Raptor 226 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Wielkie gratz dla zwyciezcow i calego top3 . Mam nadzieje, ze filmiki beda dostepne niebawem. Mala prosba: Nazwy Teamow (cala lista nickow sie nie zmiesci). Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 1. The Failtastic 4 2. On LAN YE/ye? (nie wiem do konca) 3. Polish Vodka Team Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Dzieki wielkie. Rowniez postujcie zdjecia, filmiki, artykuly itp. abym mogl dodac je do odpowiedniego tematu . Jesli beda jakies niezgodnosci to dawac cynk. Cytuj
misika 8 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Ja grajacy jako milenka62 chcialem bardzo podziekowac za atmosfere na turnieju. W szczegolnosci dla Kerlo Matek Ins Paqito Tsunami za naprawde mila atmosfere. Wyszlo jak wyszlo pojechalem bez druzyny na poczatku trafilem na dobrych przeciwnikow teamu Bartha, niestety konczy sie to szybko przegrana poczatek meczu troche sie doluje, i za co wielkie dzieki Matek zes mnie podbudowal przed nastepna druzyna z ktora gralem tam bardzo szybkie ogarniecie tematu czyli radosne strzelanie ktore koncze na onslaught. Niestety jak to bywa kazda bajka ma zakonczenie tutaj zakonczylo sie tym ze trafiamy na team flahy no i szybkie becki, w slayerze na construct na poczatku przegrana jakies 25 do 5 gdzie 4 fragi byly moje. Dzieki no i widzimy sie na Live. Pozdro Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Dzięki wszystkim za dobrą atmosferę rywalizacji, przyjechałem jako random nie mający większej styczności z Halo 3 co nie przeszkodziło mi w dobrej zabawie, duże brawa należą się Tronicowi za nerwy ze stali i poprowadzenie tego wszystkiego Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 (edytowane) Tronic: Sto lat, sto lat, niech zyje zyje nam XD Wielkie brawa jak zwykle dla Ciebie i "Barthowskich" za cala organizacje. Mam tylko nadzieje, ze bedzieta mieli kiedys wiecej czasu na zabawe niz formalnosci. Respect. Ach, jak ja moglem zapomniec. Flaha, Kerlo, Zielony - swietnie sie z wami gralo, nigdy bym sie nie spodziewal ze pojdzie nam to az tak sprawnie. W kilku meczach ladnie dalem dupy a wy nawet zli na mnie nie byliscie ;] Do nastepnego Edytowane 17 maja 2009 przez Ins Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 17 maja 2009 Autor Opublikowano 17 maja 2009 Relacja w Radiu Luz TUTAJ BTW - to ci sami z którymi gadaliśmy na FunDay 2008 - pamiętacie jak Bieniek jechał po Ms do mikrofonu, a Kuba stal za plecami i słuchał?? Hahaha Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Było GIT Dzięki wszystkim którzy byli i to organizowali. Kerlo jeśli chcesz odzyskać swoją kurtkę to skontaktuj się z ze mną na gadu i wpłać 1000000$ na moje konto. INACZEJ KURTKA ZGINIE!!! Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Ktoś widział gdzieś zdjęcia? Zadział się już jakiś upload? Cytuj
Heero 0 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 :1pl: 1st Flaha, Insiak, Zielony, Kerlo :2pl: 2nd Boczek, Bobek, Konrados, Fil4 :3pl: 3rd Pchel, Heero, Matek, Paqito 3rd Pchel, Tsunami, Matek, Paqito raptor pls jak możesz to zmień tez w topiku ze zdjęciami bo raz jest tsunami raz heero Co do samego lan'a to prawie samy pozytywy wielkie dzięki dla tronica i bartha za ogarniecie turnieju ,nagrody super, setup tez,fajnie było poznać ludzi ze sceny ... szkoda tylko ze się tak obsuną czasowo i nie miałem czasu kobiety po Wrocławiu oprowadzić przez co miałem małą woje :-) Cytuj
Octane PL 0 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 fajnie,fajnie wyszło jestem pełen podziwu dla zapału organizatorów i dla ich stalowych nerwów. ekipa Warkotu pozdrawia Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 19 maja 2009 Autor Opublikowano 19 maja 2009 (edytowane) Relacja na Gaminatorze TUTAJ Polecam zdjęcia i komentarze do nich. Edytowane 19 maja 2009 przez TroniC Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Moja MEGA Relacja z turnieju !!! CZYTAĆ !!!! Cytuj
Edmund McCry 0 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Dobra relacja Flaha, no i dużo objaśnień ^_^ Już niedługo na XboxSpot.pl pojawi się mój tekst z wywiadami Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Moje zdjęcia TUTAJ Przeglądam tak sobie twoje zdjęcia Tronic powiem ci, że jak tak patrze to aż się łezka w oku kręci ile już razem (sceną) zdziałaliśmy! Cytuj
Edmund McCry 0 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 http://xboxspot.pl/210,0,Dni_Fantastyki_2009_relacja.aspx Relacja XboxSpot.pl ^_^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi