KILa 4 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 (edytowane) Zresztą będę mógł przekonać się jak co niektórzy forumowi RAPE-iarze są mocni w gębie na żywo. W końcu chciałoby się rzec. Czyżby Zimol wyrastał nam na kozaka :) Tronic poka poka plakat. Edytowane 27 kwietnia 2009 przez KILa Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Zresztą będę mógł przekonać się jak co niektórzy forumowi RAPE-iarze są mocni w gębie na żywo. W końcu chciałoby się rzec. Czyżby Zimol wyrastał nam na kozaka :) Tronic poka poka plakat. Nie po prostu nie usłyszę "mega ne4t ello nucca" haseł a grzyby lubię, bo smaczne. Cytuj
TreLLa 1 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Widocznie niektórzy mają bardzo wrażliwe uszy (najczęściej metalowcy)... trzeba będzie się przestawić na piękną polszczyznę i sformułowania rodem z szekspira. Mój post nie ma wstępu rozwinięcia i zakończenia , przepraszam wszystkich halo maniaków. Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Jak Wawa? Bieniu, Juan, Goldi, Psycho? Piczel?! Ju der maj blek brada? Goldas dal bana na wsio co zwiazane z M$ wiec nie bedzie go juz na turniejach, chyba ze do Wawy kiedys zawita turniej i bedzie for free to moze sie zjawie Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Jak Wawa? Bieniu, Juan, Goldi, Psycho? Piczel?! Ju der maj blek brada? Goldas dal bana na wsio co zwiazane z M$ wiec nie bedzie go juz na turniejach, chyba ze do Wawy kiedys zawita turniej i bedzie for free to moze sie zjawie Ej, no Goldi, wódki się ze mną nie napijesz? Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Dojazd: TRAMWAJ nr 22 przystanki przy ul. Borowskiej (dworzec PKS) oraz ul. Stawowa (dworzec PKP) nr 22 i 10 przystanek na pl. Jana Pawła II KOMUNIKACJA AUTOBUSOWA autobusy te jadą trasą omijającą w dużej mierze korki w centrum # autobus - 403 z pl. Jana Pawła II do Leśnicy - czas przejazdu ok 45 min. # autobus 409 z przystanku przy ul. Dworcowej (przy Dworcu Głównym PKP) do Leśnicy - ok 40 min. # Z dworca PKP Wrocław Mikołajów (dla osób wjeżdżających od strony Poznania) - tramwaje nr 10,22 POCIĄG Najlepszą alternatywą dla osób przyjeżdżających do Wrocławia pociagiem jest także dojazd na miejsce imprezy pociagiem z Dworca Głównego PKP - pociągi zatrzymują się na stacji Wrocław-Leśnica, ok. 5 minut spacerkiem od Zamku, czas przejazdu to tylko ok 20 minut! Dla ułatwienia można od razu wykupić bilet do Wrocław-Leśnica Odjazdy pociągów z Wrocławia Głównego do Wrocław Leśnica # 10.37 # 12.32 # 13.32 # 14.39 # 15.37 # 16.32 # 17.32 # 19.32 # 20.32 # 22.45 # 22.52 SAMOCHÓD - przez centrum, kierując się drogowskazami na Zieloną Górę/Legnicę - droga krajowa nr. 94 - jak ktoś będzie jechał A4 to niech zjeżdża na Kąty Wrocławskie i potem na Środę Śląską i do Wrocławia (od tyłu) bo przez miasto może być ciężko (w zależności od godziny ofkoz) - jak ktoś będzie wjeżdżał od Zielonej albo Legnicy to Zamek jest chwile po wjeździe do miasta po lewej stronie (to najlepszy dojazd) - z Poznania to mostem milenijnym, a potem 94 Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2009 Thx Jedrek - pozwolę sobie przykleić info do pierwszego posta. Kila - plakat się jeszcze robi. Na 99% (aż się boje to napisać po zamieszaniu w ZG...) mamy sponsora. Oznacza to nagrody (zapewne w postaci gry) dla każdego uczestnika z 3 czołowych teamów. I jeszcze coś dla sceny... Mam nadzieje ze jutro, najdalej pojutrze będę mógł napisać coś więcej. Po prostu chce być jak najbardziej pewien żeby potem oszczędzić sobie rozczarowania i kłopotów... Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Tronicu, będzie jakaś opłata za wjazd na dni Fantastyki/turniej? Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2009 Tak, chyba 20 plz za 3 dni - na stronie Dni Fantastyki macie dokładne info (patrz pierwszy post). Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 ktos sie wybiera w sobote i chetny jest na wbicie sie do samochodu? ;] Cytuj
Heero 0 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 a o której chcesz jechać i z którego miejsca w Krakowie ? Tronicu napisz o której się turniej zaczyna Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2009 (edytowane) Start myślę około 12stej. DF otwiera się o 10tej bodaj. 2 godziny na zapisy i lecimy. Lucek jedzie w czwartek wieczorem z nami z tego co pamiętam... Jedziemy na dwa samochody, aczkolwiek ze sprzętem wiec nie wiem ile będzie miejsc. Bedzie bliżej terminu to dam znać co i jak. Edytowane 29 kwietnia 2009 przez TroniC Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Opublikowano 29 kwietnia 2009 Tronic, ja wlasnie raczej w sobote dojade, bo kiepsko z urlopem w pracy ale spoko, jeszcze to ustale na 100% i dam znac Cytuj
pspkowiec 1 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Opublikowano 30 kwietnia 2009 (edytowane) ja z kumplem będziemy na 100 %, ale potrzebny jeszcze team, a dokładnie 2 osoby z którymi była by możliwość wcześniejszego treningu przez live'a.Pisać na GT:lukaszNOREKpl a za sam turniej w halo trzeba coś płacić? Edytowane 30 kwietnia 2009 przez pspkowiec Cytuj
Halyna z PKT 0 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Opublikowano 30 kwietnia 2009 (edytowane) Niestety Alkocholik PL sie nie zjawi na turnieju, 6.05 musze być w bliżej nieokreślonej części norwegii. Niech host będzie z wami. Edytowane 30 kwietnia 2009 przez Halyna z PKT Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 kwietnia 2009 Alkocholik - szkoda.... Pspkowiec - nie, za udział w turnieju nie trzeba płacić. Cytuj
pspkowiec 1 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Opublikowano 30 kwietnia 2009 na jakich zasadach będzie turniej? MLG, zwykły team slayer...? Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 30 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 kwietnia 2009 (edytowane) Zasady takie jak zwykle: zmodyfikowane lekko MLG. Aczkolwiek dla nowych ludzi przydało by się pokazać co i jak gramy... Zaraz gdzieś wrzucę zasady i dam linka... Ok - aktualne zasady zawsze TUTAJ Edytowane 30 kwietnia 2009 przez TroniC Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Ktos jakims cudem bedzie przejezdzal przez Łódź/okolice zebym mogl sie zabrac, czy jestem skazany na pociag? ;P Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Niestety, mimo wcześniejszych zapowiedzi nie będzie mnie. Życzę udanego turnieju i dobrej zabawy Cytuj
barth 70 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Bieniu, masz u mnie kreche jak stąd do Brembocic Dolnych (gdziekolwiek by to nie było) Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Bieniu, masz u mnie kreche jak stąd do Brembocic Dolnych (gdziekolwiek by to nie było) Nie wiesz gdzie? To pod Napletkowem, koło Komprachcic jak się jedzie na Kiłynię. Toż to dzieci w gimnazjum wiedzą... Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Ze wzgledu na rozne czynniki, ktore wszystko popertoliły oswiadczam, ze w Halo bede gral tylko for fun, czyli zadnych turniejow. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na live. Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Ze wzgledu na rozne czynniki, ktore wszystko popertoliły oswiadczam, ze w Halo bede gral tylko for fun, czyli zadnych turniejow. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na live. Ta, jasne Cytuj
Wojtass 2 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 oświadczam że w for fun to se mogę pograc w sapera na kompie, w Halo będę grał dla nagród, dziwek i koksu. Nie pozdrawiam nikogo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi