Gość DonSterydo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Drugi tom wychodzi 30 czy 31? Mam nadzieję, że ten rzucą już na całą Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 31.08 Ja chyba wezme prenumerate. Mozna zrezygnowac w kazdej chwili i nie placi sie z gory. NIe chce przezywac tego co teraz, ze pol Polsci zjezdzilem i nie dostalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Mają już być dostępne w całej Polsce - tam gdzie rzucono pierwszy numer nie było problemu z dostępnością, gościu z gildii rzucił w sumie na allegro 20 sztuk, które znalazł u siebie w salonikach prasowych i to jakieś 10 dni po pierwszym rzucie na rynek. Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 pewne to ze bedzie dostepne? Chyba i tak wezme prenumerate, raz w miesiacu przyjdzie paka i git. Cos sie oszczedza na tym czy cena taka sam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 W prenumeracie nic nie oszczędzasz. Ale jak już zamówiłeś, to warto trzymać i tak można w każdej chwili zrezygnować. Wieść niesie, że od drugiego numeru dystrybucja ma być już normalna, ale to się dopiero okaże w praktyce Na razie zainteresowanie zdaje się być spore, pewnie masa ludzi weszła w prenumeraty i to jest mocny argument, że wydawnictwo pociągnie całą kolekcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jeszcze nie zamowilem, ale jutro to zrobie pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Okej dotarl do mnie pierwszy numer z lublina ;D Swietne wydanie. Cena super. Normalnie takie albumy po 70 zl minimum, a tu 4 dyszki tylko. I zamowilem prenumerate, mimo ze ma byc komiks wszedzie to nie chce na to polowac, kij wie co bedzie. No i na 2 i 3 numerze oszedza sie, bo paczka kosztuje 39,9 zamiast 70 Potem standardowo co miesiac 79,9. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 A możesz napisać ile to ma stron, jakiej jakości jest papier, jaka kreska itp. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 stron jest 160, papier jest kredowy, a kreska jest johna romity juniora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Chciałem dziś kupić drugi numer, ale oczywiście również jest problem.. Z taką dostępnością chyba odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 A nie jutro premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Nom jutro zacznie się polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 niby jutro, ale w lbn już mają Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Co to jest "lbn" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Pewnie Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Zajrzałem na forum gildii... c*uj, znowu to samo, tam gdzie był pierwszy numer, tam można kupić dzisiaj drugi, a w innych miastach jak nie było tak nie ma. Jakaś (pipi)a parodia. Oczywiście na Allegro już leżą :confused: Żeby jeszcze prenumeratę można było zamówić jak na XXI wiek przystało, przez neta, a nie telefonicznie - jak zwierzę Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Niezle jajca. Dobrze ze prenumerate jednak wzialem, a wahałem sie. Lepiej przez neta wiadomo, dlugo trzeba czekac na polaczenie, ale w pare sekund przyjmuja. Jak ktos jest napiety na to to nie ma sensu polowac w kiosku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Tym bardziej trudno polować na coś czego nie ma XD Cholera, myślałem, że sobie jutro oba na półeczce postawię, a tak to będzie trzeba jednak prenumeratę zamówić i czekać do końca września... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Dostałem pierwszy tom. Wydanie jest mega, super jakość. Prenumerata to już pewniak Tylko trzymać kciuki żeby wydali wszystko od początku do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) no siema chłopaki, dzisiaj środa czyli dzień oczekiwany jak zawsze przez wszystkich komiksomaniaków z wypiekami na twarzy. co wy podnieśliście dzisiaj z półki w waszym lokalnym rapidshopie? age of apocalypse 07 amazing spider-man 693 avengers academy 36 dark avengers 180 deadpool 60 defenders 10 first x-men 02 hawkeye 02 invincible iron man 524 the might thor 19 punisher 15 venom 24 x-factor 243 a może ultimate spider-man 14 ? ukazały się okładki do trzech pierwszych numerów szykowanego w ramach inicjatywy MARVEL NOW! "avengers" od tria hickman/opena/white. jonathan hickman to jeden z najbardziej utalentowanych scenarzystów piszących obecnie dla marvela - gość sprawił, że nie czułem się zażenowany (no może trochę mniej zażenowany) czytając komiksy o fantastycznej czwórce, a panowie opena & white są odpowiedzialni za kreskę w jednym z najlepszych komiksów o superbohaterach wrzechczasów ("uncanny x-force"). spokojna głowa - okładki nie są ich autorstwa - środek będzie wyglądał pierwsza klasa. w lewym górnym rogu widzę chyba cannonballa (albo to sentry?) więc wygląda na to, że po "Avengers Vs X-Men" w 18-osobowym rosterze zobaczymy znacznie więcej mutantów Edytowane 5 Września 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (pipi), muszę PORZĄDNIE zabrać się za starsze komiksy bo w ciemnej (pipi)e jestem. Green Lantern zatrzymałem się na "Brightest Day" (marne popłuczyny po "Blackest NIght"), w Batmanie nawet Battle for the Cowl nie ruszyłem, nie mówiąc już o obecnej Justice League przy której stanąłem na zeszycie #7. Nie wspominając już o Marvelu z którego czytam tylko one-shooty (MARVELS i Marvel Ruin rządzi). Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Kurde, w sumie ciesze sie ze to wszystko nie wychodzi w Polsce, bo musialbym miec kazdy numer ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yangus 10 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Jest jakas stronka z ktorej mozna "wypozyczyc" komiksy? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 jest. są też również pierwsze strony z nowych avengersów: po tym co taki romita junior czy acuna odpier.dalali przez ostatnie dwa lata to niebo i ziemia. wreszcie wygląda jak na flagowy tytuł przystało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Bardzo fajna ta kolekcja marvela. Za taką cenę żal nie brać, mam już trzy tomy. Jest kilka dubli w kolekcji, ale mam je w miekkiej oprawie, wiec nie ma co marudzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi