tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 wszystkie. avengers i New avengers koniecznie w zestawie. najmniej gotg. liczyłem na daredevila od waida, ale to może za jakiś czas. ogólnie propsy za inicjatywę, a jak wydadzą całych avengerów hickmnana to już w ogóle . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Mam nadzieje że to nie beda jednorazowe strzały, guardianów i superiora bym chetnie zebrał. Na Hataku pisali, że mają to być serie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 To spoko, mam nadzieje ze po Superior poleca z Amazing, trzeba sie wstrzymac z zakupami. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 ciekawie jaka częstotliwość. spoko byłoby raz na kwartał to w 2-3 lata mogli by nadgonić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 a te DC jak wydaja? Bo sie interesuje tym Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 wszystkie. avengers i New avengers koniecznie w zestawie. najmniej gotg. Serio? Bo zacząłem czytać w tłumaczeniu bodaj na grumiku czy cfc i zastanawiałem czy się rozkręci... btw SKĄD PIENIĘDZY NA TO WSZYSTKO ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) no seria bendisa nierówna jest strasznie i taka jakaś nijaka nad czym ubolewam strasznie. czym dłużej się zastanawiam nad tą listą, tym bardziej dochodzę do wniosku, że jest to bardzo dobra selekcja tytułów jako wprowadzenie polskiego czytelnika w realia współczesnego marvela. all New x-men skupia się na kilku znanych postaciach i dwukrotnie przecina się z gotg, w którego składzie przez jakiś czas jest iron Man co na pewno wzmocni sprzedaż. oba tytuły hickmana należy czytać naprzemiennie i są to ambitne serie eksplorujące całe uniwersum i definiujące jego rozwój na przyszłość i również przecinające się podczas infinity, w którym ważną rolę odgrywa thanos. superior jest idealnym jumping-on pointem do pajęczaka bo jednak już po kilku numerach asm zaczyna się spider-verse, dla którego dock ock w kostiumie spider-mana jest kluczowy. trochę wolverine mi nie pasuje bo to chyba ostatni tom runu Aarona, ale może to taki jednorazowy strzał. potem poszedłbym w amazing, ale pewnie zdecydują się na uncanny, które przecina się z all-New. jeśli planują pokazać cały obrazek to powinno wyglądać to tak: te 2-3 tomy x-men i gotg -> trial of Jean Grey -> pozostałe tomy obu serii -> Black vortex i naprzemiennie dwa tytuły z avengerami przerwane zbiorczym wydaniem "infinity" i potem do końca i jesteśmy w domu czyli u początku SECRET WARS. Edytowane 13 Maja 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Mam tylko nadzieje, ze jak oficjalnie oglosza tytuly, to tez przedstawia jakis plan wydawniczy na dalsze miesiace. Amazing mialem kupowac w tym miesiacu, ale jesli maja wydac w przyszlosci, to wole wspierac polski rynek, szczegolnie ze ich wydanie jest dwa razy tansze od amerykanskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Z tego wszystkiego tak naprawdę dobre jest tylko new avengers i avengers Hickmana. Superior pierwsze 10 komiksów jest extra kolejne 10 padaka. Nie wiem jak ostatnia dziesiątka bo dopiero kupiłem i jestem przed lekturą. All New X-Men jest spoko ale brałbym na trzecim miejscu. Szkoda, że to nie wydania OHC. Sam bym nie kupował bo mam ale mogliby zamiast tego puścić cos tak dobrego jak Uncanny X-Force Remendera i kontynuację w postaci Uncanny Avengers. Cholera, jest tyle lepszych rzeczy jak wspomniany Daredevil Waida czy Hawkeye Fractiona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Zarobić trzeba, Avengers jest popularne dzieki filmowi, Wolverine i Pajęczak jedni z najpopularniejszych bohaterów. No a taki Hawkeye to random, nie oszukujmy sie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 nie można mieć wszystkiego, cieszmy się z tego co jest. sam chętnie zobaczyłbym to o czym piszesz + deadpoola posehna i duggana, magneto bunna, przynajmniej ze dwa tomy capa remandera (te w dimension z), Thor: God of thunder i pare innych i może na nie też przyjdzie czas. również tak jak kolega powyżej nie pogardziłbym deklaracją wydawcy, że chociaż niektóre z tych serii niezależnie od sprzedaży ukażą się w całości Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Sprawdziłem jak wygląda kreska w tych zeszytach... dobrze nie jest, delikatnie mówiąc. Na All new x-men patrzy się miło. Edytowane 13 Maja 2015 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Szkoda, że to nie wydania OHC. Ja akurat nie przepadam z hardcover a i wydania tańsze w zwykłej oprawie co ma dla mnie spore znaczenie. Czekam na jakiś plan wydawniczy tych tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Sprawdziłem jak wygląda kreska w tych zeszytach... dobrze nie jest, delikatnie mówiąc. Na All new x-men patrzy się miło. w avengers na początku jest duet znany z uncanny x-Force więc kozak, potem duża rotacja, all-New to na początku znany z okładki immonnen więc git, potem różnie, ale ogólnie ok. w spajdim naprzemiennie rysownicy od lat kojarzeni z tytułem. ogólnie rzecz biorąc są to mega popularne serie wychodzące ze zdwojoną częstotliwością więc w kwestii rysunków fajerwerków bym się nie spodziewał, ot rzemieślnicza robota. z resztą kwestia gustu. ornit zauważyłem bardzo lubi deodatto, a ja z kolei nienawidzę i wku.rwiam się oporowo jak rysuje avengerów, a robi to często . Edytowane 13 Maja 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Sideca ma wydawać Daredevila Bendisa i Brubakera. Jeszcze nie wiedzą w jakiej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Mają zdecydować się do końca maja, a najbliższy realny termin wydania to po wakacjach. Niech to wydadzą w 3 tomach jak oryginał, w twardej oprawie Tylko niech ceny nie dowalą nie wiadomo jakiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) http://www.facebook.com/wydawnictwosideca?ref=ts&fref=ts Edytowane 15 Maja 2015 przez amsterdream 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Co na tym rynku się odpierdala Zapewne zasługa serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) up dokładnie Pojawiło się info odnośnie planu wydawniczego Egmont komiksów Marvela: Lipiec: Avengers vol.5, All-New X-Men Sierpień: New Avengers vol.3, Guardians of the Galaxy vol 3. Wrzesień: Superior Spider-Man, Wolverine and the Xmen Ceny 39,99, strony 120-144, miękka oprawa z zakładkami. W planach podobno są też Deadpool vol.3, Uncanny X-Men vol.3, grubszy komiks Age of ultron (cena powyżej 39,99) oraz na jesień prawdopodobnie obecne Star Warsy Info z http://marvelcomics.pl/news/index/id/23570/Egmont-i-Marvel---wiecej-informacji. Może Egmont przygotuje taką ładną ikonografię jak w przypadku DC. :banderas: Edytowane 15 Maja 2015 przez Malibu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) *Rage of Ultron. jaranko po chu.ju fest tak jak tymi daredevilami. Edytowane 15 Maja 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Na stronie, z której czerpałem info piszą że Age of Ultron, może zrobią zbiorcze wydanie, zresztą Rage też może być Z każdego grubszego wydania będę się cieszył Edytowane 15 Maja 2015 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Nie sadzilem ze to napisze, za duzo komiksow wychodzi u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Tylko się cieszyć , wiadomo portfel ucierpi... Ale i tak nie powiedzieli wszystkiego co mają zamiar wydać, więc trzeba przyszykować się na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 No, a poza tym skąd brać półki na to? :-o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi