tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 nie rozumiem pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 jak va baque Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 xd zjadło mi literkę, czy jest ten cały event 'axis'? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) nadal nie rozumiem xD. pytasz się czy jest już w sensie czy wyszedł? nie, jeszcze nie. a może czym jest? no to ci odpowiem: czerwona czaszka z telepatycznymi zdolnościami xaviera i zbroją onslaughta z siedzibą na genoshy gdzie zbudował obóz koncentracyjny dla mutantów + kilku villainów większego kalibru kontra wuchta avengerów i x-menów działających razem. będą się napier.dalać po mordach. przed startem koniecznie trzeba przeczytać "magneto" #9 i #10 i "uncanny avengers" #25. start jakoś w tym miesiącu. ps: właśnie przejrzałem preview pierwszego numeru i zapowiada się nieziemsko. rozdział nazywa się "red supremacy" i rysuje go andy kubert. Edytowane 3 Października 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 tk___tk mozna u Ciebie wykupić jakieś powiadomienia odnośnie nowych numerow spider mana i spider-verse? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) można, ale taniej wychodzi rzucić okien na listę znajdującą się na końcu każdego numeru albo co środę zaglądać na stronę www.marvel.com Edytowane 7 Października 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 dzieki za wskazowki uzytkowniku tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 numery 3 i 4 (te z cyber-spider manem i spider-manem potworem) bardzo spoczko. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) uwaga mam taką bombę aż muszę napisać posta pod postem: w maju 2015 w marvelu szykuje się wielki roczny event nawiązujący do klasycznej historii z beyonderem. scenariusz napisze JONATHAN HICKMAN, a całość narysuje ESAD RIIBIC. wydarzenia będą bezpośrednią kontynuacją tego co od dwóch lat hickman skrupulatnie buduje w "avengers" i "new avengers", a aktualnie wydawane jest pod banerem "time runs out" gdzie opisywane wydarzenia dzieją się 8 miesięcy w przyszłości w stosunku do regularnego marvelowego continuity. chyba nie wspominałem jeszcze, że obowiązkowo należy to czytać. dokładna analiza obrazka promującego pozwala zauważyć postacie z najróżniejszych uniwersów marvela więc wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że szykuje się epickie marvelowskie infinite crisis. JARANKO PONAD NAJNTAŁZEND. aha jeszcze gwen stacy ze spider-verse prawdopodobnie dostanie w przyszłym roku solowy komiks. nadal nic o spider-man noir . Edytowane 11 Października 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 wolverine zdechl. w sumie ostatni zeszyt dosc spoko. ciekawe kiedy go wskrzesza;) Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Że tak zapytam, skąd kroicie na bieżąco te zeszyty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 piracka zatoka Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Nie przepadam za czytaniem po angielsku ale polskie grupy tłumaczące trochę się ociągają więc nie ma wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) polecam marvel unlimited (teraz jest promocja - niecałe 70 dolców za roczną subskrypcję+) i comiXology. pamiętajmy, że piractwo nie jest tolerowane na tym forum, olszu - poszedł raport. w sumie ostatni zeszyt dosc spoko. ciekawe kiedy go wskrzesza;) ostatni panel goty. wg. mnie idealne pożegnanie z legendarną postacią. fajnie zapowiada się też seria death of wolverine - the logan legacy. w rolach głównych kilka postaci związanych z loganem (x-23, sabretooth, daken, lady deathstrike, mystique). scenariusz również pisze charles soule. będzie wychodzić chyba przez następne 12 tygodni. szykuje się też nowa seria o programie weapon X. Edytowane 18 Października 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Spider verse dobrze robi, jak wyjdzie jakis omnibus to łykne. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 All New X-Men od Bendisa braść? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 jo, jest spoczko Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Komiksami nigdy specjalnie się nie interesowałem, ot. ostatnio jakoś mnie natchnęło i poczytuję. I nie wiem za co się zabrać. Zacząłem Civil War ale jakoś odpuściłem. Wrócę, ale pewnie za jakiś czas. Postanowiłem za to rozpocząć jakieś nowsze serie, coby być "na bieżąco", np. Ms. Marvel, którą kilka osób polecało, łykam Death of Wolverine i... Spiderverse. I cholera, przeczytałem pierwszy odcinek "Edge of Spiderverse" (pominąłem Superior Spider-Mana, do którego wrócę w najbliższym czasie, przed kontynuacją czytania). Cholera, Spidey Noire jest super, starego dobrego Parkera też lubiłem... ale czy ja się nie pogubię nie przeczytawszy wcześniejszych serii? Jakieś rekomendacje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 /summon teka Spider man Noir jest kilka numerow, polecam nadrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Noir wyszły 4 numery. Możesz jeszcze łyknąć Scarlet Spider, ale tu już masz 25 numerów. Generalnie Spider-Verse póki co zapowiada się na jedną z lepszych opowieści ostatnich lat. Mnogość postaci (niektóre pomysły na Spider-cośtam naprawdę godne pochwały, szybka akcja, niezłe dialogi, dobra kreska, jak to mówi teraz młodzież "jaram się" Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 jak tam chłopaki, czytacie axis? się porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Pierwsze słysze, ale dzieki za spoiler. Nie poszedł raport. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 myślałem, że seria będzie się koncentrować na walce z czerwoną czaszką: a tu takie twisty po trzech numerach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Jak dla mnie nuda, skończyłem 8 część i takie to przegadane i chaotyczne, że szok. Za dużo bohaterów i ich poszczególne historie giną w chaosie walk o wszystko. Jedynie Carnage warty uwagi w tej odsłonie. A tak to scenarzysta się nie popisał i raczej o Axis szybko się zapomni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi