Malibu 940 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Mucha informuje o nowym komiksie Marvela w tym roku, czyli oprócz Spider-Mana Regin oraz CA: White dostaniemy coś jeszcze ^_^. Stawiam na Punishera MAX albo Iron Fist Brubakera Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Chciałbym Hawkeye albo Moon Knight ale wątpię aby wydali te komiksy u nas. Są za bardzo niszowe Może gdyby netflix zrobił serial o Moon Knight'cie Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Te komiksy będą raczej od Egmontu, a tu wszystko wskazuje na to, że dostaniemy Marvel Knights Spider-Man vol. 3 Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 ostrzegam przed Spider-Mana Regin, (pipi) i to marnie narysowane Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Nie mam pojęcia dlaczego Mucha zdecydowała się na wydanie tego komiksu, naprawdę nie mam pojęcia Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Ja nie wiem po co go kupilem, musze wystawic na allegro. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Faktycznie kreska jak z Kwejka Cytuj
Lipa 520 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Może ktoś już czytał w oryginale i powie czy warto?https://www.sklep.gildia.pl/komiksy/312883-zdumiewajacy-fantastyczny-niesamowity-cudowne-wspomnienia Cytuj
Reno 4 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Chciałbym Hawkeye albo Moon Knight ale wątpię aby wydali te komiksy u nas. Są za bardzo niszowe Może gdyby netflix zrobił serial o Moon Knight'cie Na 2017 rok Egmont zapowiedział m.in. Hawkeye, Puniser MAX i Ms. Marvel więc jest na co czekać. Cytuj
Lipa 520 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Może ktoś już czytał w oryginale i powie czy warto? https://www.sklep.gildia.pl/komiksy/312883-zdumiewajacy-fantastyczny-niesamowity-cudowne-wspomnienia Ponawiam pytanie. Komiks wyszedł. Ktoś, coś? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Łyknąłem ostatnio to całe Avengers / New Avengers / Infinity i powiem że tak średnio. ;/ Hickman niby napisał dobry scenario ale to wszystko dzieje się zbyt szybko. Poza tym w każdym z tych tomów jest info o kolejności czytania. Czytając każdy tomik z osobna można się serio pogubić. Do tego pełno nowych postaci, światów, ras. Bitwy sritwy gwiezdne wojny, miliardy zabitych w jednym zdaniu. Sam finał totalnie słaby i zapowiedzi większego zła XD. Ja już nie wiem co w tym uniwersum się musi jeszcze wydarzyć i jaki super hiper totalnie prze(pipi)ane zagrożenie pojawić dla naszych chu/jwieskąd herosów. Nie dla mnie ta kosmiczna epopeja, wolę potyczki na ziemi. Za to muszę pochwalić fantastycznego Deadpoola, trzeci tomik: Dobry, zły i brzydki naprawdę wypas. Do tego Thor Gromowładny od Aaron <3 O takiego Marvela walczyłem. Ktoś coś czytał, jak wrażenia? Cytuj
Lipa 520 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Warto się zabrać za Spiderman z Marvel Now? Wyszło 5 części i zastanawiam się nad zakupem Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Dla fanow pajeczaka fajna pozycja, Mam Spider island i companion do niego po angielsku. Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 No i jak ta pajęcza wyspa wypada? Dużo zamieszania, setki bohaterów i anty czy bardziej stonowane? Scenariusz ciekawy? SS średnio mi podszedł, dlatego Ci sprzedałem Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 (edytowane) Jeżeli chodzi o Marvela to jestem początkującym czytelnikiem. Wcześniej czytałem tylko komiksy DC, ale wracając do tematu... Zamierzam przeczytać Infinity War. Czy muszę przeczytać starsze zeszyty, lub "na luzie" przeczytać tą część historii, nie zawracając sobie głowy innymi zeszytami. Z góry dzięki za odpowiedź. Skończyłem czytać Civil War, a w tygodniu zamierzam przeczytać "Ultron Revolution". Warto poświęcić czas na czytanie? Z tego co wiem ta seria oparta jest o serial animowany, ale postanowiłem, że przeczytam już do końca. Edytowane 6 listopada 2016 przez Solderowy123 Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Szukam sobie prezentu na święta i chciałem DoFP Claremonta. Na atomcomics mają dwie wersje. Rozumiem, że ta grubsza HC zawiera to, co ta TP plus tie-iny? Jednak patrząc na rozpisaną zawartość mam obawy: 1. https://www.atomcomics.pl/pl/p/X-MEN-DAYS-OF-FUTURE-PAST-HC/23441 - Collecting X-MEN (1963) #141, UNCANNY X-MEN (1963) #142, X-MEN ANNUAL (1970) #14, EXCALIBUR (1988) #52 and #66-67, and WOLVERINE: DAYS OF FUTURE PAST #1-3; and material from FANTASTIC FOUR ANNUAL #23, NEW MUTANTS ANNUAL #6, X-FACTOR ANNUAL #5 and HULK: BROKEN WORLDS #2 2. https://www.atomcomics.pl/pl/p/X-MEN-DAYS-OF-FUTURE-PAST-TP/7062 - Collecting UNCANNY X-MEN (1963) #138-143 and X-MEN ANNUAL #4 Może się ktoś w tej kwestii wypowiedzieć? Z góry dzięki. Edytowane 4 stycznia 2017 przez Luqat Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 Mam HC mogę opchnąć za 110 zł. Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 Dogadamy się na pw Wiesz jak to z tymi wydaniami jest? Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Jutro pierwszy tom nowej kolekcji marvela. Chyba zrezygnuje z DC, nie jara mnie zbytnio i wezme sie za kolejnego marvela. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Wzialem prenumere jednak. Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 (edytowane) Ja robię selekcję ze wszystkimi komiksami. Raz, że nie ma tyle $, dwa miejsca, trzy czasu na słabiaki. Dc mam na razie tylko 9 tom, bo reszta przeczytana poza kolekcją, ale jak ktoś nie czytał, to Husha i Długie Halloween powinien nabyć. No, ale ta śmierć w rodzinie to słaba strasznie. Kupiłem, bo niby klasyk, ale pewnie tylko z powodu wiadomo czego. Niestety się przejechałem i będę bardziej uważał. Bardziej mimo wszystko Marvel mi podchodzi, chociaż w tej drugiej 60tce Wkkm za dużo ciężkich ramotek. Co do Get Mystique, to skoro słabe i trzeba znać kontekst, to warto kupować? Edytowane 4 stycznia 2017 przez Luqat Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 (edytowane) Nie ma sensu brac Get Mystique bez znajomości MC bo to swojego rodzaju epilog do crossovera. Sama historia mi sie podobała, jako standalone jednak nie broni się. Edytowane 4 stycznia 2017 przez Jeez_PS Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Panowie, mam pytanie odnośnie tej nowej kolekcji Marvela. Poprzedniej kolekcji nie brałem bo była dla mnie trochę zbyt randomowa. Jak sprawa wygląda z nową, jest gdzieś jakiś spis wszystkich pozycji jakie się pojawią, ile ma być tomów? Wczoraj w nocy całkowicie przypadkiem trafiłem na reklamę na jutubie. Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Panowie, mam pytanie odnośnie tej nowej kolekcji Marvela. Poprzedniej kolekcji nie brałem bo była dla mnie trochę zbyt randomowa. Jak sprawa wygląda z nową, jest gdzieś jakiś spis wszystkich pozycji jakie się pojawią, ile ma być tomów? Wczoraj w nocy całkowicie przypadkiem trafiłem na reklamę na jutubie. U nas tak to ma wyglądac na początku , rózni sie trochę od oryginalnej kolejności Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi