Strife 228 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 Ja załuje ze nie poczekałem na SO4 na PS3 bo zonglowanie płytami po przejsciu gry jest meczące, ale miło spedziłem czas z kazda czescia SO z 1 w szczególnosci. Wiadomo czy bedzie w Resonance wybór jezyka, czy na angielski jestesmy skazani? Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 1 plyta? To oznacza brak filmikow, a ogrom cutscenek Albo powtarzajace sie lokacje (co nie byloby dziwne z takim a nie innym pomyslem na eksploracje). Nie zeby to mialo jakies specjalne znaczenie co do jakosci gry Cytuj
Strife 228 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 Chodziło mi o pierszą czesc na psp, a na x jest na 3 płytach i załuje tych 2 stówek, ale jRpgi nas ostatnio iloscia nie rozpieszczały na ps3 wiec jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 Troszkę niepokojąca ta recenzja ;o Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 To przeczytaj te recenzje http://www.eurogamer.net/articles/resonance-of-fate-review SO1 to wiem ze jest na 1 plycie... myslalem ze Hela mowil o RoF Cytuj
cithall 107 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 Ja załuje ze nie poczekałem na SO4 na PS3 bo zonglowanie płytami po przejsciu gry jest meczące, ale miło spedziłem czas z kazda czescia SO z 1 w szczególnosci. Wiadomo czy bedzie w Resonance wybór jezyka, czy na angielski jestesmy skazani? W wersji X360 NTSC USA jest opcja wyboru języka, japoński lub angielski do wyboru. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 http://www.gametrailers.com/video/review-resonance-of/63360 recenzja GT Już wczoraj dawałem ale pousuwało posty po awarii. Chyba tylko GI tak "zabłysnął". Czekam co w nowym Extremie napiszą. Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 Kurde zajarałem się po tej recenzji. Na pewno tą gre kupie. To, że system walki jest świetny mozna bylo po demie wywnioskować, ciekawy jestem jak wyglada właśnie reszta. Cytuj
estel 806 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Za(pipi)ista jest ta gierka. Mam jakieś 4h nabite, ale super rozwiązana mapka świata, IMO genialny design ala steam-punk, możliwość kustomizacji broni (tłumiki, magazynki, celowniczki, miazga!) i ciuchów (a tu akurat co kto lubi, mnie to nie kręci) oraz wciągający i przede wszystkim motywujący system walki. Naprawdę polecam, szczególnie że gra nie jest prosta i trzeba się trochę zastanowić zanim wydamy komendy. Jak na razie naprawdę duże, pozytywne zaskoczenie. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Widziałem chyba jedną czy dwie recenzje i jestem coraz bardziej zainteresowany. Czyżby pierwszy jRPG na X360, który faktycznie zasługuje na uwagę ? Bardzo mnie interesuje to, że gra podobno nie jest wcale prosta i banalna podczas samych potyczek. Będzie trzeba poczekać i zobaczyć jak będzie się cena kształtować. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 (edytowane) Widziałem chyba jedną czy dwie recenzje i jestem coraz bardziej zainteresowany. Czyżby pierwszy jRPG na X360, który faktycznie zasługuje na uwagę ? Bardzo mnie interesuje to, że gra podobno nie jest wcale prosta i banalna podczas samych potyczek. Będzie trzeba poczekać i zobaczyć jak będzie się cena kształtować. A LO a FFXIII a SO4 ? To co bijatyki ;p Też, też interesuje się tytułem. Szczególnie po obczajeniu recenzji na GT. Estel zdawaj na bieżąco relacje heh. Edytowane 20 marca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 FFXIII i SO4 przekolorowane jak dla mnie, może za dużo błyskającego efekciarstwa. LO w ogóle mnie nigdy nie ciągnęło. EoE wygląda na grę, która może mieć trochę cięższy klimat i to mnie interesuje. Nie wiem jeszcze co do fabuły bo na jednych stronach piszą, że średnia, a na polygamii w recenzji napisano, że fabuła jest dobra i poważna, nie jesteśmy kolejnym blondynem ratującym świat Cytuj
estel 806 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 O fabule nic nie napiszę, bo na razie coś tam się dzieje w trzecim planie. Jestem w drugim rozdziale, więc dopiero poznałem bohaterów i wczuwam się w sytuacje ludzkości, która żyje na jednej wieży. Doszła mi też nowa opcja na mapie świata. Otóż na niektórych hexach są rozstawione terminale. Jak się ustawi odpowiedni kolorek obok tych terminali to dostajemy różne efekty, a jak się te kolorowe hexy rozciągnie aż do dungeona to efekty działają również tam. Przypomina to trochę system sealstonesów z Valkyria Profile 2. Fajnie, fajnie, fajnie. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Czyli taki cichy hit? Ja mialem dylemat czy grac w FF 13 czy WKC pierw a tu taka gierka wyskakuje. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 @ donsterydo oraz SłupekPL Nie zapominajcie o świetnym Tales of Vesperia. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 A wiadomo kiedy bedzie Tale na ps3(czy tylko Japonia go dostała, to było dosyc dawno), bo na klocka jakos mi sie nie chce brac, estel masz Eternity ze stanów sprowadzoną? Bo w europie chyba za 6 dni dopiero premiera. Cytuj
jorrdqn 1 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 wiadomo kiedy bedzie Tale na ps3(czy tylko Japonia go dostała, to było dosyc dawno Pewnie nigdy, raddze imporotwac Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 i po cholere mi to importować jak nie kumam nic z japońszczyzny poza "save". Cytuj
jorrdqn 1 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 i po cholere mi to importować jak nie kumam nic z japońszczyzny poza "save". Mi to w niczym nie przeszkadzalo Cytuj
Strife 228 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Ja jak gram to wole wiedziec o co chodzi w fabule itp: wiec imporcik odpada, ale jak gra wyjdzie to trzeba sie bedzie zaopatrzyc, bo to kawal dobrego jRPG'a. Pierwszy w kolejce i tak jest Resonane of Fate, dawno mnie tak zadna gra nie zaciekawiła. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 20 marca 2010 Opublikowano 20 marca 2010 Spoko grac w jRPG,nic nie rozumiec z fabuly i jeszcze mowic "mi to nie przeszkadzalo" lol. Rowniez czekam na Tales of Vesperia na PS3 majac nadzieje ze nie zrobia nas w bambusa i chociaz wydadza w USA,wersja na xbox 360 nadal stoi w folii na polce ale jakos nie chce mi sie grac,wolalbym zdobyc w niej platynke z szacunku. Wiadomo cos o trofeach w End of Eternity? Chodzi mi najbardziej o to czy trzeba np gre przechodzic kilka razy zeby miec 100% (jak np infinite undiscovery 4 razy...) czy nie ma takich glupot. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 A są poziomy trudności jak w demie było? że samo strzelało, albo trzeba było robić to ręcznie? bo chciałbym to drugie xD Cytuj
Strife 228 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 Gdzies tam wyczytałem ze gra ma 10 poziomow trudnosci, ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 To chyba chodzilo o to NEW GAME bedzie trudniejsze za kazdym razem Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 marca 2010 Opublikowano 21 marca 2010 Naciskasz X, kółko się ładuje, jak znowu naciskasz X i strzelasz. Jeżeli nie naciśniesz Xa drugi raz to nie strzelisz, chyba że masz przedmiot Auto-Trigger. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi