Meanthord 334 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Witam! Denerwuje mnie fakt, ze plyta w moim PSX (model 5502) kreci sie nawet przy otwartej klapce. Prosze o informacje gdzie dokladnie znajduje sie czujka otwarcia tejze klapki i co mozna z tym fantem zrobic. Pozdrawiam. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Prawdopodobnie masz problem z czujnikiem znajdującym się zaraz przy klapce. Jak mocno nią tłuczesz to zacznie po paru latach puszczać. A co z robić to nie wiem. Cytuj
Siarex 4 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Witam! Denerwuje mnie fakt, ze plyta w moim PSX (model 5502) kreci sie nawet przy otwartej klapce. Prosze o informacje gdzie dokladnie znajduje sie czujka otwarcia tejze klapki i co mozna z tym fantem zrobic. Pozdrawiam. Z tego co pamiętam to jest to mały, mechaniczny przycisk w prawym górnym rogu(ciężko mówić o rogu bo to jest okrągłe:P) pod klapką. Pewnie ci się wgniótł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi