Skocz do zawartości

Marvel

Gość Mr. Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre chociażby dla rysunków. Dla mnie obecna święta trójca rysowników Marvela to Opena, Acuna i właśnie Deodato. Z tych trzech IMO Opena najlepszy.

Opublikowano

Główna drużyna avengers to uncanny avengers,bo ogórków nie chce mi się nadrabiać?

uncanny to jest unity squad (mutanci + avengersi) i właśnie rozpoczął się drugi wolumin:

detail.jpg

Opublikowano

ale dzisiaj goty wieczorne posiedzonko z avengerami:

detail.jpg

detail.jpg

detail.jpg

wszystkie pierwsza klasa, a ta ostatnia strona w new avengers :fsg:.

a właśnie już kiedyś pisałem jak ktoś chcę sobie zaczać czytać jakichs avengersów to secret avengers alesa kota jest świetnym wyborem. historia całkowicie obok tego co dzieje się w MU i do tego pełna błyskotliwego humoru. a modok to już w ogóle kosa:

20140410-201526.jpg?w=627

no i jest deadpool w małym epizodziku :).

• Plusik 1
Opublikowano

Ja osobiście  przebiłem się przez Hawkeye ( super seria - taka niecodzienna bo zwyczajna, przyziemna, miła odskocznia od Wielkich Eventów . Od razu da się polubić duet Clinta i Kate)

Polubiłem Deadpoola w nowym wydaniu (2013). Autorzy wiedzieli co chcieli z nim zrobić  , nadali mu trochę większej "trójwymiarowości" uczynili go bohaterem. Dodali trochę  do jego historii. Jedyne co mnie wkurza  to upychanie Wade'a  do  Wielkich eventów przez co  nie mogę się nim nacieszyć w jego własnej serii.  Jego serie poboczne są  ok  . Szkoda ,że  niedługo koniec... No i  Hawkeye  współpracujący z DP po prostu  miodzio:)

10891789_374099186105476_427746545520202

Opublikowano

Hawkeye. Jakie to dobre,a jakie ładne + genialne te numery z winter friends i piesełem  :fsg:

Aktualnie Clint w jakiej drużynie się buja stale ?

secret avengers które polecałem w poprzednim poście :).

detail.jpg

krecha i klimat bardzo przypominają ten z komiksu z clintem od duetu fraction/aja więc odnajdziesz się szybko. sam nadrabiam obecnie i tak jak nigdy hawkeye'a nie lubiłem to ta seria każdego nawróci.

Opublikowano

guardians-of-the-galaxy-x-men-the-black-

zaczęło się !

drugi cross-over gotg i all-new x-men. chociaż tym razem to grubsza sprawa więc rozciąga się również m.in na legendary star-lord, novę, captain marvel i cyklopa. ciąg dalszy już w środę:

54b95752f1391.jpg

trial of jean grey było spoczko więc jestem dobrej myśli.

Opublikowano (edytowane)

O ile podobał mi się film to nie wyobrażam sobie czytania komiksu o Strażnikach Galaktyki :/ może ukradnę z torrenta i zmienię zdanie. Daj znać czy dobre i co się opłaca z tego cyklu czytać.

Edytowane przez ornit
Opublikowano (edytowane)

obecnie wychodzący run bendisa jest bardzo nierówny, ale ten z 2008 od duety abnett & laning to :fsg:.

STK635507.jpg

se obadaj póki co bo black vortex to za kilka miesięcy pewnie dopiero wyjdzie zebrany.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

Vader - pozytywnie. Graficznie - bajka, naprawdę kawał dobrej roboty odwalił rysownik, znajome miejsca można poznać od razu, a sam Vader poezja. Scenariuszowo - z jednej strony Vader jest postrachem galaktyki, z drugiej skamle przed Imperatorem jak szczeniak, ale zobaczymy.

Opublikowano (edytowane)

Kurcze też bym poczytał. Ale mnie nie stać :/

Aufkleber_Trollface.jpg

edit: przeczytałem drugi numer star wars (ongoing chyba). nie wiem...nie moje klimaty. Ale może dzięki Marvelowi przechodzi mi też ochota na komiksy.

Edytowane przez ornit