ornit 2 938 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ahaha Dokładnie! Ja muszę się w końcu zaopatrzyć w jakis regał z Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ahaha Dokładnie! Ja muszę się w końcu zaopatrzyć w jakis regał z Ikei. Nie polecam, albo ja trafilem jakis (pipi)owy, przy 40 numerach kolekcji marvela półka zaczeła się uginać. Zrobiłem sobie na zamówienie, taki 190 wysokosci i jakies 130 szerokosci. Powiedzialem do czego ma byc, koles z tylu przez srodek dal dodatkowa listwe do wzmocnienia i gwarancje ze jak cos sie ugnie to zrobi mi nowy. Zapłaciłem chyba 400zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Regały z ikei mogą być, tylko trzeba dobry wybrać. No, ale jeszcze miejsce na te regały musi być Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Taką kup Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ja w tamtym roku kupiłem duży regał w Ikei, obecnie została mi już jedna wolna półka . Na razie półki się nie uginają. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Na stronie, z której czerpałem info piszą że Age of Ultron, może zrobią zbiorcze wydanie, zresztą Rage też może być Z każdego grubszego wydania będę się cieszył ano tak było coś takiego. ale to chu.joza niewarta zachodu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Poszperałem trochę i głos ludu, który był obecny na panelu Egmonta dobrze słyszał, że to ma być Age od Ultron. Ja i tak pewnie kupie, włącznie ze wszystkim co będzie wychodziło (no chyba, że kaszana jakaś mega wyjdzie) Jestem spragniony ost komiksów . A Deadpoola pewnie wydadzą jak film będzie w kinach, czyli luty. Tyle czasu jeszcze ... Edytowane 16 Maja 2015 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) są bardzo nietypowe, ambitne i skomplikowane. jednak podobnie jak w przypadku fantastic four, innych jego runów I autorskich kreacji po przeczytaniu ostatniego numeru powoli zdajesz sobie sprawę, że wszystko miało swój cel, nawet te niepozorne wątki owocują, a wszystko ładnie się zamyka i zdejmujesz kapelusz w podziwie. jedne z najlepszych komiksów z avengerami ewer. tzn mam pewne zastrzeżenia, ale uważam, że warto zainwestować pieniądze, czas i uwagę bo hickman to zdecydowanie czołówka ludzi pracujących obecnie w wielkiej dwójce i w komiksie w ogóle. Edytowane 17 Maja 2015 przez tk___tk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Co z tym egmontem? Bo 2 dni bez neta byłem, tego superior spider mana w całości mają wydać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) W całości pewnie tak i zapewne z kontynuacją do Amazing Spider-Man, ale podzielą to pewnie na tomy. Wszystko zależy jak im się to będzie sprzedawało. Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą dokładnie o czym jest dany komiks, to na tej stronie jest to ładnie przedstawione: http://ihbd.arhn.eu/komiksy-marvela-od-egmontu-ktore-serie-warto-kupic/. Oraz wywiad z Tomaszem Kołodziejczakiem, Egmont http://ihbd.arhn.eu/wchodzimy-w-marvela-na-powaznie-wywiad-z-tomaszem-kolodziejczakiem/ Widziałem dzisiaj Avengers: Wojna bez końca i muszę przyznać, że pod względem wydania TPB postarano się. Fajny kredowy papier (żadnego cięcia jakości w stosunku do HC z TN52), do tego dobre klejenie i jednocześnie bardzo dobra lakierowana okładka ze skrzydełkami. Te skrzydełka to akurat mam w nosie, ale lakierowanie jest bardzo solidne. Jeśli reszta miękko-okładkowych wydań zbiorczych też tak będzie opublikowana to wypada tylko pochwalić, bo forma wydania lepsza niż oryginalne TPB od Marvela. Opinia osoby z forum.marvelcomics.pl Edytowane 17 Maja 2015 przez Malibu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 solidne podsumowanie. ja biorę na pewno avengerów i spajdiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Fantasic Four Hickmanna przekonało mnie że to nie jest grupa fagasów która powinna zginąć gdzieś w latach 70. Rzekłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 to samo u mnie. a w ostatnich kilku numerach tyle się działo i na taką skalę, że nie jeden wielki wvent blednie. końcówka avengerów też jest epicka. to ostateczna walka capa z iron menem kiedy w tle kończy się świat Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Nie czytałem, od którego do którego zeszytu ? Rzadko kiedy czytam komiksy na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Czyli Egmont ma zamiar wypuszczać Komiksy z Marvel Now.. I teraz moje pytanie brzmi czy warto brać Avengers (a jeśli tak to czy oby dwa) i spidera jesli jedyne co czytuje to Wielka Kolekcja Komiksów Marvela ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Avengers lepiej obydwa bo są powiązane, Spidera też możesz bo to jest początek nowej historii. Ja polecam jeszcze oba tytuły z X-Menami. Masz opisane tutaj: http://ihbd.arhn.eu/komiksy-marvela-od-egmontu-ktore-serie-warto-kupic/ Edytowane 17 Maja 2015 przez amsterdream 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Masz z tego jakiś profit że polecasz? A tak na poważnie to mam na początek do wyboru albo Xmen albo AVENGERS i się zastanawiam właśnie nad tym bo kompletuje w międzyczasie WKKM wiec nie będę mial na gry nie wiadomo co ile będą wydawane? Edytowane 17 Maja 2015 przez Myriu Cytuj Odnośnik do komentarza
amsterdream 51 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 1. Profitu nie mam. 2. To już zależy co lubisz bardziej - mutantów czy mścicieli. 3. Wydawane będą co kwartał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Jedni i drudzy są za(pipi)isci i tu pojawia się indywidualny problem A w przypadku X-Men też warto oby dwa ze względu na powiązania ? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) nie. a w ogóle to ostrzegam, że w avengerach nie ma cię co liczyć na tym znany z filmów, przynajmniej przez jakiś czas . @kalel: avengers 1-40 i New avengers 1-33, to zamierza Egmont wydawać. Edytowane 18 Maja 2015 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) nie. a w ogóle to ostrzegam, że w avengerach nie ma cię co liczyć na tym znany z filmów, przynajmniej przez jakiś czas . @kalel: avengers 1-40 i New avengers 1-33, to zamierza Egmont wydawać.".. Na team znany z filmów.. " chciałeś napisać?? Mi to nie przeszkadza zbytnio. Ma ktoś 1 zeszyt w cyfrowej wersji żeby móc zapodać do przeczytania? Sprawdziłbym co mi lepiej wejdzie na początek EDIT: Ok, ściągnąłem sobie Apke Marvela i przeczytałem pierwsze strony Komiksu z Avengers i X-men, zostało mi drugi rodzaj X-Men i drugi rodzaj Avengers Edytowane 18 Maja 2015 przez Myriu Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Ehh premiera Daredevila Żółtego została przesunięta na 27.05 Edit: Sklep Aros.pl już wysyła Avengersów. Właśnie mi wysłali Edytowane 18 Maja 2015 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ehh premiera Daredevila Żółtego została przesunięta na 27.05 Edit: Sklep Aros.pl już wysyła Avengersów. Właśnie mi wysłali Avengersów? Wstaw fotę okładki Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Wstawię Ci zdjęcie z internetu W pracy jestem. Wydanie bardzo dobre, chodzi mi o papier, który jest bdb jakości oraz mocno lakierowaną okładkę, miękka ale bardzo sztywna A historia to ujdzie w tłumie, byle do lipca ... Dziś odebrałem przed pracą Daredevil: Żółty, wydanie perfekt. Wizualnie bardzo podoba mi się ta żółta okładka Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ten Daredevil to jakaś seria czy zbiorczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi