YETI 10 944 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Ponad 2 lata zbierania Mam nadzieję, że wytrwam do końca Zdecydowałeś się na prenumeratę? Ile to kasy? PS. Ten screeny z kwejka przedstawiający niektóre części ma również daty wydanie niektórych numerów. 16.08, 30.08, dwa pierwsze numery. Czyli to miało się pojawić w kioskach już w sierpniu? Wiadomo skąd to opóźnienie? Edytowane 5 Grudnia 2012 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Ponad 2 lata zbierania Mam nadzieję, że wytrwam do końca Zdecydowałeś się na prenumeratę? Ile to kasy? Prenumeratę zamówiełem już jak był rzut testowy w 3 województwach, mają to honorować. 80 zł miesięcznie za dwa tomy, chyba 2600 zł łącznie, no ale na przestrzeni ponad 2 lat. Bo wcześniej puścili partię testową do 3 województw i zawiesili po chyba 3 numerach do wznowienia w całym kraju i teraz leci od początku. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 no, dla mnie caly run whedona w 'astonishing x-men' (24 numery = gifted, dangerous, torn, unstoppable) to kapitalna rzecz. Potwierdzam, świetna historia i ilustracje. Co prawda na razie przerobiłem 3 pierwsze części, ale dziś wybieram się do biblioteki po Niepowstrzymanych, czyli 4-tą część (wydane kilka lat temu przez wydawnictwo Mucha) i pewnie u3ma poziom Natomiast wg. tej listy Hachette wydadzą tylko 2 pierwsze części co jest moim zdaniem nieporozumieniem, bo przecież to jedna historia. No chyba, że lista jest niepełna, albo jest jakiś błąd. Natomiast jeśli chodzi o inne pozycje to czytałem też Upadek Avengers i to z kolei jest już średnia lektura. O ile rysunki są świetne, o tyle historia moim zdaniem kiepska, a już na pewno w porównaniu do X-ów i po przeczytaniu jakoś nie mam ochoty więcej do tego wracać, a tym bardziej kupować.. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 608 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ponad 2 lata zbierania Mam nadzieję, że wytrwam do końca Zdecydowałeś się na prenumeratę? Ile to kasy? Prenumeratę zamówiełem już jak był rzut testowy w 3 województwach, mają to honorować. 80 zł miesięcznie za dwa tomy, chyba 2600 zł łącznie, no ale na przestrzeni ponad 2 lat. Bo wcześniej puścili partię testową do 3 województw i zawiesili po chyba 3 numerach do wznowienia w całym kraju i teraz leci od początku. No mam nadzieje ze nie trzeba odnawiac prenumeraty ani nic Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) No i super. Zamówię sobie od nr1 bo u mnie oczywiscie nie było nawet tych testowych. Jakis kubek, torba i film gratis więc w sumie jakos mi wynagrodzą czekanie Edytowane 6 Grudnia 2012 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) Oficjalna strona: http://www.kolekcjak...ow.pl/index.php / można zamówić prenumeratę poprzez tą stronę. W poniedziałek chyba zadzwonię albo coś i się dopytam o tych co składali zamówienie wcześniej i się postaram dowiedzieć czy moje zamówienie wtedy do nich doszło. PS. Na forumku Gildii wyczytałem, że stare zamówienia mają być honorowane, ale można na wszelki wypadek potwierdzić. I UWAGA - 4 tom został zmieniony, teraz będzie to Wolverine (Claremont, Miller) zamiast Avengers. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 608 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Ja zadzwonilem, babka mowila ze aktywna prenumerata, ale pewnosci nie mam czy nowej nie zalozyla, bo za duzo pytala o dane Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) ci avengersi co będą wychodzić to chyba poprzedni wolumin bendisa, czyli to całe "disassembled". opinie są podzielone, ale ja bym na to hajsu nie wykładał. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgadza się, to będzie właśnie Disassembled. Opinię swoją wyraziłem i też bym tego nie dodawał do koszyka, tym bardziej za taką ka$ę. Natomiast jeżeli trafię u siebie w Gdańsku na Spidey'a to może się skuszę za 15 pln, chociaż kreski Romity jr. nie trawię zbytnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 najgorsze jest to, ze pewnie polowy tych komiksow bym nie kupil, ale znajac zycie potem szlag by mnie trafil jakby stalo to wszystko a polce z przeswitami xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 No i tak się korzysta z psychologii i wyciąga ka$ę ze "słabych" ludzi Ja tam wole mieć prześwity i trochę grosza w kieszeni, niż brak prześwitów i dużo w nich "śitów" Zresztą regały się kończą, tak więc będę selekcjonował. No i mam nadzieję, że jednak tych iksów wydadzą cały zestaw, czyli cztery tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ma ktos moze namiary na miejsce gdzie mozna sciagnac cala serie World War Hulk? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 http://kat.ph/world-war-hulk-complete-t1972006.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ale przed World War Hulk, obowiązkowo Planet HULK. IMHO Planet>World War Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 W calym komplecie bylo rowniez Planet Hulk , wiec od tego zaczalem. Dawno komiksow nie czytalem , zaczalem WWH i cholera jakos dziwnie te zeszyty sa poukladane. Najpierw mam czytac wszystkie czesci 1-sze potem 2-gie hmm, troche dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Znajdź sobie reading order na necie. Często na torrentach są całe paczki, w których już wszystko jest ułożone chronologicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Oficjalna strona: http://www.kolekcjak...ow.pl/index.php / można zamówić prenumeratę poprzez tą stronę. Właśnie widziałem reklamę tegoż ładnego wydania, w tv. Wygląda kusząco tylko wg. FAQ na stronie 'Tom 1 - 14,90 zł. Tom 2 - 29,99zl. Cena kolejnych tomów będzie niezmienna i stała dla każdego tomu, niezależnie od jego objętości, i wyniesie 39,99 zł.". Planują wydać 60 tomów, to ile kosztuje prenumerata od pierwszego tomu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Oficjalna strona: http://www.kolekcjak...ow.pl/index.php / można zamówić prenumeratę poprzez tą stronę. Właśnie widziałem reklamę tegoż ładnego wydania, w tv. Wygląda kusząco tylko wg. FAQ na stronie 'Tom 1 - 14,90 zł. Tom 2 - 29,99zl. Cena kolejnych tomów będzie niezmienna i stała dla każdego tomu, niezależnie od jego objętości, i wyniesie 39,99 zł.". Planują wydać 60 tomów, to ile kosztuje prenumerata od pierwszego tomu? Każdy kolejny ma kosztować 40-50 zł. Jak zamówisz prenumeratę, to będziesz miał wszystkie po 40 zł z wliczoną przesyłką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 W tym jeśli zrobisz to od nr drugiego to za nr 2 i 3 zapłacisz łącznie 39,99zł Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 W tym jeśli zrobisz to od nr drugiego to za nr 2 i 3 zapłacisz łącznie 39,99zł Jak zamówię od drugiego nr aby dostać jeden za darmo to potem trzeba z tego rezygnować jakoś czy po prostu nie przelewać pieniędzy za następne tomy? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 608 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Pierwsza przesylka 2+3 jest za pobraniem, potem za kazda paczke 2 komiksow po otrzymaniu przesylki oplacasz przelewem. Trzeba zadzwonic zeby nie wysylali dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) kupiłem 1 tom z człowiekiem pająkiem, wypas, świetne wydanie, miał to być pierwszy i ostatni komiks kupiony ale skuszę się pewnie na jeszcze nie jeden ciekawy tom. 1tom polecam każdemu kto komiksy czytał /czyta nadal, 15zł Edytowane 13 Grudnia 2012 przez PRQc Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgadzam się bardzo fajne wydanie tego komiksu. Historię przedstawioną tutaj już kiedyś próbowało wydać Fun Media (dawniej TM-Semic), a pózniej wydano to u nas pod szyldem Dobry Komiks. Teraz trafiło nam się najlepsze wydanie (uwielbiam takie wydania komiksowe)... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Szukałem tego kures.twa od wakacji po empikach, a tu dzisiaj tak o zerknąłem w okienko jakiegoś zapyziałego kiosu i patrzę JEST. Bardzo ładnie jest to wydane. Na razie będę prenumerował - nie wiem czy zawsze będzie na te komiksiki, no ale spróbuję. Edytowane 14 Grudnia 2012 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi