Gość DonSterydo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Kogo obchodzi ta zeszmacona, a niegdyś wspaniała seria Niech zrobią restart i robią historie w stylu tych z lat 80 i 90. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 no chyba cię poje.bało spidey dawno nie był tak dobry jak za slotta. na szczęście kontynuuje i będzie to robił pewnie jeszcze długo a rysownicy, którzy byli regularnie ostatnimi czasy (ramos, caselli, stegman) będą na etacie teraz oficjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ostatnio jak sprawdzałem to Spiderman był w teamie z Fantastic Four i chyba Doom'em. Nie wiem co w tym dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 KOGO TO KU.RWA OBCHODZI PITER PARKER NIE ŻYJE [*] I chooy z tym. Wskrzesza go za pare miesiecy i po sprawie, to samo bylo z kepten ameryka. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) cap dostał kulkę po prostu od crossbones'a, tutaj sprawa jest bardziej skomplikowana bo peter żyje, ale jednak "nie żyje" .nie chcę się powtarzać, ale przeczytajcie sobie ostatni arc "dying wish". ta cała akcja ze spider-manem w f4 to dobra w chu.j, parker zawsze był blisko z pierwszą rodziną marvela a blaze to jeden z jego najlepszych ziomeczków więc zaadaptowanie go do teamu kiedy human torch był "martwy" było jak najbardziej naturalnym wyborem. numer f4 kompletnie bez dialogów poświęcony całkowicie żałobie po johnym, albo jak peter pomaga przejść przez żałobę synowi reeda i sue to jedne z najlepszych mainstreamowych komiksów ostatnich lat. z resztą to wymyślił hickman, który swoją drogą jest geniuszem. jak ogarnie się 3 letni run jego fantastic four i połączy wszystkie nitki jaką epicką historię miał obmyśloną to musk rozyebany. teraz piszę avengerów co tylko pozytywnie wróży na przyszłość. zapomnij o przeszłości i enjoy dobre w ku.rwę historie obrazkowe dla dzieci. a z viktorem von doomem też dobra akcja uwięziony jest już po raz setny chyba w jakimś alternatywnym uniwersum czy kichu.j gdzie poświęcił się żeby uratować valerie i reszte future foundation tylko znalazł infinity gauntlet czyli podejrzewam, że jakoś pod koniec roku jak już wojna z ultronem się skończy to wróci na pełnej ku.rwie i znowu najlepszy villain marvela będzie siał spustoszenie . Edytowane 27 Grudnia 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) parker zawsze był blisko z pierwszą rodziną marvela a blaze to jeden z jego najlepszych ziomeczków więc zaadaptowanie go do teamu kiedy human torch był "martwy" było jak najbardziej naturalnym wyborem. numer f4 kompletnie bez dialogów poświęcony całkowicie żałobie po johnym, albo jak peter pomaga przejść przez żałobę synowi reeda i sue to jedne z najlepszych mainstreamowych komiksów ostatnich lat.\ oooo! tak jej pomagał! Tak. Uważam to za za(pipi)iscie smieszne. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Co do spidermana: iksde Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 WWH skonczylem , i bardzo mi sie podobal. Wlasnie zaczynam zasysac Civil War.Jakie wieksze "serie" mozecie polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 nie polecam eventów bo są chu.jowe, ale jak już masz parcie to bierz "annihilation" czy tam "war" jest jeszcze w tytule albo "wave". łykniesz trochę kosmicznego marvela i zaznajomisz się z guardians of the galaxy przed tym jak w 2014 podbiją kina na całym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jakby ktoś jeszcze nie wiedział jakie będą kolejne komiksy w kolekcji Marvela to: 4# Wolverine (Millera) 5# Birth of Venom 6# X-Men: Dark Phoenix. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Czyli jak na razie wydają wszystko, to co juz kiedyś było wydane w Polsce (Egmont, TM-Semic itp.)... Super, szczególnie, że na wznowienie tej ostatniej historii po cichu liczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Czyli sie jaram :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dla mnie te klasyki są najważniejsze i już wiem, że prenumeratę będę trzymał przynajmniej do 7 numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 nie polecam eventów bo są chu.jowe, ale jak już masz parcie to bierz "annihilation" czy tam "war" jest jeszcze w tytule albo "wave". łykniesz trochę kosmicznego marvela i zaznajomisz się z guardians of the galaxy przed tym jak w 2014 podbiją kina na całym świecie. Wolalbym cos ze znanymi herosami.;)Az taki fan nie jestem , zeby lykac wszystko co leci. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) no to łyknij "fear itself" to na zawsze ci się odechę eventów i zaczniesz czytać dobre komiksy. 100 komiksów lekko. powodzenia. Edytowane 6 Stycznia 2013 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jakby ktoś jeszcze nie wiedział jakie będą kolejne komiksy w kolekcji Marvela to: 4# Wolverine (Millera) 5# Birth of Venom 6# X-Men: Dark Phoenix. Gdzie znalazłeś info o kolejnych numerach? Jakoś na ich stronie nie mogę znaleźć... Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na jakimś blogu, ale gdzie dokładnie to nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 no kur.wa trzy fajne numery sie szykuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jakby ktoś jeszcze nie wiedział jakie będą kolejne komiksy w kolekcji Marvela to: 4# Wolverine (Millera) 5# Birth of Venom 6# X-Men: Dark Phoenix. Gdzie znalazłeś info o kolejnych numerach? Jakoś na ich stronie nie mogę znaleźć... Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dzięki Ukyo. Tą listę ktoś już kilka stron temu wrzucił i ją widziałem. Natomiast bardziej chodziło mi o kolejność wydawania historii bo chciałbym wiedzieć co będzie w następnej paczce, a nie mieć niespodzianki. Przecież powinni podać co najmniej 4 numery do przodu co się pojawi, a tu na oficjalnej ani słowa o tym. Dodatkowo mogą zajść jakieś zmiany w stosunku do podanych tytułów bo te są oparte na tym co wyszło w UK. No, ale jeśli jednak nic się nie zmieni to największa wtopa, o czym wcześniej wspominałem będzie z Astonishng X-Men Wheadona, gdzie będą wydane tylko dwa tomy obejmujące połówę run-u, a więc pozostałe dwa trzeba będzie kupić u Muchy. Lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nie wiem po co u nas wydawac Kapitana Brytanie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 z kapitanem brytania zwiazany byl najgorszy arc uncanny x-force. ble. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Nie wiem po co u nas wydawac Kapitana Brytanie xD U nas pewnie będzie... Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 No zamiast 2 komiksow z nim mogli by wydac cale Astonishing Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 w ogole za malo eksmenow jak dla mnie i punishera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi