DeadFish 0 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Witam Pewien czas temu Tworzyłem z s1ntexem projekt rockcenter.pl, upadł on z powodu awarii serwera. Postanowiłem go wskrzesić, jednak jedynie w formie forum, na którym to zamieściłem już trochę artykułów jak poradniki achievow po Polsku, recenzje itp. Mój pomysł jest taki, żeby forum tworzyli użytkownicy. Dlatego każdy może napisać newsa, czy to o nowym sprzęcie, grze, DLC itd. Serdecznie zapraszam do rejestracji i korzystania. Powiedzcie o tym forum swoim znajomym, rodzeństwu, rodzicom, dziadkom, babciom, kuzynom, dentyście, rodzinie dentysty, ratownikowi z basenu itd. Naprawdę daję szansę na stworzenie prawdziwego community gier muzycznych. Forum działa na phpBB3, nie stać mnie na IPB ;p Ogólnie już wszystko jest zrobione, zostało parę drobiazgów. Na otwarcie forum ogłaszam turniej - po szczegóły zapraszam na stronę. http://rockcenter.pl/ Piszcie. Wiem że początek na pewno będzie trudny, ale naprawdę, postarajcie się! Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Bezczelnie podpierdoliliście motyw z oficjalnego forum. In minus... Dodatkowo ja wolę tego grupowca od kolejnego forum, ergo na mnie nie liczcie. Za dużo już by było, mały grupowiec jest w pytkę. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Bezczelnie pod(pipi)iliście motyw z oficjalnego forum. In minus... Nie znasz sie.Milcz. Zerkac bede z ciekawoscia Cytuj
Mac167 1 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Hmm.. faktycznie troszkę presadziłeś z tym tematem, mozę by tak bardziej oryginalnie ? Ogólnie spoko, tylko jednak forum swoją drgoą a strona www. w czystej formie by się bardziej przyjeł (przynajmniej dla mnie). Za chęci lecą do ciebie goldstars'y Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 dobre jest, wole kradzione niz jakies gówniane ;] Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2009 Ja raczej nie ukradłem. Ten styl znalazłem w bazie stylów phpBB, więc ja jestem czysty. Zresztą szczerze, komu się chce robić nie wiadomo co dla stronki która niekoniecznie musi wypalić? Mac - strona kiedyś była, ale serwer wszystko spieprzył. Drugi raz mi się nie chce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi