Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 200,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Miałem 13 lat kiedy kupiłem to wydanie Mega Marvel. Wcześniej nigdy nie słyszałem o Weapon X. Już wtedy wiedziałem, że jest to dzieło.   Hailsy i wieczna chwała Barry Windsor-Smithowi!

• ja natomiast z oferty all-new marvel now polecam następujące tytuły:     nigdy specjalnie nie czytałem x-factora, ale jako że ta seria miała odejść od detektywistycznej formuły, a za rysunki odpo

• @Mastachi, Ichabod wypuścił długo obiecywany materiał:  

Opublikowano

Z 4 dostępnych komiksów w Empiku tylko jeden nadawał się do zakupu. Reszta albo zachlapana błotem albo poszarpana jak podczas ostrej masturbacji w kibelku. Ktos tam w Hachette powinien jednak zrozumieć jak ważny dla zabezpieczenia był ten foliowy kondom.

Opublikowano

Zamów prenumeratę i problem się skończy. Ostatnio nawet się postarali i zapakowali komiksy w folie.

Opublikowano

Ja 6 numer w kiosku kupilem, zrezygnowalem z premumeraty, bo w takiej formie nie ma ona sensu.

Co do kolekcji to pierwsze dwa tomy jak narazie najlepsze no i klasyk venom, ale to jeszcze tm semic pamietam.

Opublikowano

A ja siódmego tomu za cholere nie mogę znaleść w swoim mieście, jeszcze poszukam w kilku miejscach w poniedziałek, ale nie wróże sobie nic dobrego:(...

Opublikowano

Chodziło mi o szósty, nie wiem dlaczego wpisałem siódmy:P...

Opublikowano

Szóstego tomu jeszcze nie czytałem, ale już leży na półce. Na chwile obecną dwa pierwsze tomy najlepsze, mowa o historii jak i o kresce. Iron Man pod względem kreski niesamowity, ale historia słaba. Mam nadzieje, że w przyszłości dostaniemy więcej komiksów z lat 90, czy obecnych, bo te starocie jak Wolverain może fajnie się czyta, ale już same rysunki nieco rażą.

PS. Czekam na

punisher-03.jpeg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1358134271315

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzis kolejne dwa z prenumeraty. Jak nie zakoncza wczesniej to chyba jednak skompletuje cala kolekcje. Fajnie sie to czyta.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie w sieci "kupujecie" komiksy? Chce przeczytac ciag dalszy Thora Straczynskiego który został wydany w kolekcji ale nie moge tego nigdzie znalezc.

Opublikowano

Jak znasz angielski to na marvel.com albo na comixology. Jak nie znasz to naprawde lipa. Nie wiem czy na wymienionych stronach masz to co chcesz ale obie mają CHOLERNIE dużo komisków i np. dalsze "zeszyty" X-Men (bodajże nr. 2 w kolekcji) sa chyba wszystkie.

Opublikowano

jakie najlepsze eventy i tpb polecacie z emejzing spajdermena?

za dzieciaka czytalem tylko maximum carnage.

Opublikowano

nie wiem czy ktos to juz tu umieszczal, ale marvel rozdaje komiksy w postaci cyfrowej za darmo, 700 w sumie.

https://marvel.com/news/story/20431/marvel_1

trzeba sie dzis na ich stronie zarejestrowac, po rejestracji kliknac w przycisk na dole tej strony

https://promo.marvel.com/

i czekac na linka do komiksow.

linki sa wysylane falami, bo kilka tygodni temu padly im serwery w trakcie tej samej akcji.

Opublikowano

Na stronie jest info że promo się już skończyło. Trzeba było sie rejestrować do 9 kwietnia.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ma ktoś info gdzie można kupić jeszcze komiksy z kolekcji marvela? bo w okolicznych kioskach ich nie ma:/ prenumerata mi nie przychodzi... 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Za(pipi)iste to marvels, nie czytalem wczesniej. Swietne rysunki, wstepy od tworcow, do tego sporo stron. Chyba najlepsza pozycja jaka wyszla w kolekcji .

Opublikowano

swietny ten nowy thanos, niezly z niego s(pipi)esyn

dwa dostepne odcinki lyknalem jak pelikan

polecango

Opublikowano

Dzisiaj premiera Marvels

946539_146284325557680_793789402_n.png

Jeden z najlepszych komiksów Marvela :)

można nabyć jeszcze tą kolekcje w kioskach? czy jedynie dla prenumeratorów

Opublikowano

Można jak najbardziej, zarówno w kioskach jak i empikach.