Rozi 879 Opublikowano 14 września 2024 Opublikowano 14 września 2024 Broń X już wyprzedana nawet w sklepie Egmontu, ja wziąłem na Allegro, także kupujcie póki jest Cytuj
Shankor 1 670 Opublikowano 17 września 2024 Opublikowano 17 września 2024 Mój egzemplarz właśnie dotarł. Ale wielkie bydle. Cytuj
Shen 10 199 Opublikowano 17 września 2024 Opublikowano 17 września 2024 Jeszcze jedna kolekcja, nawet nie sprawdzam zawartosci, wystarczy, ze mam regał zajebany WKKM i nie da sie tego sprzedac, bo bym musial chyba na palecie wysyłać Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 129 Opublikowano 2 października 2024 Opublikowano 2 października 2024 Potężny kawał komiksu: dziedzictwo (przynajmniej te najważniejsze momenty w dziejach kreacji narracji obrazkowych marki) Marvela napisane poszczególnych wydaniach / seriach, dotyczących danych postaci/drużyn superbohaterów w latach 60-tych XX wieku. Właśnie przeczytałem dwa pierwsze wydania zbiorcze od Hachette Polska z Marvel Origins, rzecz jasna z polskim tłumaczeniem: pięć pierwszych zeszytów Spider-Mana oraz Fantastycznej Czwórki. Zgrabne, łopatologicznie opowiedziane komiksy, z kultową infantylną na dzień dzisiejszy narracją i grafiką. No po prostu... mega się je czyta. Megaaa! Pożywka dla nostalgii. Cytuj
Rozi 879 Opublikowano 7 października 2024 Opublikowano 7 października 2024 Będą niepublikowane wcześniej w Polsce historie: Cytuj
TuPaz 1 Opublikowano 8 października 2024 Opublikowano 8 października 2024 Ciekawe jak cenowo będzie z tymi wydania Muchy Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 129 Opublikowano 27 października 2024 Opublikowano 27 października 2024 ,,Marvel Zombies. Czerń, Biel, Krew" - jeden z najbardziej intrygujących komiksów z Marvela, którym przyjrzałem się ostatnio, i które chciałbym za wszelką cenę przeczytać. Chodzi mi o jakiś dość nietypowy komiks, coś ekstrawaganckiego, miksującego gatunek sci-fi i superbohaterski z horrorem czy czymś z fantasy. Zombie i Marvel, no a czemu nie? I serię ,,Marvel Zombies", rzecz jasna w wydaniu polskim, zacząłbym najpierw od czegoś takiego, a potem przeszedł do innych wydań lub zeszytów. Co sądzicie? Warto zaczynać marvelowskie Zombiaki konkretnie od czegoś takiego? Cytuj
Jeez_PS 887 Opublikowano 28 października 2024 Opublikowano 28 października 2024 (edytowane) 15 godzin temu, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a): ,,Marvel Zombies. Czerń, Biel, Krew" - jeden z najbardziej intrygujących komiksów z Marvela, którym przyjrzałem się ostatnio, i które chciałbym za wszelką cenę przeczytać. Chodzi mi o jakiś dość nietypowy komiks, coś ekstrawaganckiego, miksującego gatunek sci-fi i superbohaterski z horrorem czy czymś z fantasy. Zombie i Marvel, no a czemu nie? I serię ,,Marvel Zombies", rzecz jasna w wydaniu polskim, zacząłbym najpierw od czegoś takiego, a potem przeszedł do innych wydań lub zeszytów. Co sądzicie? Warto zaczynać marvelowskie Zombiaki konkretnie od czegoś takiego? Najlepiej zacząć od początku czyli Marvel Zombies tom 1 od Egmontu, to co pokazałeś to jest poboczna mini seria. Edytowane 28 października 2024 przez Jeez_PS Cytuj
Shen 10 199 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego Cytat Marvel zapowiedział nową mangę zatytułowaną „Spider-Man: Shadow Warrior”. Seria zostanie wydana przez japońskie wydawnictwo Shueisha i będzie publikowana w serwisie Shonen Jump+. Manga ma skupić się na alternatywnej wersji Spider-Mana, osadzonej w Japonii. Historia przedstawi nową interpretację postaci Petera Parkera, który w tej wersji fabularnej zmierzy się z tajemniczymi zagrożeniami w zupełnie innym otoczeniu niż to znane z klasycznych komiksów Marvela. „Spider-Man: Shadow Warrior” zadebiutuje 27 lutego 2025 roku, a twórcami serii są japońscy artyści znani z pracy nad popularnymi tytułami mangowymi. Sprzedaz komiksow superhero ciagle spada, a manga rośnie na zachodzie, marvel szuka nowych sposobow na zarobek. Sprawdze jako fana Spider mana i mangi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi