ornit 2 938 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nic z Marvela. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 napisz co masz na myśli pisząc o zryciu beretu, a potem może ci napiszę kilka propozycji z niektórymi z tych postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 No jeśli chodzi o GotG to zecydowanie volume 3, i wszystkei eventy z nim związane, al to trzeba czytać w kolejności chonologicznej, jak znajdę obrazek z kolejnością to podrzucę. Spider-Man- polecam Spider-Man Blue. Iron Man hmmm prócz Extremis i Execute Program to nic innego do głowy mi nie przychodzi X-Men - Messiah War, Complex i cała masa innych, run Wheedona do Astonishing X-Men i może X-Force. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 napisz co masz na myśli pisząc o zryciu beretu, a potem może ci napiszę kilka propozycji z niektórymi z tych postaci. Ażeby było krwawo, z ciężkim klimatem, jak największą rozpierduchą, a to wszystko podlane sosem z wizualnymi wodotryskami i wciągającą, pogmatwaną fabułą. No jeśli chodzi o GotG to zecydowanie volume 3, i wszystkei eventy z nim związane, al to trzeba czytać w kolejności chonologicznej, jak znajdę obrazek z kolejnością to podrzucę. Spider-Man- polecam Spider-Man Blue. Iron Man hmmm prócz Extremis i Execute Program to nic innego do głowy mi nie przychodzi X-Men - Messiah War, Complex i cała masa innych, run Wheedona do Astonishing X-Men i może X-Force. Dzięki Kalel, zanotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Spider-Man- polecam Spider-Man Blue. Ostatnie łowy Kravena, również warty przeczytania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 już tej jesieni czerwona czaszka wraca na pełnej ku.rwie: \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 teka, po avengers vs xmen nadrobilem all new x-men, wolverine and the x-men i uncanny x-men. samego x-men z laskami odpuscilem bo battle of atom, srednio mi sie podobalo. takze z 3 xmenami jestem na biezaco (szkoda, ze irving juz nie rysuje uncanny), co mi jeszcze polecasz? w samych xmenach jest jeszcze cos wartego uwagi? a poza tym to planuje uncanny avengers i deadpoola. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) co jeszcze ogólnie z marvela obecnego? no trochę tego jest wartego uwagi. z około x-menowych uderzaj musowo w magneto. warte sprawdzenia jest też amazing x-men bo pierwszy arc to zaje.bista piracka przygoda w zaświatach z nightcrawlerem i azazelem w rolach głównych. kurt ma też solowy komiks pisany przez claremonta. obowiązkową pozycją jest również death of wolverine (2 z 4 numerów już jest - całość skończy się w tym miesiącu). Edytowane 14 Września 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 magneto zassam. a avengers to obie czytac (zwykle i uncanny)? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 avengers obowiązkowo czytaj na zmianę avengers i new avengers (najpierw zacznij z wyprzedzeniem avengers bo zaczęło się troszkę wcześniej ale to jedna wielka przeplatająca się historia hickmana króla). uncanny avengers na początku jest beznadziejne, ale potem remander wraca do wątków z uncanny x-men i może być. jak znajdę chwilę to i będzie mi się chciało to wszystko ci ładnie rozrysuje i jeszcze odpowiem na pytanie kolegi z poprzedniej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 poprosilbym! Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Mnie pierwsze 7 zeszytów new avengers zmuliło. Zupełnie tego nie czuje. Strasznie sie meczylem kiedy to czytałem. Natomiast Uncanny polecam. Jak sie przełknie kilka bzdur to historia jest epicka. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) racja, ale warto się przemęczyć bo u hickmana to zawsze owocuje w dłuższym rozrachunku, a avengers i infinity dużo tracą bez znajomości new avengers. no i ku.rwa ten numer co niedawno wyszedł gdzie iluminaci rozkminiają kto ma "nacisnąć czerwony guzik" i zapobiec inkursji to takie emocje, że ja pier.dolę. albo niedawny reveal cabal pod przewodnictwem namora z thanosem i jego świtą w składzie HICKMAN KNUR. Edytowane 14 Września 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 na biezaco jestem z all new xmen, uncanny i death of wolverine (spoczko!) teraz zassalem calosc z marvel now tych serii: magneto punisher amazing xmen wolverine and xmen (druga seria) all new ghost rider deadpool (jakis czas temu przerwalem) czekam teka, az napiszesz za co jeszcze warto sie brac, albo za co nie warto z tego co napisalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 punisher pierwszy arc z elektro spoko ale bez fajerwerków, dalsze numery odkładam na potem. wolverine & the x-men średniaczek, po odejściu aarona to nie to samo, niedługo będzie się nazywać spider-man & the x-men . all-new ghost rider słabizna. deadpoola mam wuchtę do nadrobienia, przerwałem gdzieś po tym zaje.bistym team-upie z kapitanem ameryką i wolverinem w korei pólnocnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 przeczytalem pare numerow punishera i ghost ridera i wyje.balem. punishera po przeczytaniu max od ennisa nie idzie teraz przebrnac. ghost jest zenujacy. wolverina z xmenami zatem tez odpuszczam. z x-tytulow zatem tylko all new, uncanny, amazing i magneto. tych xfactorow nie chce mi sie czytac, nigdy nie przepadalem, a x-force to znajac zycie potwarz dla dark angel saga. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) xforsa nowego nawet nie ruszałem bo opinie (pipi)owe. cable & the x-force jest spoczko, ale to zupełnie inny klimat niż uncanny (luźniejszy o wiele). z nowszych punisherów ten co go pisał greg rucka był dobry (z frankiem zarośniętym i z opaska na oku \m/). no i ten jego kilkunasto zeszytowy run zakończył się zaje.bista mini serią "punisher: war zone" gdzie avengerowie polują na franka. no i w czytając tą serię mamy niepowtarzalną okazje zobaczyć jak castle walczy z zombiakami na środku times square. Edytowane 15 Września 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 przeczytalem amazing xmen, fajne i luzne. podobalo mi sie. ogarnalem tez to war zone co pisales, swietne. czekam na posta co czytac poza xmenami z marvela Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Fury MAX Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Punisher v4, Punisher WarZone v3, Wolverine MAX warto? Widzę wrzuty na grumiku i zastanawiam się. Ten Magneto co teczka polecał bardzo spoko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 wolverine max to raz strzał w 10, raz kompletne pudło. to antologia jest w sumie, nie w continuity. lepiej savage wolverine poczytać (przynajmniej dla arcu w savage land i team-upu z elektrą z epickimi rysunkami madurairy). Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ja z kolei odradzam wszystko z Wolverine w tytule. Jeśli nie jest to Weapon X Barry Windsor Smitha to jest to straszne (pipi). Wolverine sprawdza sie tylko w X-Menach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 skonczylem 9 numerow magneto, wypas Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 finał death of wolverine przesunięty na połowę października . ale przynajmniej spider-verse powoli się rozkręca: \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi