Gość DonSterydo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ciekaw jestem kiedy będzie Marvel Zombies Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Chyba jakoś na dniach pojawi się czwarta część wielkiej kolekcji komiksów? Szkoda, że na ich oficjalnej stronie nie ma podanych dokładnych dat pokazania się kolejnego numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Będzie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 To trzeba udać się do kiosku. Skąd wiesz ze akurat jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 sprzedam numer 1 i 3, szczegoly na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 To trzeba udać się do kiosku. Skąd wiesz ze akurat jutro? Pewnie stąd że nowe numery wychodzą w środy co dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 To trzeba udać się do kiosku. Skąd wiesz ze akurat jutro? Na forum Gildii przeczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 To trzeba udać się do kiosku. Skąd wiesz ze akurat jutro? Pewnie stąd że nowe numery wychodzą w środy co dwa tygodnie. Dobrze wiedzieć, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Przeczytał już ktoś?Może podzielić się wrażeniami?warto kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Czytałem Wolviego wcześniej i powiem, że bez szału przynajmniej dla mnie. Natomiast myślę, że można spokojnie kupić. No, ale gusta są różne Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 [reklama] http://www.psxextreme.info/topic/102179-s-wielka-kolecja-komiksow-marvela-1-3/#entry2762141 [/reklama] Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 http://www.atomcomics.pl/pl/p/HOUSE-OF-M-TP/5614 http://www.atomcomics.pl/pl/p/AVENGERS-DISASSEMBLED-TP/4985 Zamawiam. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 house of m, spoczko, ale to fragment wiekszej calosci. avengers to kupa IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 To co polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 ale nie wiem co cie interesuje i co juz znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Nic nie znam, żadnej całej serii nie czytałem. Interesuje mnie Marvel, przede wszystkim Xmeni i Spiderman. Zamierzam zacząć od crossoverów. Które polecasz i w jakiej kolejności czytać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Z tych co czytałem to polecam House of M ->Civil War->Planet Hulk->World War Hulk w tej kolejności czytać.Warto się jeszcze Deadpoolem zainteresować(fajny humor i sporo crossoverow). Dodatkowo warto wykupić sobie abonament na stronie marvela(10$ na miesiac lub 5 jesli oplacisz rok z gory) gdzie masz wszystko ladnie skatalogowane.Co prawda brakuje trochę komiksów,ale z tego co patrzyłem to wszystkie ważniejsze serie i eventy są zawarte. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Extremis jest super. Iron Man 3 będzie z niego czerpać więc warto się zainteresować. Executive Program też no i Astonsihing X-Men tak samo. Planet i World War Hulk to jeden z najlepszych eventów Marvela współcześnie plus do tego "Days of Future Past" chociaż kreska może trącić trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja dzisiaj anulowałem prenumeratę - komiksy są dostępne u mnie bez problemu i będę sobie wybrane pozycje kupował. Po pierwszych 3 tomach stwierdziłem, że jednak te współczesne komiksy jakoś mnie nie jarają i wolę klasyki. Kwestia finansowa i cięcie wydatków też miało jakieś znaczenie 30 lecę po Venoma, niach niach Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 A ja mam już całą dłoń Hulka na półce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Marvel rozpoczyna w UK nową 60 tomową serię http://www.mightiestcollection.com/collection.html Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Szkoda, że tylko UK, bo bym brał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Oni to wypuścili tak po 40 tomach obecnej kolekcji w UK. U nas jeśli się pojawi to na 99% po wyjściu kompletnej obecnej - dwie takie serie naraz dla naszego małego rynku to by overkill był Zresztą dla kogoś kto mieszka w UK to są grosze, ile u nich taki jeden tom kosztuje - 7 funtów? To jak dla nas 10 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Marvel rozpoczyna w UK nową 60 tomową serię http://www.mightiest...collection.html Za(pipi).iste, pewnie się pojawi i u nas po obecnej kolekcji. W Anglii wszytsko jest tańsze, bo tam panuje bieda, w Polsce bogactwo więc dla tego wszystko u nas droższe. W tym roku do kin trafi nowy film z Wolverainem, akcja ma dziać się w Japonii. Ten film na bazie tego ostatniego tomu? PS. Ciekawe jaką popularnością cieszy się ta Wielka Kolekcja Komiksów w naszym kraju. Oby nie małą, bo jeszcze w połowie numerów zrezygnują z wydawania. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Z tego co czytałem to Hathette jeszcze żadnej kolekcji nie wstrzymało, a wydają naprawdę ekstremalne pozycje. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że koszty wydrukowania takiego jednego tomu zamykają się gdzieś w kwocie 5-6 zł więc nie muszą nie wiadomo jakiej ilości sprzedawać żeby się im to opłacało. Idąc dalej - inni wydawcy w Polsce sprzedają takie pojedyncze wydania po 70-100 zł i jakoś ludzie kupują, wiadomo, tu mamy akurat 60 tomową serię, ale nakład będzie systematycznie dopasowywany do popytu. Po trzecie - najbliższe 2-3 lata to prawdziwa ofensywa filmów o superbohaterach i moment na takie wydanie nie może być lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi