ornit 2 938 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Dobre chociażby dla rysunków. Dla mnie obecna święta trójca rysowników Marvela to Opena, Acuna i właśnie Deodato. Z tych trzech IMO Opena najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Spoczko, wlasnie skonczylem czytac, taki marvelowski suicide squad. Ciekawe czy w kolekcji jednak wydadza captain britain Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Główna drużyna avengers to uncanny avengers,bo ogórków nie chce mi się nadrabiać? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Avengers i New Avengers Hickmana Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 What zabijaja Deadpoola o_O? I dont want to live on this planet anymore ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Główna drużyna avengers to uncanny avengers,bo ogórków nie chce mi się nadrabiać? uncanny to jest unity squad (mutanci + avengersi) i właśnie rozpoczął się drugi wolumin: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 What zabijaja Deadpoola o_O? I dont want to live on this planet anymore ;( Pozbywaja sie wszystkich z healing factor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Wade'a mogliby zostawić,bo i tak nie wpieprzał się w główne storyline'y. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 ale dzisiaj goty wieczorne posiedzonko z avengerami: wszystkie pierwsza klasa, a ta ostatnia strona w new avengers . a właśnie już kiedyś pisałem jak ktoś chcę sobie zaczać czytać jakichs avengersów to secret avengers alesa kota jest świetnym wyborem. historia całkowicie obok tego co dzieje się w MU i do tego pełna błyskotliwego humoru. a modok to już w ogóle kosa: no i jest deadpool w małym epizodziku . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja się przebijam przez Bendisowe x-meny uncanny i all-new. Bardzo podoba mi się kreska w uncanny,ale te nowe stroje sado-maso mnie zaskoczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ja osobiście przebiłem się przez Hawkeye ( super seria - taka niecodzienna bo zwyczajna, przyziemna, miła odskocznia od Wielkich Eventów . Od razu da się polubić duet Clinta i Kate) Polubiłem Deadpoola w nowym wydaniu (2013). Autorzy wiedzieli co chcieli z nim zrobić , nadali mu trochę większej "trójwymiarowości" uczynili go bohaterem. Dodali trochę do jego historii. Jedyne co mnie wkurza to upychanie Wade'a do Wielkich eventów przez co nie mogę się nim nacieszyć w jego własnej serii. Jego serie poboczne są ok . Szkoda ,że niedługo koniec... No i Hawkeye współpracujący z DP po prostu miodzio:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Czemu Nick Fury jest teraz czarny,a zawsze był biały w głównym uniwersum ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Poprawność polityczna tez nie rozumiem czemu przenieśli go z ultimate Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 A dobra już znalazłem,że to afrykański syn białego nicka Nick Fury Jr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Hawkeye. Jakie to dobre,a jakie ładne + genialne te numery z winter friends i piesełem Aktualnie Clint w jakiej drużynie się buja stale ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Na ogół Avengers. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Hawkeye. Jakie to dobre,a jakie ładne + genialne te numery z winter friends i piesełem Aktualnie Clint w jakiej drużynie się buja stale ? secret avengers które polecałem w poprzednim poście . krecha i klimat bardzo przypominają ten z komiksu z clintem od duetu fraction/aja więc odnajdziesz się szybko. sam nadrabiam obecnie i tak jak nigdy hawkeye'a nie lubiłem to ta seria każdego nawróci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 nie podoba mi sie kreska Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 zaczęło się ! drugi cross-over gotg i all-new x-men. chociaż tym razem to grubsza sprawa więc rozciąga się również m.in na legendary star-lord, novę, captain marvel i cyklopa. ciąg dalszy już w środę: trial of jean grey było spoczko więc jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) O ile podobał mi się film to nie wyobrażam sobie czytania komiksu o Strażnikach Galaktyki może ukradnę z torrenta i zmienię zdanie. Daj znać czy dobre i co się opłaca z tego cyklu czytać. Edytowane 8 Lutego 2015 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) obecnie wychodzący run bendisa jest bardzo nierówny, ale ten z 2008 od duety abnett & laning to . se obadaj póki co bo black vortex to za kilka miesięcy pewnie dopiero wyjdzie zebrany. Edytowane 8 Lutego 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Dostarczam. Gdy mówimy o Cosmic Marvelu to wszystko poniżej jest lekturą obowiązkową ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 marvelowych gwiezdnych wojen sa już chyba ze dwa numery, a dzisiaj premiera: \m/ leia w marcu chyba, ale wy.(pipi)ane w nią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 343 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Vader - pozytywnie. Graficznie - bajka, naprawdę kawał dobrej roboty odwalił rysownik, znajome miejsca można poznać od razu, a sam Vader poezja. Scenariuszowo - z jednej strony Vader jest postrachem galaktyki, z drugiej skamle przed Imperatorem jak szczeniak, ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Kurcze też bym poczytał. Ale mnie nie stać edit: przeczytałem drugi numer star wars (ongoing chyba). nie wiem...nie moje klimaty. Ale może dzięki Marvelowi przechodzi mi też ochota na komiksy. Edytowane 12 Lutego 2015 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi