adi 189 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 born stubborn - chłopie co Ty gadasz wogóle? Byłeś na koncercie? A może podglądałeś ich w studio? Są za(pipi)istymi muzykami, grają bardzo równo i są w ogóle świetnie zgrani. Na żywo brzmią fenomenalnie ( był ktoś w lutym w Stodole?). Muzyka możę Ci się nie podobać ale nie pierd**, żeby się grać nauczyli. Pierwsze dwie płyty zabijają, trzecia jest dobra. To jest jedna z tych kapel, która nigdy się nie nudzi, nawet nie zauważyłem kiedy się zakochałem w tej muzie. Mają swój styl, nie są kolejną kopią wielkich zespołów. Czekam na Billy Talent IV i kolejny koncert. Ty tak na serio czy kpisz? No akurat jesli chodzi o stronę techniczną, cy aranżacyjną to są naprawdę świetnymi muzykami. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Ostatni album całkiem dobry. Wpadł mi właśnie w ręce. Na poziomie pierwszego i drugiego ale trochę inny. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 chu.jowa ta kapela strasznie, taka miałka. wypier.dalaka mi z tym tematem. obso weź no skasuj. HALOOOO JESTEŚ TAAAAM PANIE MODERATOR?! Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 Kiedys sluchalem, calkiem niezli sa, ale znudzilo mnie takie granie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi