ukk 4 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja już przywykłem do harcerzyka Parkera. Nadrabiam to sobie nową serią ze Scarlet spider w którego wciela sie Kaine, on juz ma mniej zahamowań. Do 700 numeru może będe na biezaco z the amazing, jeszcze jakies 100 numerow mi zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kupujesz czy jest gdzieś na necie ?? Sam bym cos poczytał ale te cyfrowe są niekompletne (comixology itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza
ukk 4 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Co konkretnie? the amazing mam z pirackiej zatoki numery od 1 do 690 a Scarlet spider to moge podrzucic tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jak masz jakiś dobry link to zapodaj (może być PW bo nie wiem co regulamin forum na to). Ogólnie to interesuje mnie wszystko od Marvela i DC Comics. najchętniej poczytałbym Spidermana (dowolna seria) i Iron-Man'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 609 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 http://polski-geek.blogspot.com/2012/10/wielka-kolekcja-komiksow-marvela-garsc.html Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ! ! ! tylko czemu bendis? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Właśnie widziałem reklamę Wielkiej Kolekcji Komiksów Marvela od Hachette. Chyba ruszają na całą Polskę ! Nr 1 ze Spidermanem już w kioskach za cenę 14.99 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dziś dorwałem w kiosku pierwszy numer 'wielkiej kolekcji komiksów marvela' The Amazing Spider-Man: Powrót do domu. Pierwsze wrażenie z oględzin bardzo dobre, tym bardziej że w promocyjnej cenie 15 złotówek. Za dwa tygodnie mają być kolejny tom, chyba z X-Man. Ktoś się orientuje po ile kolejne mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 drugi jeszcze chyba tanszy ok 20-30 zeta. kolejne co dwa tygodnie po 40 zlotych, lol. bardziej sie oplaca z multiversum kupowac angielskie wydania. moze gorzej wydane, ale 1. po angielsku 2. kupujesz tylko to co dobre, omijasz szit. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) gdzie masz gorzej wydane w multiversum? hard-covery przecież są ideales i można dorwać po taniości. a tpb takiego np "swamp thinga" z the new 52 to po 46zł chodziło. "avengers" duetu hickman & opena tak jak można się było spodziewać ROZ-PIE.R-DOL. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie no pewnie parę perełek się w tej kolekcji trafi na które warto będzie wydać tą kasę. X-Men i wolverine mnie kręcą ale co dwa tyg wywalać 50złotówek to sporo. Jest wiadome co będzie w każdym nr po kolei np. jak gdzieś tam wydawali za granicą podobne rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) za(pipi)iste rzeczy będą w tej kolekcji. zarówno klasyczne pozycje jakie każdy szanujący się fan marvela winien znać (w tym "secret wars"!) jak i historie z przed kilku lat wpisujące się w to co robi teraz filmowy marvel ("winter soldier" brubakera czy "thor" duetu fraction & coipel). chyba nawet w tym temacie był wklejany obrazek z listą wszystkich tytułów z tej kolekcji (wydawana była w wielu krajach już). btw - to: też dzisiaj wyszło. a pamiętam ktoś tam kiedyś się dopytywał kiedy będzie można dorwać. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez tk___tk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Kilka ciekawostek jest, trzeba będzie czaić się w kioskach na wybrane nr. Widzę że np. ma być Weapon X, akurat to mam, wydanie tm semic w ramach serii mega marvel z 1994r kupiona na allegro bodaj za 3złote... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Wow, czyli za miesiąc powinienem dostać w prenumeracie 2 i 3 tom Dzięki za info chłopaki Ciekawe tylko czy nie będę musiał przerwać z powodów finansowych Jak na koniec będę miał na półce całką kolekcję, to kumple w spodnie narobią Edytowane 5 Grudnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 na podstawie tego wolverine'a claremonta i millera nowy film powstaje właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) kupilem tego spajdermena za 15 zeta. wydanie super. dobry papier, twarda okladka, dobre kolory. solidna robota, sensowne wydanie. w sumie chyba co lepsze numery kupie. nastepny numer 'gifted'. dobra rzecz to jest. teka, czytales to thunderbolts? ja sie jeszcze za NOW staram nie zabierac, tylko deadpoola czytam. skoncze AvX i jade wszystko jak leci chyba;) Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Ölschmitz Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Myślę dokładnie tak samo, mówisz że warto wziąć gifted? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 no, dla mnie caly run whedona w 'astonishing x-men' (24 numery = gifted, dangerous, torn, unstoppable) to kapitalna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 jasne, że warto - cały run wheadona jest supcio. "thunderboltsi" trochę zawodzą, rysunki bardzo przeciętne. za to avengersi kozak: ASSEMBLE AT DAWN! Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ten pierwszy numer składa się z ilu stron? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Strony nie są numerowane, ale to jest 6 tradycyjnych komiksów w jednym tomie + kilkanaście stron szkiców i dodatkowych informacji. PS. Ostro poszli w promocję - siedziałem przed TV i w ciągu 5-7 minut 2x reklamę widziałem Edytowane 5 Grudnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Chętnie obejrzę jakiś unboxing na youtube. W dzieciństwie miałem tych komiksów od groma (w kioskach było tego pełno), chyba gdzieś leżą w piwnicy. Dziś właśnie przechodziłem koło kiosku i rzuciło mi się to w oczy, pewnie się skusze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Chętnie obejrzę jakiś unboxing na youtube. W dzieciństwie miałem tych komiksów od groma (w kioskach było tego pełno), chyba gdzieś leżą w piwnicy. Dziś właśnie przechodziłem koło kiosku i rzuciło mi się to w oczy, pewnie się skusze. Wydanie jest mega profesjonalne - najwyższa jakość + fajne dodatkowe strony jak, np. wizerunki Spider-man'a od wszystkich rysowników, którzy rysowali jego komiksy, można sobie zobaczyć jak ewoluowała postać i stwierdzić, że obecne "ryciny" nie dorastają do pięt twórczości z lat 80-90 W prenumeracie dostaje się raz w miesiącu paczkę z dwoma tomami za łączną cenę 80 zł (w tym koszty przesyłki). Taniocha. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Po uzbieraniu wszystkich numerów. Posiadać coś takiego na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ponad 2 lata zbierania Mam nadzieję, że wytrwam do końca Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi