Rozi 603 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Broń X już wyprzedana nawet w sklepie Egmontu, ja wziąłem na Allegro, także kupujcie póki jest Cytuj
Shankor 1 609 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Mój egzemplarz właśnie dotarł. Ale wielkie bydle. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 17 września Opublikowano 17 września Jeszcze jedna kolekcja, nawet nie sprawdzam zawartosci, wystarczy, ze mam regał zajebany WKKM i nie da sie tego sprzedac, bo bym musial chyba na palecie wysyłać Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października Potężny kawał komiksu: dziedzictwo (przynajmniej te najważniejsze momenty w dziejach kreacji narracji obrazkowych marki) Marvela napisane poszczególnych wydaniach / seriach, dotyczących danych postaci/drużyn superbohaterów w latach 60-tych XX wieku. Właśnie przeczytałem dwa pierwsze wydania zbiorcze od Hachette Polska z Marvel Origins, rzecz jasna z polskim tłumaczeniem: pięć pierwszych zeszytów Spider-Mana oraz Fantastycznej Czwórki. Zgrabne, łopatologicznie opowiedziane komiksy, z kultową infantylną na dzień dzisiejszy narracją i grafiką. No po prostu... mega się je czyta. Megaaa! Pożywka dla nostalgii. Cytuj
Rozi 603 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Będą niepublikowane wcześniej w Polsce historie: Cytuj
TuPaz 1 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Ciekawe jak cenowo będzie z tymi wydania Muchy Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 108 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października ,,Marvel Zombies. Czerń, Biel, Krew" - jeden z najbardziej intrygujących komiksów z Marvela, którym przyjrzałem się ostatnio, i które chciałbym za wszelką cenę przeczytać. Chodzi mi o jakiś dość nietypowy komiks, coś ekstrawaganckiego, miksującego gatunek sci-fi i superbohaterski z horrorem czy czymś z fantasy. Zombie i Marvel, no a czemu nie? I serię ,,Marvel Zombies", rzecz jasna w wydaniu polskim, zacząłbym najpierw od czegoś takiego, a potem przeszedł do innych wydań lub zeszytów. Co sądzicie? Warto zaczynać marvelowskie Zombiaki konkretnie od czegoś takiego? Cytuj
Jeez_PS 841 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października (edytowane) 15 godzin temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a): ,,Marvel Zombies. Czerń, Biel, Krew" - jeden z najbardziej intrygujących komiksów z Marvela, którym przyjrzałem się ostatnio, i które chciałbym za wszelką cenę przeczytać. Chodzi mi o jakiś dość nietypowy komiks, coś ekstrawaganckiego, miksującego gatunek sci-fi i superbohaterski z horrorem czy czymś z fantasy. Zombie i Marvel, no a czemu nie? I serię ,,Marvel Zombies", rzecz jasna w wydaniu polskim, zacząłbym najpierw od czegoś takiego, a potem przeszedł do innych wydań lub zeszytów. Co sądzicie? Warto zaczynać marvelowskie Zombiaki konkretnie od czegoś takiego? Najlepiej zacząć od początku czyli Marvel Zombies tom 1 od Egmontu, to co pokazałeś to jest poboczna mini seria. Edytowane 28 października przez Jeez_PS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi