Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

teka, jak zapoznac sie z guardians of galaxy? ten volume co ma 25 numerow na poczatek?

jak najbardziej. z tym, że wpisuje się to w parę kosmicznych eventów (jak prolog "annihilation conquest" chyba, i w środku "war of kings"). tego nowego nie czytałem, ale pisze bendis więc pewnie chu.joza.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 200,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Miałem 13 lat kiedy kupiłem to wydanie Mega Marvel. Wcześniej nigdy nie słyszałem o Weapon X. Już wtedy wiedziałem, że jest to dzieło.   Hailsy i wieczna chwała Barry Windsor-Smithowi!

• ja natomiast z oferty all-new marvel now polecam następujące tytuły:     nigdy specjalnie nie czytałem x-factora, ale jako że ta seria miała odejść od detektywistycznej formuły, a za rysunki odpo

• @Mastachi, Ichabod wypuścił długo obiecywany materiał:  

Opublikowano

kiur.jpg

Przyszła paczka z amazon, kolekcja sie powieksza

Opublikowano

19 funtow za sztuke, twarda oprawa, grube cholerstwo, 424 i 368 stron.

Opublikowano

4ee0b6a256e95.jpg

wsysnalem na nocce cale, 6 zeszytow w wydaniu jes

musze przyznac, ze MEGA ZAYEBISTE I POLECANGO LESZEK KUZAJ, czekam az mi znajomy pozyczy dwie kolejne czesci bo wymiotka :v

Opublikowano

Clipboard01.jpgsię nudzę

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przeczytałem Astonishing Xmen: Gifted. Nie powiem, fajowe. Trzyma to jako taki poziom przez te wszystkie lata, bo nie wiem, czy ściagać te ponad 50 zeszytów.

Opublikowano

Superior Spider-man mi nie leży, niech odadzą Petera Parkera. Dobrze chociaż że Scarlet Spider trzyma pozioma, Kane czasem dobry zwyrol.

Z ostatnich nowości polecam

carnage1-336x512.jpg

Opublikowano

Przeczytałem Astonishing Xmen: Gifted. Nie powiem, fajowe. Trzyma to jako taki poziom przez te wszystkie lata, bo nie wiem, czy ściagać te ponad 50 zeszytów.

mowisz o astonishing? wystarcza 4 pierwsze historie: gifted, dangerous, torn i unstoppable. dalej odpusc.

Opublikowano

ok.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

fuck yeah spidey 2099 powraca na pełnej ku.rwie !

background.jpg

fajnie gdyby dostał solowy tytuł teraz kiedy skasowali venom'a.

Opublikowano

to co

Spider 2099 to doc. Ock teraz ? Parker znowu jest Spider-Manem ?

Opublikowano

nie-e. po tym jak wolverine namieszał w "age of ultron" i machinacjach illuminati w "new avengers" w 2099 mają małe problemy z portalami czaso-przestrzennymi i spidey przenosi się do 2013 na gościnne występy. na powrót parkera nie liczyłbym raczej - chociaż nigdy nie wiadomo.

dock ock ma się dobrze. trzyma w kieszeni jamesona i zaadoptował ryker's island (więzienie the raft) jako swoją bazę wypadową i dysponuje armią hench-menów i spider-botów :D.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Jeszcze tylko do środy w kioskach jest do kupienia Daredevil: Born Again:

okladka-180.jpg

Komiks zajął 7 miejsce na liście top 100 Wizarda:

http://www.listsofbests.com/list/6867-wizard-magazine-s-top-100-trade-paperbacks-of-all-time?page=1

A od środy New X-Men: Imperialni Morrisona, szykuje się niezła cegiełka bo komiks ma mieć podobno 250 stron 8)

Opublikowano

Juz mi sie polka konczy na te komiksy, a jak podliczylem ile to jest 20x40 to sie za glowe zlapalem :(

Dark Phoenix na 10 a szału nie bylo.

Opublikowano

Mi sie zaczela wyginac polka z komiksami w twardej oprawie, jakis lepszy regal musze kupic

Opublikowano

Dziś kupiłem nowy tom, gruuuuuby skubaniec, to lubię. Nie wiedziałem, że to jest kontynuacja Z jak Zagłada, tym fajnie.

Opublikowano

Szkoda tylko ze z(pipi)ali uklad stron pod koniec

Opublikowano

Szkoda tylko ze z(pipi)ali uklad stron pod koniec

To znaczy? Bo ja jeszcze nie czytałem.

Opublikowano

kolejnosc kilku stron pomieszali pod koniec. na fanowskim fb kolekcji jest sprawa opisana.

Opublikowano

Można składać reklamacje i do końca września ma się wyjaśnić co z tym zrobią. Niby nic strasznego, bo 3 strony można przeboleć, ale chodzi o sam fakt i nie puszczanie takich baboli, tak jak wcześniej np. z okładką Dark Phoenix i sławetnym kulasem Wolverine'a ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Coś jest lepsze niż Planet/World War Hulk ?! Trza ogarnąć...

Opublikowano

hehe, nie czytałem tego hulka jeszcze. chcę tylko odciągnąć dyskusje od tej kolekcji w stronę aktualnie wydawanych komiksów marvela. no, ale daredevil waida jest zaje.bisty i ma na koncie chyba już ze dwie nagrody eisnera więc podejrzewam, że to nie jest gorsze.

Edytowane przez tk___tk