Shen 9 636 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Wzialem pierwszy numer na probe i faktycznie chyba oleje DC na rzecz drugiej kolekcji Marvela. DC to jakosciowo odpust Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Komiks nie śmierdzi jak kolekcja DC? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Nie smierdzi i okladka grubsza, sporo dodatkow na koncu. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 (edytowane) O to jutro idę poszukać, póki jestem w Polsce. Jak mi siądzie to kupię prenumeratę. Edytowane 4 stycznia 2017 przez chris85 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 U mnie w kiosku 4 sztuki mieli, z dostepnoscia nie ma problemu. Prenumerata wychodzi taniej, ale potrafia miec takie opoznienia w wysylce ze dziekuje. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Jakie opoznienia jak wszystko przychodzi na czas. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Kumpel z pracy nie miał tyle szczescia, do tego dwa razy musiał odsyłac tomy bo jakieś obite dostał. Niby mu zwrocili za wysylke, ale niesmak pozostał. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Też wczoraj kupiłem, jestem mega zadowolony - jakościowo komiks bardzo dobry, nie śmierdzi a sam zbiór komiksów jak i ciekawostki o postaci wczoraj w robocie wciagnąłem na jedno posiedzenie. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 9 stycznia 2017 Opublikowano 9 stycznia 2017 (edytowane) Ktoś czytał mini-serię "Loki" Rodiego i Ribica? Dobre? Kupiłem ostatnio w grudniowej dostawie i zapomniałem napisać. Wg mnie warto. Ktoś powie, że tylko~120 stron i cena okładkowa 49 zł, ale wiadomo, że ilość nie znaczy jakość. Poza tym można wyrwać za 35 zł, a to już cena ok, jak na ładne wydanie od Muchy w twardej oprawie. No, a jeśli chodzi o mięsko, to oczywiście Ribić dalej świetny jak w Thorze i fajnie, że wydane w tym czasie kiedy wychodzi gromowładny. Także warto już dla samej warstwy graficznej, która jest palce lizać. Jeśli zaś chodzi o treść, to fabuła jest mało odkrywcza, ale ciekawa i pokazuje motywacje Lokiego, co do jego czynów. Czyta się to dobrze chociaż szybko, bo w godzinkę już jest po wszystkim, ale radzę nie przelatywać przez strony, tylko podziwiać twórczość grafika. No i nie ma tu praktycznie żadnej bójki, Thora widzimy na kilku kadrach, a sam komiks rozgrywa się praktycznie w jednej lokacji i jest raczej ascetyczny. Tak czy kwak polecam. Edytowane 9 stycznia 2017 przez Luqat 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 w marcu Egmont wydaje "X-Men: Mordercza Geneza", a w kwietniu pierwszy tom "Punishera" Ennisa. Są już zapowiedzi na marzec/kwiecień. http://filmozercy.com/wpis/zapowiedzi-na-marzec-i-kwiecien-od-egmontu O czym te X-Meny będą bo trochę nie w temacie jestem? btw co to ku,rwa ma być Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 Jak to co, nowy Batman. Snyderowi już totalnie odwaliło... z Gordona zrobić Batmana w zbroi. Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 w marcu Egmont wydaje "X-Men: Mordercza Geneza", a w kwietniu pierwszy tom "Punishera" Ennisa. Są już zapowiedzi na marzec/kwiecień. http://filmozercy.com/wpis/zapowiedzi-na-marzec-i-kwiecien-od-egmontu O czym te X-Meny będą bo trochę nie w temacie jestem? btw co to ku,rwa ma być Tu coś o tym znalazłem: http://marvelcomics.pl/comics/index/id/7965 Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 A wie ktoś może kiedy wychodzi Drugi Tom Superbohaterowie Marvela z Wolverinem? Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 13 stycznia 2017 Opublikowano 13 stycznia 2017 (edytowane) W najbliższą środę. Ta kolejcja też wychodzi co dwa tygodnie - na zmianę z WKKM. Czyli co tydzień masz w kiosku nowego marvela. Edytowane 13 stycznia 2017 przez Luqat Cytuj
Farmer 3 274 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 (edytowane) Sony znów takie dobre więc z nudów postanowiłem zaliczyć II Wojnę Domową Marvela wraz z wybranymi tie-in'ami. Co tam się dzieje to głowa mała. Pierwszy zeszyt kopie w ryj mocno. Teraz jestem przy #3, a Kapitan Marvel zaraz przekaże pewne nieciekawe wiadomości Bannerowi. No w chooj mądre posunięcie blondi. Tak czy owak troszkę się odbijam od tych rewelacji. Tie-iny pokazały mi bolesną prawdę, a mianowicie sporo się zmieniło od 1996 roku. Wtedy ostatni raz pilnie śledziłem Marvela wraz z TM-Semic. Od tamtego czasu tylko poważne wydarzenia odbijały się do mnie echem. A teraz czytam, że stary Logan z innego wymiaru spotyka klona, który jest klonem jego klona, X-Meni są na liście gatunków zagrożonych wyginięciem (i pod kluczem), Peter Parker jest prezesem jakiejś wielkiej firmy, a Hulk jest teraz... Koreańczykiem? Dobrze, że Tony Stark się nie zmienia. Cóż... źle znoszę zmiany ale rozumiem, że czasem są konieczne. Może po prostu robię się na to za stary. Na pewno nie przyzwyczaję się do większości kresek. Nie wiem... kiedyś przywiązywano uwagę do szczegółów, a teraz w wielu przypadkach dwie pionowe kreski, jedna pozioma i postać w tle gotowa. Czasem to przypomina słabsze wersje internetowych komiksów. Mam podobnie w przypadku DC. Ale jest kilkoro rysowników, którzy trzymają się dobrze. Edytowane 11 lutego 2017 przez Farmer Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 11 lutego 2017 Opublikowano 11 lutego 2017 Właśnie mi przypomniałeś, że mam do zrobienia jakieś 75% Modern Cosmic Marvel jeszcze do przeczytania :potter: Chuj, odpalam Silver Surfer #1. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 @Farmer szkoda nawet strzępić ryja Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 16 lutego 2017 Opublikowano 16 lutego 2017 czy ktoś spotkał się z jakąś informacją co się dzieje z "Kapitanem Ameryką Biały" od Muchy? miał być niby w styczniu ... Cytuj
Farmer 3 274 Opublikowano 25 lutego 2017 Opublikowano 25 lutego 2017 Taka sytuacja Civil War II przeczytane. Nawet trzyma poziom choć końcówka taka se. Niby jakoś tłumaczy ostatnie zachowanie Rogersa ale wg mnie jest to mocno naciągane. Mocno ograniczyli też udział osób trzecich w wojnie co czasami śmiesznie wygląda. Taka Thor niby czynny udział w zdarzeniach, a nie wypowiedziała chyba ani słowa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi