Skocz do zawartości

billy talent

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Ehh ja już dawno przestałem się przejmować opiniami innych, są gusta i guściki...

Billy Talent - IMO za(pipi)isty zespół, praktycznie każda ich płyta mi podeszła, ostatnia tylko troszkę jakby gorsza.

Edytowane przez Gazer
Opublikowano

Wlasnie odkurzylem ich plyty, nadal spoko sie slucha. Nawet nie wiedzialem ze trzeci album wydali, trzeba bedzie sprawdzic. Pins and needles chyba najlepszy ich numer.

Opublikowano (edytowane)

lol, dokładnie rok temu zakładałem ten temat. Teraz nie potrafię zrozumieć jak mogłem tego słuchać na okrągło.

Edytowane przez mate5
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

born stubborn - chłopie co Ty gadasz wogóle? Byłeś na koncercie? A może podglądałeś ich w studio? Są za(pipi)istymi muzykami, grają bardzo równo i są w ogóle świetnie zgrani. Na żywo brzmią fenomenalnie ( był ktoś w lutym w Stodole?). Muzyka możę Ci się nie podobać ale nie pierd**, żeby się grać nauczyli. Pierwsze dwie płyty zabijają, trzecia jest dobra. To jest jedna z tych kapel, która nigdy się nie nudzi, nawet nie zauważyłem kiedy się zakochałem w tej muzie. Mają swój styl, nie są kolejną kopią wielkich zespołów. Czekam na Billy Talent IV i kolejny koncert.

Edytowane przez your_tapeworm
Opublikowano

born stubborn - chłopie co Ty gadasz wogóle? Byłeś na koncercie? A może podglądałeś ich w studio? Są za(pipi)istymi muzykami, grają bardzo równo i są w ogóle świetnie zgrani. Na żywo brzmią fenomenalnie ( był ktoś w lutym w Stodole?). Muzyka możę Ci się nie podobać ale nie pierd**, żeby się grać nauczyli. Pierwsze dwie płyty zabijają, trzecia jest dobra. To jest jedna z tych kapel, która nigdy się nie nudzi, nawet nie zauważyłem kiedy się zakochałem w tej muzie. Mają swój styl, nie są kolejną kopią wielkich zespołów. Czekam na Billy Talent IV i kolejny koncert.

Ty tak na serio czy kpisz?