ornit 2 938 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Przyznam, że nawet o tym nie pomyslałem. A to ze względu na fakt, że Marvel oficjalnie zapowiedział co się wydarzy w mini-serii "death of Wolverine" na kwartał przed rozpoczęciem eventu nie robiąc z tego żadnej tajemnicy i wszyscy fani komiksu wiedzieli jak się to skończy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Świat Ultimate już dawno zaczął zjadać swój własny ogon, więc trudno się dziwić takiej decyzji. Szkoda tylko, że tak często ostatnio mieszają czytelnikom w głowach zabijając, ożywiając, resetując, zmieniając numerację, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 http://uk.ign.com/articles/2015/01/20/the-marvel-universe-is-coming-to-an-end-in-may-2015 No to pięknie. Oby MJ wróciła do Petera. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Thor jest teraz kobietą? W jaki sposób zabili Wolveraina? nie i tak. thor zamiast mjolnira biega z toporem i nie ma super mocy, a z jego młotem śmiga jakaś zamaskowana blondyna, ale jeszcze niewiadomo kto. a wolverine skończył tak: Edytowane 22 Stycznia 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 "Skończył" w tłumaczeniu "typowa ściema żeby napędzić sprzedaż a następnie go ożywić pół roku później". Nie zarzyna się Wolverine'a znoszącego złote jajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Cholera wie jak to jest z Wolverinem, Fantastyczną 4 i resztą. Podobno Marvel ma niezły ból dupy o prawa do tych filmów (które ma Fox) i po złości wyeliminował komiks F4, a teraz chce z Mutantów zrobić Inhumans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 O lol, i w ten sposób chcą obejść prawa do postaci? No nieźle XD Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Czy mógłby mi ktos wytłumaczyć fenomen Deadpoola? Od kilku lat staram się to zrozumieć i nie mogę. Tylko nie powtarzajcie proszę "czwartej sciany" bo nic to dla mnie nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 no dobra beczunia u Wade'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Lubie jego goscinne wystepy, ale w duzych dawkach mnie meczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Czy mógłby mi ktos wytłumaczyć fenomen Deadpoola? Od kilku lat staram się to zrozumieć i nie mogę. Tylko nie powtarzajcie proszę "czwartej sciany" bo nic to dla mnie nie zmienia. łamie czwartą ścianę, jest prawie nieśmiertelny i przez to nie pie.rdoli sie w tańcu, ma nierówno pod sufitem i przez to jest nieprzewidywalny, nieudacznik o gołębim sercu, rzuca czerstwymi żartami jak spider-man. no i ma dwie katany i cały arsenał dużych pukawek. ale niestety już w kwietniu koniec But in April, Marvel is killing Deadpool off in Deadpool # 250 (which is also issue 45 of the Marvel NOW! Deadpool title). Hilariously, the initial report at Nerdist insists that “they are killing Deadpool once and for all.” ogólnie jak ktoś nigdy nie czytał niczego z wadem to polecam obecnie wychodzący wolumin bo taki arc z koreańskimi obozami koncentracyjnymi dla mutantów będący jednocześnie team-upem z loganem i kapitanem ameryką to jedna z najlepszych rzeczy w historii tej postaci i troszkę powazniejsza niż można by się tego po deadpoolu spodziewać. mini seria hawkeye vs deadpool z tego roku też super. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja od siebie polecam mocne Wade Wilson's War i Deadpool kills Deadpool. Problem z Deadpoolem jest taki, że ma równie dużo słabych co dobrych historii i można trafić naprawdę na słabe pozycje i się zarazić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Wróciłem do nadrabiania Hulków i bardzo dobrze się to czyta. Incredible z 2012 z wyspą Bannera jest gites,Indestructible średni, ta trwająca seria z inteligentnym hulkiem bardzo spoko. Mam nadzieję,że na amen zmniejszą liczpę hulków w wyniku tego story. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Incredible z 2012 z wyspą Bannera jest gites taka wyspa doktora moreau z wybuchami i wku.rwionym hulkiem . nowego od waida jeszcze nie zaczynałem, ale jeśli poziom chociażby zbliżony do jego daredevila to . Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) O właśnie do daredevil muszę w końcu przysiąść. Lubie te postacie,które nie są porozpieprzane po milionie serii i drużyn naraz,bo można śledzić tylko główną serię wiedząc o co biega vide hulk. Marvelowi przydałby się restart jak DC,bo imo za duży (pipi)nik jest. Pierdyliard drużyn x-men,avengers,kilka hulków i masa innego gówna. Idealnie by było żeby najważniejsi bohaterowie mieli własne serie + konkretne drużyny jak guardiansi,avengersi,x-men,FF po 1 serii. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Żadnego restartu. Peter Parker przez kolejne kilka lat umawialby sie z Gwen Stacy i przez kolejne 50+ plakalby po wujku Benie (i tak bedzie to robił). Liczbę aktywnych serii ograniczą po secret wars. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) No oby wywalił połowę tego szajsu,bo jak człowiek robi sobie przerwę to potem ciężko się połapać w tym wszystkim. BTW jest jakiś stricte komiksowy torrent ? Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Żadnego restartu. Peter Parker przez kolejne kilka lat umawialby sie z Gwen Stacy i przez kolejne 50+ plakalby po wujku Benie (i tak bedzie to robił). Liczbę aktywnych serii ograniczą po secret wars. No ale restart będzie w tym roku i to dość konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Gwen > MJ Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Wiadomo, zwłaszcza w filmach Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Mogliby zrobić serię o tej spider gwen ze spiderversa,bo fajny design jej machnęli. Osobiście trochę żałuję,że doc ock nie został na dłużej,bo parker jest już nudny fchui i odnoszę wrażenie,że ta postać stoi w miejcu od kilku dekad. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) mówisz i masz: • BECAUSE YOU DEMANDED IT! The breakout hit of the biggest Spider-Event of the century is taking comic shops by storm this winter with her own new ongoing series – SPIDER-GWEN!• Gwen Stacy is Spider-Woman, but you knew that already. What you DON’T know is what friends and foes are waiting for her in the aftermath of Spider-Verse! • From the fan-favorite creative team that brought you Spider-Gwen’s origin story in EDGE OF SPIDER-VERSE, Jason Latour and Robbie Rodriguez! premiera 25 lutego. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Jutro w kioskach, tzn. w sumie to już dziś. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi