tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 bardzo mnie to cieszy, że dorzucają shattered empire . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Teka wyczyść pw. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 njusy z Muchy Jessica Jones: Aliasscenariusz: Brian Michael Bendisrysunki: Michael Gaydosokładki: David Mack wydawca pierwowzoru: Marvel MAXwydawca wersji polskiej: Mucha Comics Tom pierwszy (zeszyty 1-9)premiera: maj 2016* * data premiery może się zmienić Razem 4 tomy mają być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) njusy z Muchy Jessica Jones: Aliasscenariusz: Brian Michael Bendisrysunki: Michael Gaydosokładki: David Mack wydawca pierwowzoru: Marvel MAXwydawca wersji polskiej: Mucha Comics Tom pierwszy (zeszyty 1-9)premiera: maj 2016* * data premiery może się zmienić Razem 4 tomy mają być. Tak (pipi) tak Czułem, że Mucha to wyda Edytowane 2 Lutego 2016 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Zapowiedź Egmontu Marvelowskich serii Marvel NOW W minionym roku wydawnictwo Egmont Polska rozpoczęło wydawanie komiksów z popularnymi amerykańskimi superbohaterami – Spider-Manem, X-Men, Avengers, które w USA ukazują się pod marką Marvel Now! Z przyjemnością informujemy, że w 2016 roku rozszerzamy naszą ofertę o nowe cykle i nowych bohaterów. Do księgarń trafia właśnie nasza lutowa premiera – pierwszy tom serii Deadpool (Martwi prezydenci). W kolejnych miesiącach zadebiutują na polskim rynku serie Thunderbolts, Uncanny Avengers, Uncanny X-Men i Thor Gromowładny. 2016 to również rok trzech wielkich wydarzeń, które mają wpływ na całe uniwersum Marvela. Już w styczniu ukazała się Era Ultrona. Jesienią zaprezentujemy Nieskończoność, potężną kosmiczną przygodę, która rozegra się zarówno w osobnym tomie zawierającym miniserię pod tym tytułem, jak i w kolejnych albumach kilku serii (przede wszystkim tych, związanych z Avengersami). Dodatkowo, jako wstęp do tego wydarzenia, w wakacje zostanie wydana w jednym tomie miniseria Thanos powstaje. Trzecie duże wydarzenie, tym razem dotyczące przede wszystkim mutantów, czyli tytułów spod znaku X-Men to Bitwa Atomu, którą wydamy pod koniec roku, znowu w jednym obszernym tomie. W roku 2016 będziemy kontynuować wszystkie rozpoczęte serie, tak więc do rąk czytelników trafią kolejne albumy Avengers, New Avengers, All-New X-Men, The Superior Spider-Man, Wolverine i X-Men oraz Gurdians of the Galaxy-Strażnicy Galaktyki. Życzymy miłej lektury i wielu fascynujących przygód w świecie Marvela. Klub Świata Komiksu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 One Shoty zapewne będę brał a z tych serii co warto? Thunderbolts i uncanny x-men mnie kręco Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Najlepszy podobno jest Thor, Deadpool. Uncanny X-Men jest to seria (od strony Cyklopa), która przeplata się z All new x-men wiec myślę że warto by ją czytać a podobno jest spoczko. O Uncanny Avengers mało co wiem ale na goodreads ma dobre oceny ^_^, najsłabiej wypada seria Thunderbolts. Ja i tak biorę wszystko Żałuję tylko braku Hawkeye i Daredevila, po Infinity liczę na Ms.Marvel Edytowane 8 Lutego 2016 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 thunderboltsi są spoko gdzieś od trzeciego tomu, uncanny od drugiego, thanos rising zaje.biste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 To jest to Thunderbolts co sie dzieje po civil war? Ta zbieranina od Osborna? Ciekaw jestem czy sie wezma za amazing spider man albo spiderverse po superiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Nie, nie to nie Ci od Osborna. Historia z Marvel NOW! Red Hulk, Electra, Punisher, Deadpool a później jeszcze Ghost Rider chyba od vol 4. Tomy 1,2 są podobno bardzo słabe, później jest nieco lepiej, tak jak Tk pisze https://www.goodreads.com/series/103550-thunderbolts-marvel-now . Amazing Spider-Man na pewno będzie zaraz po Superiorze, bo to bezpośrednia kontynuacja. Spidervers pewnie też zobaczymy bo to przecież historia dziejąca się w numerach 9,11,12,13,14,15 Amazing Spider-Man, no chyba, że chodzi Ci o tą wersje z Secret Wars. Edytowane 18 Lutego 2016 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) to są zupełnie inni thunderbolts niż zazwyczaj bo zamiast zwyczajowej zbieraniny villainów odpracowujących wyroki wykonując misje dla rządu (tak jak w suicide squad) tutaj masz kilku marvelowskich anti-hero z generałem thunderboltem rossem/red hulkiem na czele którzy pomagają sobie wzajemnie w swoich osobistych celach. seria rozkręca się na dobre w okolicach tie-inu do "infinity". Thor: God of thunder też kosa wiec jak ktoś nigdy nie czytał przygód odinsona to polecam się zapoznać. historia dzieje się na trzech płaszczyznach - w przeszłości kiedy jako młodzieniaszek biegał jeszcze z tym swoim toporem, w teraźniejszości i w odległej przyszłości kiedy pełni już w miejsce odina funkcję allfathera. Edytowane 19 Lutego 2016 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Czesc tej ekipy thunderbolts miala wystep w Venomie, ale jakos mnie to nie porwało Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jakby kogos interesowało to multiversum ma w sprzedaży Omniaka Spider-Mana z numerami autorstwa Rogera Sterna. Jest to kawał cegły liczącej ponad 1200 stron. Cena też jest okazyjna bo 286 zł. Raczej nigdzie indziej za mniej niż 380 zł tego nie da się dorwać... http://multiversum.pl/p/1039/47562/spider-man-by-roger-stern-omnibus-hc-supercena--marvel-comics-tomy-sc-tpb-i-gn-oraz-hc.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Szkoda, że nikt nie wpadł na pomysł, żeby te omnibusy w Polsce wydawać w naszym rodzimym języku Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ale film zrobił reklamę Deadpool'owi od EGMONTU Czystki w empiku i w internetowych sklepach, dobrze że kupiłem chwilę po premierze Nie spodziewałem się, że aż tyle dobroci będzie z Marvel Now , niedługo gruby hajs mi będzie uciekał z portfela miesięcznie Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Logan 79 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Można jeszcze gdzieś dostać tego Deadpoola poza allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Na Gildii ma być dostawa do tygodnia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Lepiej poczekać na dodruk, który na pewno będzie. A jak się komuś śpieszy to w Atom Comics jest Deadpool jeszcze dostępny https://www.atomcomics.pl/pl/p/Deadpool%2C-tom-1-Martwi-prezydenci/64963 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Panowie, a coś więcej o Thanos i Infinity. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Panowie, a coś więcej o Thanos i Infinity. https://youtu.be/pZP_Q35h1Gs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Można jeszcze gdzieś dostać tego Deadpoola poza allegro? Deadpool dostępny w sprzedaży od 4 marca http://www.sklep.gildia.pl/komiksy/292454-deadpool-1-martwi-prezydenci Edytowane 26 Lutego 2016 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Heh świetny moment na wypuszczenie Deadpool'a wybrali. Tak świetny że dodruk musiał pójść Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Szkoda że wydali najgorsze co z Deadpoolem czytałem. No ale skoro to (pipi) się sprzedało, to liczę na kolejne pozycje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Osobiście nie mam porównania do innych Nie wiem czym dokładnie się kierują przy wyborze tytułów , ale na pewno Deadpool jeszcze się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Szkoda że wydali najgorsze co z Deadpoolem czytałem. No ale skoro to (pipi) się sprzedało, to liczę na kolejne pozycje. Wydali to co się ukazało w Marvel Now. Spokojnie wydadzą Wade Wilson War a w Now pewnie niedługo pojawi się "The good the bad the ugly" , który nie jest złym komiksem. Zdajesz sobie doskonale sprawę ,że z DP mogli wydać o wiele gorsze rzeczy ( np deadpool vol 2 od Daniela Waya 2008-2012) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi