YETI 10 944 Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 W maju tego roku wydawnictwo Marvel zdecydowało się na bardzo niecodzienny krok: postanowiono zniszczyć świat, w którym egzystowali do tej pory bohaterowie, a także całe multiwersum ze światami równoległymi. Wszystko! Jak to teraz wygląda po przebudowie? Po wspomnianym zniszczeniu wydany został największy w historii Marvela event – „Secret Wars”. Tam z resztek światów posiadający boskie moce Dr. Doom ulepił swój własny. Przez kolejne miesiące prawie wszystkie komiksy Marvela skupiały się właśnie na historiach z „Secret Wars”. Wydawnictwo planowało zakończyć całe wydarzenie na początku października i rozpocząć coś nowego, jednak po pierwsze, nie udało im się dotrzymać wszystkich terminów, a po drugie, zdecydowano się poszerzyć historię – dodać więcej zeszytów. W związku z tym ostatnie przygody w świecie Dr. Dooma zobaczymy dopiero w grudniu. Wydawnictwo nie mogło jednak oczywiście wstrzymać pozostałych serii i nie wydawać nic przez trzy miesiące, dlatego w tym tygodniu dostaliśmy pierwszą porcję serii z nowego świata Marvela, dzięki której możemy już mniej więcej ocenić, co tak naprawdę się zmieniło i w jakim stanie zastaniemy naszych bohaterów. reszta http://naekranie.pl/artykuly/jak-wyglada-nowy-swiat-marvela Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 ja czekam na dwa ostatnie zeszyty secret Wars i nic nie ruszam narazie. chociaż doctor strange czy contest of champions kuszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ja czekam na wydanie zbiorcze Secret Wars i żegnam się z Marvelem (tzn z nowymi seriami bo starocie staram sie zbierać) Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Pajęczak oraz Dr. Strange podobno bardzo fajni ^_^ Ja może ruszę z nimi w weekend, chodź Secret Wars nie przeczytane (czekam na wydanie od Egmontu ^_^ ) Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 secret Wars samo w sobie jakieś mega nie jest. tzn podoba mi się bardzo, ale tak na dobrą sprawę niewiele się tam dzieje. cały dym znajdziesz w tie inach. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Co robią Bubbles i Julian w najnowszym Uncanny Avengers Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 o właśnie w składzie spidey i deadpool a pisze to duggan. niech już te secret Warsy się kończą... Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 avengersi wystarczą. najpierw avvenngers potem New i naprzemiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Takiego maila dostałem przed chwilą z gildii.pl Szanowni Państwo,niestety wydawnictwo Sideca wycofało się z premiery komiksu Daredevil. W związku z tym usuwamy go z Państwa zamówień. W ciągu tygodnia (a zapewne dużo szybciej) zostaną Państwu zwrócone wpłaty za ten tytuł.Przepraszamy za zamieszanie, niestety wydawca dopiero dzisiaj się z nami skontaktował i przekazał tą jakże nieprzyjemną informację. To chyba tyle jesli chodziło o wydanie najlepszych runów Daredevila... Przyznam, że trochę się wkurzyłem. Zrezygnowałem z PO Omnibusa Millera na rzecz wydanych w przyszłosci po polsku serii. Teraz preorder tej cegły osiąga jakies niebotyczne ceny. Z drugiej strony łatwiej mi będzie zakończyć to hobby bo był to ostatni tytuł, który chciałem zebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) No świetnie, a czekałem na te cegiełki Ciekawe jaki jest powód wycofania? Może by do nich napisać z zapytaniem? Edytowane 6 Listopada 2015 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 japierdl, codziennie sprawdzałem kiedy dokładna data premiery tu taki cios. ;/ Miło by było jakby Mucha się za to zabrała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Duuuuużo fajnych zapowiedzi od Egmontu na 2016, ale i nawet dalej. Nowe tytuły, wznowienia (Cromwell Stone) itd. http://www.alejakomiksu.com/nowosci/22243/Egmont-odpowiada-K%C5%9AK-listopad-2015/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Z Marvelem bardzo spoko, DC w większości mnie nie interesuje. Szkoda tylko że olali dodruki ważnych dla mnie 100 naboi, Kaznodzieję i Hellblazer. Lucyfera dość łatwo skompletuję z aukcji, 100 naboi może też ale Kaznodzieje na pewno nie :f Spoks że wracają od stycznia do dwóch Marvel Now na miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Między wierszami można wyczytać, że Kaznodzieja w 2017 (jak Kołodzieczak pisze, że "nie w tym roku" to zazwyczaj znaczy, że za rok będzie). Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Serial zapowiedziany to się może ładnie zgrać. Parcie będzie spore bo tomiki za grubą kasę śmigają na alledrogo. Info o 100 naboi chyba dobrze zrozumialem że nie planują dodruku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Z tego co widzę to nie planują Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 drugi dom polskiego Superior Spajdera, o tu się wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 No co? Co się wyrabia? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 no doc ock szaleje, zamiast bić to masakruje a peter się denerwuje ;/ Mam nadzieję że Goblin go dojedzie mocarnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Wziałem sie za Amazing Spider Man po kolejnym restarcie, pierwszy zeszyt rysowany przez jakiegos makaroniarza Simone Bianchi, oczy krwawiły. Kto mi wytlumaczy dlaczego Fury w amazing spider man jest czarny? W ultimate byl z tego co wiem, w amazing był biały. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 to jest syn fury'ego z 616, klasyczny biały fury nie żyje od eventu "original sin". junior przejął po nim kryptonim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Sideca odżyła na facebooku, mają wydać DD. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 No mam nadzieję, bo już żałowałem, że Omnibusa Millera nie zamówiłem. Jak wydadzą to wezmę wszystko prócz Waida (bo mam). Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Bardzo fajna wiadomość, fajnie że w końcu dali znak życia, że żyją. Liczę, że 1 tom w miarę szybko się ukaże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zapowiedzi Star Wars Komiks, które ukażą się za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi