ornit 2 938 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ej, teamówki się nie liczą. Wolverine skończył się na Weapon X Barry Windsor Smitha A'propos dyskusji o ożywieniach. Powróci Octavius... Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) masz na myśli te dwa dodatkowe numery superior spider-man z octaviusem w 2099? btw: nie byłem wielkim fanem children of the atom, ale podoba mi się to co robi bendis z bractwem mutantów z przyszłości w all-new x-men: co prawda to jedynie kalki i wariacje na temat znanych dobrze postaci, ale jednak xavier i raze to super dodatek do i tak bogatergo rosteru x-menowych villainów. olszmic - jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś to nadganiaj przynajmniej dwie główne serie! Edytowane 12 Lipca 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 czekam na urlop, wszystko sciagam na biezaco xD w miedzyczasie nadrabialem klasyke x-tytułów. chyba zaliczylem wszystko wartego uwagi i skonczylem na avengers vs xmen. do tego momentu juz nic nie bede wygrzebywal i jade te nowe serie tylko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) bez niespodzianek, rolę kapitana ameryki przejmuje sam wilson aka the falcon: kontrowersyjna decyzja w świetle oskarżeń o gwałt na nieletniej . swoją drogą to część większej jesiennej inicjatywy wydawniczej "Avengers NOW": medusa i inferno od kilku miesięcy goszczą na kartach inhuman. angelę, mającą swoje początki w spawnie, a jakiś czas temu kupioną przez marvea widzimy w guardians of the galaxy, a teraz okazuje się, że to zaginiona siostra thora i lokiego. o solowych komiksach z winter soldierem i deathlokiem wiemy już od jakiegoś czasu. jesień przyniesie jeszcze all-new captain america, superior iron man i komiks z blondyną dzierżącą mjolnir. reszta pewnie niedługo potem. Edytowane 17 Lipca 2014 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Pomysł z Thorem na maxa gowniany. Thor to był zawsze taki "prawdziwa menszczyzna", teraz jego rolę przejęła jakaś (pipi). Ja tego nie kupuję. W odróżnieniu do czarnego Spider-mana uważam, że Falcon-Ameryka to dobry wybór, przecież z Rogersem stanowili pół wieku parę więc wydaje się być godnym następcom. Na razie bo przecież Steve kiedyś wróci. Angela hahaha ciekawe jaką spisali umowę z Gaimanem. Jak dla mnie kolejna postać z dupy, zbędna Marvelowi. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 teka jak najlepiej czytac xmenow? mam wszystko all new, uncanny i samo "xmen". jechac najpierw jedno calosc, potem drugie itd? one sie jakos krzyzuja nie liczac battle of atom? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) ja bym czytał na zmianę po kilka numerów - w pewnym stopniu się przenikają, ale jest też dużo odizolowanych historii. x-men o lachonach od wooda praktycznie z wyjątkiem battle of the atom dzieje się niemal całkowicie niezależnie. jest jeszcze super rozpisany na pierwsze wydanie zbiorcze arc o powrocie nightcrawlera z zaświatów w amazing x-men. drugiego woluminu wolverine & the x-men nie pisze już jason aaron i poziom znacznie spadł (na pierwszym planie quentin quire). no i ku.rwa magneto bunna to mus, ale to skminisz z lektury uncanny kiedy się zabrać za to. Edytowane 17 Lipca 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 ok, czyli bede jechal chronologicznie. po ktorym numerze all new zaczac uncanny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Czytasz All New X-Men #7 równolegle z Uncanny X-Men #1, potem już na zmiane najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Ja jestem po uncanny x-force. co byście polecieli mi teraz przeczytac? poprzednich nie czytalem, ale mniej wiecej sie orientuje co sie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Ja jestem po uncanny x-force. co byście polecieli mi teraz przeczytac? poprzednich nie czytalem, ale mniej wiecej sie orientuje co sie dzialo. Jak tylko nowe chcesz czytać to najlepiej od All New X-Men #1 zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Stare tez moga byc. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) remander wątki z uncanny x-force po części kontynuuje w uncanny avengers. a, olszu: nie zapominajmy też, że razem z Marvel Now początek miały dwie serie z "x-force" w tytule. ja czytałem tylko cable & x-force i pierwszy arc tego ze storm na czele teamu i co prawda daleko temu do poziomu uncanny..., ale to nadal kawał porządnego x-komiksu. pod koniec jest krótki cross-over obu tytułów. obecnie wychodzi jeden zatytułowany po prostu x-force, ale opinie nie nastrajają optymistycznie więc na razie odpuściłem. @Mastachi: polecam przejrzeć temat bo ja i kilka innych osób dość obszernie się produkowaliśmy na ten temat. Edytowane 18 Lipca 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 dla mnie uncanny xforce pozniej juz wialo kupa i odpuscilem. dark angel saga i apocalypse solution czytalem 3 razy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 @up TO ! Ta scena jak Dark Angel niszczy całe miasto chwilę wcześniej gadając z tym dzieciakiem nt. superbohaterów Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) przez pewien czas były niezłe zawirowania z rysownikami, ale końcówka na prawdę w porządku. zabójstwo dakena to mocarna scena. szkoda, że wskrzesił go w uncanny avengers . Edytowane 18 Lipca 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Ale to już jezdziec apokalipsy więc mu wybaczamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 @ornit In "Original Sin," something's going to happen that will mean Thor won't be able pick up the hammer again. But someone's got to, and someone will. Someone close to Thor. We're not going to reveal who that is right away, that's something we're going to tease out, but I will say that it's one of the many women in Thor's life that will become the new Thor. Who they are, why they're worthy, what they do when they become Thor, that's what you're going to learn.We're aware the "all-new" Thor is powerful statement. It's a completely different statement than bringing a tough new Asgardian female hero onto the stage because, at this point, everyone knows who Thor is. We're challenging readers to embrace a female character that is replacing one of the strongest heroes in the Marvel Universe, the masculine epitome. And it's not a gimmick; it's a great story. a kiedy za wszystko odpowiada jason aaron (przypominam - główny architekt thora od dwóch lat) to jestem w stanie uwierzyć w ostatnie zdanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Steve znowu umarł że murzyn go musiał zastąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nie. Wyssali z niego serum superżołnierza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 @Mastachi, Ichabod wypuścił długo obiecywany materiał: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 o uncanny x-force nie wspomnial glupek Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) okłada new avengers z nadchodzącego tygodnia: kto nie czyta obu serii hickmana ten pała AVENGERS: RAGE OF ULTRON OGN announced. In continuity. By Remender, Jerome Opena, andDean White. April 2015. Remender says they wanted to make something "that feels like THE KILLING JOKE." It's the evolution of Ultron. Will set things up and have a "whole new status quo" at the end. SaysStarfox will play a big role and will get everyone to love the character. graphic novel o ultronie od creative teamu odpowiedzialnego za dark angel saga o_O Edytowane 25 Lipca 2014 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 ołłłłłłłłł jesssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Skończyłem niedawno dwa tomy Thora z Marvel NOW! Naprawdę fajne historyjki i zastanawiam się czy nie zacząć swojej pierwszej serii na bieżąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi