Skocz do zawartości

Marvel

Gość Mr. Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaj.ebie ale jest parcie na tego DareDevila, wczoraj miałem w schowku w bonito.pl a dzisiaj już niedostępne  :daddy:

W Aros też już nie ma, całe szczęście jakiś typo na allegro we wrocku ma.  :obama:

Opublikowano

Parcie może i jest, ale wiesz jak mieli na stanie 30 sztuk na spółę (Bonito, Aros oraz Allegro) to szybko poszło.

W ten lub przyszły tydzień zapewne dostarczą im nową świeżą porcję komiksów :)

Dlatego jak wyjdą w lipcu Avengersi orax X-meni to biorę od razu żeby się nie stresować :) Chodź zapewne będą posiadać w zapasie ponad 100 sztuk tak jak teraz.

Opublikowano

Wczoraj właśnie przysiadłem do DD: Zółtego. Bardzo dobry komiks, świetnie się czytał, kreska również na duzy plus. Taka nostalgiczna historia, ogólnie ten sam poziom co Spider Man Niebieski. Jest jeszcze Hulk z tej serii i według Muchy zostanie wydane jeżeli DD sprzeda się dobrze.

Opublikowano (edytowane)

Ok Panowie Sideca poinformowało jak będzie wydawać Daredevila :), a więc:

Komiksy zostaną wydane w twardej oprawie, papier będzie szyty. Twarda okładka ma nie wpłynąć na cenę przy takiej ilości stron  :)

Tomy mają zostać wydawane jeden na kwartał.

Teraz uwaga  :sorcerer:  Ma być 6 tomów po trzy na Bendisa i Brubakera.

Bendis 1 - 480 str.,

Bendis 2 i 3 po 512 str.,

Brubaker 1 i 2 po 304 str.,

Brubaker 3 - 384 str.

Niech dadzą oficjalną cenę 100 zł to się kupi :) (dyskontach taniej będzie :D)

Co to się dzieje  :fsg:  :fsg:  :fsg:  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :obama:  :obama:  :obama:

Cytat z FB

Pokaż ukrytą zawartość

Okładki nr 500

11313059_926313864076978_83579503253512311270274_926313910743640_52289955173826417654_926314000743631_614931373384509829

Edytowane przez Malibu
  • Plusik 2
Opublikowano

wolałbym cieńsze, ale chyba nawet nie ma w taki sposób zebranych. jaranko w chu.j zwłaszcza brubakerem. potem pewnie przyjdzie czas na nieco odmiennego, ale równie o ile nie bardziej zaje.bistego waida \m/.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 25.05.2015 o 13:29, Malibu napisał(a):

Wstawię Ci zdjęcie z internetu :) W pracy jestem. 

Wydanie bardzo dobre, chodzi mi o papier, który jest bdb jakości oraz mocno lakierowaną okładkę, miękka ale bardzo sztywna :) A historia to ujdzie w tłumie, byle do lipca ...

Avengers-Wojna-bez-ko%C5%84ca-396x600.jp

ludzie strasznie narzekaja na jakosc tlumaczenia

Edytowane przez Shen
Opublikowano (edytowane)

Ja jestem świerzy w komiksach wiec zbytnio nie zwracałem uwagi na jakoś tłumaczenia :P wchłaniam co popadnie bez względu na wszystko XD. Przeczytam raz jeszcze i przypatrzę się dokładnie jak to tłumaczenie wygląda.

Fajnie, że 6 tomów dadzą, przynajmniej przez ponad rok będziemy uraczeni bdb komiksem :) Na pewno zazębią się z drugim sezonem Daredevila.

Offtop Dziś czytałem o castingu na postać Elektry do nowego sezonu Diabełka :)

Edytowane przez Malibu
Opublikowano

Przeczytałem Avengers Wojna bez końca i nie rozumiem marudzenia ludzi. Dobry tytuł na początek, zamknięta historia,  bohaterowie z filmowego ekranu w są w całości więc przyciągną trochę oczu a samo story taki akurat do poczytania na lato. xd

Za to  DareDevil Żółty OEJZU JAKIE TO JEST DOBRE :banderas: Jak ktoś się waha nad zakupem to czym prędzej niech leci do księgarni. Jeśli te od Bendisa i Brubakera rzeczywiście będą lepsze to się zesram ze szczęścia.