magelan84 3 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Kupiłem sobie na allegro 30 dniowy kod po wpisaniu wyskakuje mi nastepujaca informacja: "Nie mozna pobrać informacji z rynku usług XL. Spróbuj później. Kod stanu 8015d080. Czy powinienem reklamować ten kod? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Ostatnio ktoś tu miał podobny problem i albo przeczekał i po jakimś czasie wbił kod, albo zrobił to na stronie xboxa. Podziałało. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Mam ten sam problem przy wpisywaniu zdrapki z poziomu konsoli i jakby to nie bylo dosc wkurzajace mam jeszcze jeden problem... >_> Chcialam wstukac kod przez net, ale na stronie Xboxa, pomimo, ze konto mam na UK i zawsze i wszedzie zaznaczalam UK, w miejscu gdzie musze wpisac adres mam na twardo wpisane US i nie da sie tego zmienic :| jakis pomysl co z tym zrobic? a moze olac i wrzucic jakis adres z US? Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Sorki za post pod postem, ale szperalam na zagranicznych forach i okazuje sie ze wiekszosc graczy (wszyscy?) ktorzy maja taki problem, wczesniej korzystala ze zdrapki 48h. Niby uszkadzaja one konto w jakis sposob i nie da sie apgrejdowac konta na Golda. Microsoft w odpowiedzi na maile zwala wine na niby niewazne adresy e-mail na kotre sa zalozone konta. Moze ktos potwierdzic? Jakos nie usmiecha mi sie zakladanie nowego GT Cytuj
suli 0 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Kurde a ja ostatnio grałem na zdrapkach 48h .Teraz kupuje golda i może być nieciekawie , jeśli to prawda. Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 ja korzystalem z 48h jak i z miesiecznych i wszystko chodzi bezblednie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 Pare razy mailem triala ale gold na 12 miechow wpadl bez problemu do konsoli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi