Skocz do zawartości

Marvel

Gość Mr. Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze jedna kolekcja, nawet nie sprawdzam zawartosci, wystarczy, ze mam regał zajebany WKKM i nie da sie tego sprzedac, bo bym musial chyba na palecie wysyłać

Przechwytywanie.JPG.feae0278e1209a0cd09e3203a8f7a14c.JPGPrzechwytywanie3.JPG.48722a8e15352f5ed40eb35d7891654f.JPG

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potężny kawał komiksu: dziedzictwo (przynajmniej te najważniejsze momenty w dziejach kreacji narracji obrazkowych marki) Marvela napisane poszczególnych wydaniach / seriach, dotyczących danych postaci/drużyn superbohaterów w latach 60-tych XX wieku. Właśnie przeczytałem dwa pierwsze wydania zbiorcze od Hachette Polska z Marvel Origins, rzecz jasna z polskim tłumaczeniem: pięć pierwszych zeszytów Spider-Mana oraz Fantastycznej Czwórki. Zgrabne, łopatologicznie opowiedziane komiksy, z kultową infantylną na dzień dzisiejszy narracją i grafiką. No po prostu... mega się je czyta. Megaaa! Pożywka dla nostalgii. :banderas:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

9788367571395.jpg

,,Marvel Zombies. Czerń, Biel, Krew" - jeden z najbardziej intrygujących komiksów z Marvela, którym przyjrzałem się ostatnio, i które chciałbym za wszelką cenę przeczytać. Chodzi mi o jakiś dość nietypowy komiks, coś ekstrawaganckiego, miksującego gatunek sci-fi i superbohaterski z horrorem czy czymś z fantasy. Zombie i Marvel, no a czemu nie? I serię ,,Marvel Zombies", rzecz jasna w wydaniu polskim, zacząłbym najpierw od czegoś takiego, a potem przeszedł do innych wydań lub zeszytów. Co sądzicie? Warto zaczynać marvelowskie Zombiaki konkretnie od czegoś takiego? 

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):

9788367571395.jpg

,,Marvel Zombies. Czerń, Biel, Krew" - jeden z najbardziej intrygujących komiksów z Marvela, którym przyjrzałem się ostatnio, i które chciałbym za wszelką cenę przeczytać. Chodzi mi o jakiś dość nietypowy komiks, coś ekstrawaganckiego, miksującego gatunek sci-fi i superbohaterski z horrorem czy czymś z fantasy. Zombie i Marvel, no a czemu nie? I serię ,,Marvel Zombies", rzecz jasna w wydaniu polskim, zacząłbym najpierw od czegoś takiego, a potem przeszedł do innych wydań lub zeszytów. Co sądzicie? Warto zaczynać marvelowskie Zombiaki konkretnie od czegoś takiego? 

Najlepiej zacząć od początku czyli Marvel Zombies tom 1 od Egmontu, to co pokazałeś to jest poboczna mini seria.

Edytowane przez Jeez_PS