Traktorzysta 18 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wszystko wydawali do konca, kolekcje najwyzej znikaly z kioskow i skupiali sie na prenumeracie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Na stronie wydania jest już spis zawartości The Birth of Venom - ten zestaw nie ma nic wspólnego z Venomem... to komiksy z czarnym symbiotem z lat 80. Okładka z zupełnie innych wydań, myślałem, że to będzie kompilacja kick assów autorstwa MF Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Na stronie wydania jest już spis zawartości The Birth of Venom - ten zestaw nie ma nic wspólnego z Venomem... to komiksy z czarnym symbiotem z lat 80. Okładka z zupełnie innych wydań, myślałem, że to będzie kompilacja kick assów autorstwa MF Dafuk? Zupełnie nie rozumiem tego co napisałes. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 606 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Z tego co czytałem to Hathette jeszcze żadnej kolekcji nie wstrzymało, a wydają naprawdę ekstremalne pozycje. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że koszty wydrukowania takiego jednego tomu zamykają się gdzieś w kwocie 5-6 zł więc nie muszą nie wiadomo jakiej ilości sprzedawać żeby się im to opłacało. Idąc dalej - inni wydawcy w Polsce sprzedają takie pojedyncze wydania po 70-100 zł i jakoś ludzie kupują, wiadomo, tu mamy akurat 60 tomową serię, ale nakład będzie systematycznie dopasowywany do popytu. Po trzecie - najbliższe 2-3 lata to prawdziwa ofensywa filmów o superbohaterach i moment na takie wydanie nie może być lepszy. Chyba klossa wstrzymali, bo cos na forach jazgotali jak marvel startowal, ale nie mam pewnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Na stronie wydania jest już spis zawartości The Birth of Venom - ten zestaw nie ma nic wspólnego z Venomem... to komiksy z czarnym symbiotem z lat 80. Okładka z zupełnie innych wydań, myślałem, że to będzie kompilacja kick assów autorstwa MF Dafuk? Zupełnie nie rozumiem tego co napisałes. W tomie Birth of Venom nie ma żadnych komiksów z Venomem. Z tego co czytałem to Hathette jeszcze żadnej kolekcji nie wstrzymało, a wydają naprawdę ekstremalne pozycje. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że koszty wydrukowania takiego jednego tomu zamykają się gdzieś w kwocie 5-6 zł więc nie muszą nie wiadomo jakiej ilości sprzedawać żeby się im to opłacało. Idąc dalej - inni wydawcy w Polsce sprzedają takie pojedyncze wydania po 70-100 zł i jakoś ludzie kupują, wiadomo, tu mamy akurat 60 tomową serię, ale nakład będzie systematycznie dopasowywany do popytu. Po trzecie - najbliższe 2-3 lata to prawdziwa ofensywa filmów o superbohaterach i moment na takie wydanie nie może być lepszy. Chyba klossa wstrzymali, bo cos na forach jazgotali jak marvel startowal, ale nie mam pewnosci. Nie wstrzymali, to była seria testowa, taka jak WKKM pół roku temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Na stronie wydania jest już spis zawartości The Birth of Venom - ten zestaw nie ma nic wspólnego z Venomem... to komiksy z czarnym symbiotem z lat 80. Okładka z zupełnie innych wydań, myślałem, że to będzie kompilacja kick assów autorstwa MF Dafuk? Zupełnie nie rozumiem tego co napisałes. W tomie Birth of Venom nie ma żadnych komiksów z Venomem. Mówimy o tym komiksie? http://www.kolekcjakomiksow.pl/opis.php Przecież to są narodziny Venoma, Eddie Brock, molesta ciotki May, dzwonnica i te sprawy...Jak dla mnie opis wskazuje, że będzie to ten sam komiks, który czytałem w latach 90-tych, wydany przez TM-Semic. IMO wszystko się zgadza... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Przeglądałem sobie Amazon i natrafiłem na wydania zbiorcze Omnibus. Normalnie kapcie mi spadły. Cena wysoka, ale kompilacje konkretne, system rozwala Zomnibus, nie miałem pojęcia, że aż tyle komiksów z Marvel Zombies wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Tym razem Hachette się nie popisało i dało komiks bez folii ochronnej. Za to wszędzie gdzie szukałem "piatki" są ponownie dostępne pierwsze tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dokładnie, u mnie pod domem gdzie kupuję można spokojnie wygrzebać wszystkie części jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jest już nowy numer, niech ktoś da znać, czy to prawda o czym pisał Don. Na stronie wydania jest już spis zawartości The Birth of Venom - ten zestaw nie ma nic wspólnego z Venomem... to komiksy z czarnym symbiotem z lat 80. Okładka z zupełnie innych wydań, myślałem, że to będzie kompilacja kick assów autorstwa MF Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jest już nowy numer, niech ktoś da znać, czy to prawda o czym pisał Don. Na stronie wydania jest już spis zawartości The Birth of Venom - ten zestaw nie ma nic wspólnego z Venomem... to komiksy z czarnym symbiotem z lat 80. Okładka z zupełnie innych wydań, myślałem, że to będzie kompilacja kick assów autorstwa MF To co pisze Don to pocześci prawda, i nie. Prawdą jest, że tom obejmuje kilka komiksów, jak Parker nosi czarny kostium (moim zdaniem najpierw powinni wydać jednak Secret War's, a dopiero pózniej ten tom), i próbuje się z nim ostatecznie rostać. Ale nie prawdą jest to, że nie obejmuje pierwszego starcia z Venomem, czyli tego wydawnictwa, które swego czasu wydało TM-Semic (o ile o to chodzi?), bo komiks zawiera tę historyjkę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jestem świeżo po przeczytaniu "Annihilus".(pipi), to chyba był najnudniejszy event z kosmicznych jaki czytałem. I gdzie tu byli Guardianie ? Z tego co zrozumiałem po lekturze volume 3, Guardians of the Galaxy brali aktywny udział w walce z hordą Annihilusa, a tutaj z głównego składu tylko Warlock, Starlord i Gamora. Słabe to panie, na razie odpuszczam sobie Cosmic Marvela. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 606 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dostal ktos prenumerate 4 i 5 tomu z tej wielkiej kolekcji? 5 wyszedl pod koniec stycznia a nadal nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ja zamówiłem prenumerate po 3 numerze i nie dostałem żadnej paczki Kupuję w kiosku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Dostal ktos prenumerate 4 i 5 tomu z tej wielkiej kolekcji? 5 wyszedl pod koniec stycznia a nadal nic nie mam tez nie dostalem Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Ja dostałem dzisiaj. Paczka czeka w domu. Jak wróce z pracy to sprawdze jak wyglada ta torba co jest gratis (kubek w sumie ok był). Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 606 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 To git znaczy ze wyslali, ale cos pozno Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 606 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 No ja tez dostalem, ale rezygnuje. Nie dosc ze musze dymac na poczte, bo idzie to jako list zwykly xd i listonosz nie wezmie tego to jeszcze (pipi)a wyslali tydzien po premierze a szlo drugi tydzien. (pipi)e kupie w kiosku. Nie ma problemu zeby w kiosku to dostac po premierze? Teraz 13ego nowy numer? Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Tak, w środe nowy tom. Ja się umówiłem z babeczką w kiosku żeby mi odkładała jeden numer, mówi że nikt oprócz mnie tego nie kupuje i tak to już by tego nie brała ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Też rozmawiałem z facetem co ma kiosk w biurowcu w ktorym pracuje. Nikt tego nie kupuje i juz nie zamawia. Jak się to nie utrzyma z prenumerat to lipa. Na pewno w kioskach tego ostatnio nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 606 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Tez gadalem z kioskarka i to samo mowila, ze nikt tego nie kupuje a taki szal byl. Ja przerzucam sie na kioski jednak dogadam sie i beda odkladac mi, bo wole isc do kiosku niz czekac 2 tygodnie dluzej i dymac jeszcze na poczte. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 O by tylko Ostatnie Łowy Kravena i Weapon X zdążyły wyjsć, potem ta cała kolekcyja może upasć A tak na poważnie - u mnie wykupują wszystko, na ogół w ciągu 3 dni komiksy znikają z kiosków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Ile razy mozna pisac ze jeszcze zadnej kolekcji nie przerwali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 do mnie prenumerata nie przyszla. wiec niech mnie pocaluja w d... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 (edytowane) No u mnie w piątek była, ale też musiałem odebrać na poczcie. Mam pod oknem, także luz, no ale troche dziwne to. Edytowane 11 Lutego 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi