tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) XAVIER [*] Edytowane 13 Września 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Z x-men czytałem tylko age of apocalypse, kiedy i w jakiej serii zaczyna się ta cała akcja że cyklop i reszta dostaja moc phoenixa? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 avengers vs x-men 11 z 12 numerów wczoraj wyszedł. do tego pełno tie-inów jest w innych tytułach które uzupełniają historię i "AVX VS" w których same walki są pokazane (dwie na numer). dla cyklopa ciekawie to się nie skończy - w stronach z "uncanny avengers" które wylądowały w sieci robią mu trepanacje czaszki . Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 609 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Jest jakas rozpiska chociaz na pare numerow co i kiedy ma wychodzic w tej kolekcji marvela? widze ze na allegro 3 numer a ja prenumeraty nie mam. Jak to w koncu wychodzi? co dwa tygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 3 numer już jest? A ja nawet jeszcze zgłoszenia na prenumeratę nie wysłałem pocztą Nie ma żadnej rozpiski. Pierwsze 4 numery w odstępach 2 tygodniowych, a później jak podejmą decyzję o kontynuowaniu, to dopiero ruszy machina cała. Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) Jest jakas rozpiska chociaz na pare numerow co i kiedy ma wychodzic w tej kolekcji marvela? widze ze na allegro 3 numer a ja prenumeraty nie mam. Jak to w koncu wychodzi? co dwa tygodnie? Nie ma rozpiski, jest lista tytułów http://en.wikipedia....ovel_Collectionale nie wydają w tej kolejności. Z pierwszym numerem była ankieta, było pytanie które tytuły są najbardziej interesujące, może tym się później będą kierować. Czwarty tom to będzie Avengers Disassembled. Nowe numery wychodzą w czwartki co dwa tygodnie, jeśli nic się nie zmieni to kolejny pojawi się w kioskach 27 września Edytowane 14 Września 2012 przez ukk Cytuj Odnośnik do komentarza
TakeshiX 50 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 czy ktoś może podać coś takiego jak "numer indeksu" dla tej kolekcji Marvela. Pani z kiosku twierdzi że może "wszystko" sprowadzać, ale musi znać ten numer. Na grafikach w sieci nic nie znalazłem (głównie okładki) ... Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Pani z kiosku mogła Cie oszukać, komiksy są tylko w kioskach ruchu i tylko w trzech wybranych województwach. Pytasz chyba o ISBN to masz - 978-83-7739-199-0 cała kolekcja, tom 1 978-83-7739-200-3, tom2 978-83-7739-201-0, tom 3 978-83-7739-202-7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
TakeshiX 50 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Pani z kiosku mogła Cie oszukać, komiksy są tylko w kioskach ruchu i tylko w trzech wybranych województwach. Pytasz chyba o ISBN to masz - 978-83-7739-199-0 cała kolekcja, tom 1 978-83-7739-200-3, tom2 978-83-7739-201-0, tom 3 978-83-7739-202-7 no właśnie w "ruchu" pytałem ; podam jej te numerki i zobaczymy . dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 I co, dała radę zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza
TakeshiX 50 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 I co, dała radę zamówić? po tych numerach nic nie znalazła (co jest trochę bez sensu ale kij jej w oko) ; ISBN to nie INDEKS. Jeżeli możesz sprawdzić jeszcze raz i mi podać INDEKS to spróbuje znowu, ale pierwsze zeszyty i tak musiałbym z np allegro brać bo zwroty ponoć do następnego numeru tylko leżą czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Ja liczę jednak, że sprawdzi się to co mówią ploty, że jest to seria testowa i wystartują po 4 numerze od 1go numeru w całym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 To jest seria testowa, ale czy wystartują zależy od tego jak się sprzeda ten test i ile ludzi zamówi prenumerate. Wcześniej to wydawnictwo zrobiło test z Klossem w twardej oprawie, doszli do wniosku że się nie opłaca i olali temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Dostał już ktoś prenumeratę od hachette ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 609 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Czekam nadal Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Kupilem własnie nowy tom. W srodku jest karteczka i info że zawieszaja wydawanie. O wznowieniu kolekcji mamy się dowiedzieć ze srodkow masowego przekazu. Więc obstawiam ze sa zadowoleni z testowej sprzedazy i za jakis czas cały kraj dostanie kolekcje marvela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Zważywszy na to, że cała polska zaopatrywała się w 3ech województwach z dostępem do kolekcji, szansa na wznowienie jest duża i na to właśnie liczyłem bo interesuje mnie cała kolekcja, a nie 4 nry. Teraz tylko ciekawe jak wypuszczą to wznowienie, w jakich odstępach, bo jak co 2 tygodnie, to obecni prenumeratorzy na 5 nr poczekają 2 miesiące + czas nim machina ruszy od nowa, oby jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 609 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 NIe wiem czy pisanie o zawieszeniu kolekcji jest dowodem na to ze sa zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Heh, to samo pomyślałem, jest raczej na odwrót. Ciekawe czy dostanę teraz ten 2 i 3 tom, no i kiedy 4 +5 Zależy też co tam dokładnie było napisane, jak: - Zawieszamy do odwołania - no to po ptokach Edytowane 27 Września 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 609 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 http://mundialman.blogspot.com/2012/09/wkkm-hachette-tom-4-komunikat.html tu masz komunikat, dla mnie nic z tego nie wynika. Nawet gosc pisze ze przy klosie bylo to samo a nie wydali tego wiecej. W (pipi)a leca. A wysylka prenumerat jest wstrzymana, czylli nawet nie dostaniemy tych numerow co juz wyszly Po (pipi) te prenumeraty zbierali jak nic nie wysylaja. Strzelam ze jesli rusza od nowa, to od numeru 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Jeśli ruszą to na pewno od nr 1go, reklamy w tv itd. A o tym, że wyjda tylko 4 nry czytałem gdzieś w necie już sporo, sporo temu. To była próba i to zawieszenie było pewne na 100%. Jeśli nie przypasi im tak wielkie zainteresowane tzn, że zarżną kurę która naznosiłaby im cały kurnik złotych jaj i zbłaźnią się po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 The Amazing Spider-Man will be ending with its 700th issue this December. The comic will be 104 pages, written by Dan Slott with art by Humberto Ramos. There will also be five variant covers for the comic - a 50th Anniversary varient, Wraparound cover, Olivier Coipel Cover, and a Joe Quesada cover Jak wyglądały inne tytuły po tym Marvel NOW! Całkowity reboot? Spider-man miał już jeden w 1999 roku, jak na marvel to całkiem niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 żaden reboot, tylko stopniowe przemodelowanie całej linii. slott zapowiedział, że po tym co odje.bie w 700 będzie musiał się zaszyć gdzieś w przeciwatomowym bunkrze . Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To spoko, bo bałem się że zrobią z Parkera murzyna żydowskiego pochodzenia i na dodatek geja, ale od takich bredni widocznie jest ultimate. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 morales ma dwanaście czy trzynaście lat i co prawda mieszka w internacie z dwoma czarnymi kolegami, ale to jeszcze nie potwierdza plotek o jego rzekomej orientacji. co do 700 to ludzie spekulują, że parker kogoś zabije (najpewniej alphę). w każdym razie akcja bankowo będzie obracać się wokół dogorywającego już od jakichś 2 lat octopusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi