Opublikowano 26 lutego 20169 l Wiesz jak jest z kolekcjonowaniem Wybiórczo kupuje ale trochę smuci, że nie mam większej części z kolekcji
Opublikowano 27 lutego 20169 l Wade Wilson War takie dobre? Widzę że to taki origin. To wydanie z WKKM to jest pełne wydanie? Kiedy to ma wyjść?
Opublikowano 27 lutego 20169 l No przecież pisze kolega wyżej, że za dwa tygodnie, pełne wydanie. A historia jest świetna, z mocnym finałem, warto mieć na półce.
Opublikowano 27 lutego 20169 l Za dwa tygodnie od jego posta czy jak mam to rozumieć. Szukam konkretnej daty ale widzę.
Opublikowano 14 marca 20169 l Ludzie to jednak są podatni na modę/trend/marketing. Wczoraj przeszukałem całe miasto, żeby znaleźć WKKM bo wszyscy się rzucili na Deadpoola (był film, to kupię). Normalnie egzemplarze zalegają w kioskach i empikach do kolejnego numeru, a ten numer wymiotło. Edytowane 14 marca 20169 l przez Luqat
Opublikowano 14 marca 20169 l Mnie zdziwiło to że jak były inne nr WKKM to zawsze zalegał tylko jeden w każdym kiosku gdzie byłem. A teraz jak jest deadpool to nagle po trzy w każdym kiosku. Były.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Mam oryginal, bardzo slaby komiks. Najslabsze chyba co czytalem z pajeczakiem.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Podbijam, biedna historia, średni wybór, ale chyba chcą na fali coś wydać z pająkiem po prostu.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Podobno nie, bo Mucha już coś tam w przeszłości zapowiadało 1 kwietnia, a poza tym już ludzie się jarają, ale dzięki forumek za dobrą radę.
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Jestem fanatycznym fanem pajęczaka i sporo zniose, ale serio ta historia jest (pipi). Rysunki tez okropne.
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Sideca jeden post w styczniu i znowu cisza. Na fali popularnosci serialu tego DD by pewnie niezle sprzedali a tak to odpierdalaja i blokuja mozliwosc wydania tego innym wydawnictwom.
Opublikowano 21 kwietnia 20168 l Od września 3 tomy Marvel NOW! na miesiąc w Polsce Lipiec 2016:- Thor Gromowładny 1: Bogobójca- Wolverine i X-Men 3: Saga HellfireSierpień 2016- Thunderbolts 2: Czerwony Postrach- Thanos powstajeWrzesień 2016 - Deadpool 3: Dobry, zły i brzydki- The Superior Spider-Man 5: Zło konieczne- Uncanny Avengers 2: Bliźnięta ApokalipsyPaździernik 2016- Avengers 4: Nieskończoność- New Avengers 2: Nieskończoność- NieskończonośćListopad 2016- Guardians of the Galaxy – Strażnicy Galaktyki 3: Nieskończoność- Thunderbolts 3: Nieskończoność- Uncanny X-Men 2: ZłamaniGrudzień 2016- Deadpool 4: Deadpool kontra SHIELD- Thor Gromowładny 2: Boża Bomba- X-Men: Bitwa Atomu
Opublikowano 21 kwietnia 20168 l takie przerwy między tymi tomami że zapominam o było w poprzednich ;/
Opublikowano 21 kwietnia 20168 l Ja odkładam minimum po 3 tomy i dopiero ogarniam BTW Thunderbolts się opłaca czy słaby bardzo?? Edytowane 21 kwietnia 20168 l przez Myriu