wejdzie i zacznie narzekac Ja tylko tak mam ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 chyba tak, bo ja mam w (pipi)e co mi jakis łach napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No ja tez, ale mi kadlub hejtuje ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) Ehh ja już dawno przestałem się przejmować opiniami innych, są gusta i guściki... Billy Talent - IMO za(pipi)isty zespół, praktycznie każda ich płyta mi podeszła, ostatnia tylko troszkę jakby gorsza. Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez Gazer Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dwojka imo najlepsiejsza choc i na nowej sa dobre kawalki Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 żeby jeszcze nauczyli się grać to by było fajnie, ci kolesie to żenada Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Wlasnie odkurzylem ich plyty, nadal spoko sie slucha. Nawet nie wiedzialem ze trzeci album wydali, trzeba bedzie sprawdzic. Pins and needles chyba najlepszy ich numer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) lol, dokładnie rok temu zakładałem ten temat. Teraz nie potrafię zrozumieć jak mogłem tego słuchać na okrągło. Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
your_tapeworm 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) born stubborn - chłopie co Ty gadasz wogóle? Byłeś na koncercie? A może podglądałeś ich w studio? Są za(pipi)istymi muzykami, grają bardzo równo i są w ogóle świetnie zgrani. Na żywo brzmią fenomenalnie ( był ktoś w lutym w Stodole?). Muzyka możę Ci się nie podobać ale nie pierd**, żeby się grać nauczyli. Pierwsze dwie płyty zabijają, trzecia jest dobra. To jest jedna z tych kapel, która nigdy się nie nudzi, nawet nie zauważyłem kiedy się zakochałem w tej muzie. Mają swój styl, nie są kolejną kopią wielkich zespołów. Czekam na Billy Talent IV i kolejny koncert. Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez your_tapeworm Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 born stubborn - chłopie co Ty gadasz wogóle? Byłeś na koncercie? A może podglądałeś ich w studio? Są za(pipi)istymi muzykami, grają bardzo równo i są w ogóle świetnie zgrani. Na żywo brzmią fenomenalnie ( był ktoś w lutym w Stodole?). Muzyka możę Ci się nie podobać ale nie pierd**, żeby się grać nauczyli. Pierwsze dwie płyty zabijają, trzecia jest dobra. To jest jedna z tych kapel, która nigdy się nie nudzi, nawet nie zauważyłem kiedy się zakochałem w tej muzie. Mają swój styl, nie są kolejną kopią wielkich zespołów. Czekam na Billy Talent IV i kolejny koncert. Ty tak na serio czy kpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Najnowszy album wyleciał z empetrójki po dwukrotnym przesłuchaniu. Już chyba wolę Skillet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi