Skocz do zawartości

Marvel

Gość Mr. Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z 4 dostępnych komiksów w Empiku tylko jeden nadawał się do zakupu. Reszta albo zachlapana błotem albo poszarpana jak podczas ostrej masturbacji w kibelku. Ktos tam w Hachette powinien jednak zrozumieć jak ważny dla zabezpieczenia był ten foliowy kondom.

Opublikowano

A ja siódmego tomu za cholere nie mogę znaleść w swoim mieście, jeszcze poszukam w kilku miejscach w poniedziałek, ale nie wróże sobie nic dobrego:(...

• Minusik 1
Opublikowano

Szóstego tomu jeszcze nie czytałem, ale już leży na półce. Na chwile obecną dwa pierwsze tomy najlepsze, mowa o historii jak i o kresce. Iron Man pod względem kreski niesamowity, ale historia słaba. Mam nadzieje, że w przyszłości dostaniemy więcej komiksów z lat 90, czy obecnych, bo te starocie jak Wolverain może fajnie się czyta, ale już same rysunki nieco rażą.

PS. Czekam na

punisher-03.jpeg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1358134271315

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak znasz angielski to na marvel.com albo na comixology. Jak nie znasz to naprawde lipa. Nie wiem czy na wymienionych stronach masz to co chcesz ale obie mają CHOLERNIE dużo komisków i np. dalsze "zeszyty" X-Men (bodajże nr. 2 w kolekcji) sa chyba wszystkie.

Opublikowano

nie wiem czy ktos to juz tu umieszczal, ale marvel rozdaje komiksy w postaci cyfrowej za darmo, 700 w sumie.

https://marvel.com/news/story/20431/marvel_1

trzeba sie dzis na ich stronie zarejestrowac, po rejestracji kliknac w przycisk na dole tej strony

https://promo.marvel.com/

i czekac na linka do komiksow.

linki sa wysylane falami, bo kilka tygodni temu padly im serwery w trakcie tej samej akcji.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Za(pipi)iste to marvels, nie czytalem wczesniej. Swietne rysunki, wstepy od tworcow, do tego sporo stron. Chyba najlepsza pozycja jaka wyszla w kolekcji .