Gość DonSterydo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Z tego co czytałem to w Kolporterach tego nie dystrybuują - tylko te miejsca, które obsługuje Ruch Ale ręki za to nie dam sobie uciąć. Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Kupil ktos? NIgdzie nie ma tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Czytałeś poprzednią stronę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Twoich ostatnich postow nie przeczytalem, bo zaczalem omijac narzekanie na ceny Zadzwonie do wydawnictwa i spytam. Pytanie do Ciebie, czemu napisales ze chcieli 40+6 zl od Ciebie? Tylko za pierwszy numer, czy za start prenumeraty? Nie chce mi sie uganiac po kioskach za tym, w sumie dzis sie uganialem i nie znalazlem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) paru ludzi na różnych forach mówi, że bezpośrednio u wydawnictwa życzą sobie 40 + 6 za pojedynczy pierwszy numer. typ ze sklepu z planszówkami mówił mi to samo. szukałeś w inmedio? ziomek dzisiaj jest na polconie więc mam nadzieje, że tam uda mu się dorwać. Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nie wierze ze tak nagle wszystko wykupili, jakis maly naklad byl pewnie. Juz nie bedzie rzutu na kioski, wiec czekac nie ma co? Czytalem na forach ze ludzie szukaja, ale w kioskach mowia ze nigdy nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 MichAelis: Bezpośrednio w wydawnictwie chcą tyle co za inne numery, czyli 40 zł + 6 zł za przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Warto śledzić ten temat: http://www.forum.gil...,34605.165.html Podobno zainteresowanie przerosło oczekiwania i stąd ten problem z dostępnością. Drugi numer ma być dostępny już w całej Polsce. Jak pierwszego numeru nie ma w czyimś mieście, to raczej już go tam nie zobaczy. Chyba zamówię z wydawnictwa za te 40 zł, aż tak bardzo mnie nie interesuje akurat ten numer, ale jeszcze nie jestem pewny czy nie będę przypadkiem inwestował w całą kolekcję więc wolę jednak na wszelki wypadek brać wszystkie pierwsze 4 numery, które są na razie zaplanowane. Mam nadzieję, że seria ruszy na całego i piąty w kolejce będzie Birth of Venom Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zabawne bo będąc kilka dni temu na Helu widziałem rzeczony periodyk w małym kiosku, zagubionym na końcu Polski Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zabawne bo będąc kilka dni temu na Helu widziałem rzeczony periodyk w małym kiosku, zagubionym na końcu Polski Sęk w tym, że nie dystrybuowano tego w całej Polsce tylko poszła seria testowa do 3-4 województw i w tych miejscach możesz znaleźć Marvela nawet w mięsnym, a w innych województwach nie dostaniesz tego w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Trzeba liczyć na pomoc ludzi, u których jest nadmiar Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 do mnie już leci w lublina Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 I (pipi) A chcialem kupic wszystkie numery, ale bez pierwszego mam to w (pipi)e. Z tego co gosc mowil mi dzis w empiku to moze wraz z 2 numerem przyjdzie tez pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Jak ktoś chce to mogę się przejść po kioskach na moim za(pipi)u i jeśli gdzieś będzie to podeślę za symboliczne piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Szaden, przejdź się, jak znajdziesz to ten, numer konta mi daj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Jakby to nie było problemem, to i ja bym się na coś takiego pisał. Obskoczyłem całe miasto i nic . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja i moja PMka bylismy pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Ten pierwszy numer to jest ta sama historia Spider-mana co była w serii Dobry Komiks?? @Szaden, jak w Twoim mieście jest tyle numerów, że i dla mnie jeszcze starczy to też poproszę. Jakby co to PM. Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 ta. spora część tego co tu wydają była wcześniej albo w dobrym komiksie, albo wydane przez mucha komiks, ale w oporowej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) A część jest tak stara, że nawet jak była wydawana przez TM-Semic to nie ma to żadnego znaczenia Czujecie ten szackunek u kumpli jak po 2 latach macie kompletną 60 tomową kolekcję na ścianie Czytałem, że te wydawnictwo jest bardzo rzetelne jeśli chodzi o wydawanie swoich kolekcji i z tego co wiem to wszystkie dociągnęli do końca. Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Czujecie ten szackunek u kumpli jak po 2 latach macie kompletną 60 tomową kolekcję na ścianie Kiedyś to szacunek u kumpli się zyskiwało jak się miało wszystkie 42 tomy Dragon Ball na półce (i jeszcze jak za każdym razem trzeba było tłumaczyć każdemu jak to się czyta ). tk____tk, dzięki za odpowiedź - dam plusa jak mi się odnowią. Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ja miałem wszystkie Dragon Balle, ale jakiś rok temu opyliłem wszystkie mangi - akurat perspektywa +/- 800 zł była kusząca, tym bardziej, że wszystko miałem za frajer Ale teraz trochę tego DB żałuję, nie tak jak kiedyś wywalenia wszystkich komiksów Marvela i Transformersów -_-, ale jednak. Evangeliona w tomikach zostawiłem, nie ma bata Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Panowie spokojnie, jutro się przejdę i zdam raport, a teraz idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Za(pipi)e przeszukane, brak chociaż jednego numeru Sorry za zrobienie nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Tutaj sprzedaje gościu z forum Gildii. 40 zł z przesyłką i nie trzeba czekać do 30 dni jak z wydawnictwa. Ja tam kupiłem bo u siebie i tak już nie dostanę za te 15 zł. http://allegro.pl/wielka-kolekcja-marvela-spiderman-i2591809144.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi