Shen 9 610 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 a ja czytalem skany i kupuje zeby miec czyste sumienie Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 ta kreska jakas nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Kreska wlasnie fajna z tego co widac na trailerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Kreska spoko a muza z trailera zajebista. Lubię tego typu elektronikę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 trzeci tom deadpoola to must-read. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Good, bad and ugly? Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dokładnie ten ^_^ O tym tomie wszyscy wypowiadają się w samych superlatywach Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Egmont jesienią zapowie tytuły z przed Marvel NOW! i nie publikowane w WKKM. Może przejęli prawa do Dardevila po Sidece? Chciałbym Annihilation, Uncanny X-Force, Iron Fista. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Powiedzcie mi czy warto zacząć zbierać WKKM ? Bo poki co zbieram komiksy od egmontu, ale mam po nich jakis lekki niedosyt, chce wiecej i częściej - i tu wlasnie pytanie czy jest sens i czy warto zaczac zbierac wlasnie te komiksy? Jest ich juz jakos ponad 90, wiec troche mi zejdzie zanim dojde do ostatniego druku, ale powoli do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) A co myślicie o nowym Kapitanie Ameryce i finalnym twiście? Hail Hydra byłoby za proste wg mnie więc albo gra na dwie strony albo to jakiś klon czy coś. Edit: co do WKKM to jasne, że warto, mnóstwo klasyków w dobrej cenie. Ale niektórych numerów już nie idzie dostać a jak już to w obłędnych cenach. Edytowane 3 Czerwca 2016 przez Rudiok Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 (edytowane) No troche sie Krzysztof pozno obudzil, zeby zebrac starsze numery trzeba sypnac groszem. Edytowane 3 Czerwca 2016 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 No powoli do celu, pytalem bardziej o ich jakosc nie cene No ale spoko, kupie pierwszy numer i ocenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 A co myślicie o nowym Kapitanie Ameryce i finalnym twiście? Hail Hydra byłoby za proste wg mnie więc albo gra na dwie strony albo to jakiś klon czy coś. Podobno to nie żaden klon, wersja z innej ziemi, kontrola umysłu czy właśnie gra na dwa fronty. Podobno to jedyny, prawdziwy Steve Rogers, a jego decyzja jest całkowicie przemyślana. Tak przynajmniej rzeczą twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 A co myślicie o nowym Kapitanie Ameryce i finalnym twiście? Hail Hydra byłoby za proste wg mnie więc albo gra na dwie strony albo to jakiś klon czy coś. Podobno to nie żaden klon, wersja z innej ziemi, kontrola umysłu czy właśnie gra na dwa fronty. Podobno to jedyny, prawdziwy Steve Rogers, a jego decyzja jest całkowicie przemyślana. Tak przynajmniej rzeczą twórcy. Oj, to trochę nie kumam. Oby nie wyszło jak z wymazaniem pamięci MJ o Parkerze, które trzeba było potem odkręcać." Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Sam Tom Brevoort wyjaśnia: “We knew it would be like slapping people in the face…His mission is to further the goals and beliefs of Hydra. If that involves taking down the Marvel universe, sure. (But) it may not be as simple as that. It’s not like he’s exchanged his white hat for a black hat – it’s a green hat.” Sprawa ma głębsze dno Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ukradłem kilka tych nowych tytułów Marvela, które teraz zaczęły się ukazywać i smiało mogę stwierdzić, że ich komiksy osiągnęły poziom filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Az tak zle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Chaotycznie, kolorowo, przeczytaj i zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Na biezaco czytam teraz tylko Spider-mana i Kaczora Howarda. Probowalem jeszcze Venoma ruszyc ale w kosmosie lata xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Chciałbym kupić, coś dobrego od Marvela. Podrzucicie mi jakiś komiks, wydany w ostatnim dziesięcioleciu, nie licząc The Punishera od Ennisa. Chętnie przeczytalbym coś dla dorosłego odbiorcy. Może Old man logan? Kupuje na brytyjskim Amazonie i ebay, więc nie powinienem mieć problemów z dostępem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Uncanny X-Force Remendera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Hawkeye. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 spider man blue, daredevil yellow, hulk gray, Marvels 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Jasne Visions, Drax i nowy Punisher to nie są dobre komiksy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi