Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 288,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i zrobiłem to. Objechałem całe Tatry. 240 km, 3000 m przewyższeń, dwa dni. Rekord dniówki pobity i to w górach, mogę być z siebie dumny. Aż sam nie wierzę, że to zrobiłem i jeszcze wróciłem au

• No i za mną pierwszy backpacking, w pobliżu Połczyn-Zdrój.   Dziesiątki popełnionych błędów, ale było dobrze. W dwa dni pykło 130 km. Śpiwór niby na chłodne noce, ale było zimno na hamaczku.

• Mam takie hobby że uczestniczę w lokalnych maratonach MTB na Podlasiu. W co którąś tam niedzielę wrzucam rower do auta i jadę na miejsce startu. Nie jestem profesjonalistą, nawet amatorem nie jestem,

Opublikowano

czytam sobie właśnie recenzje tego tribana 500. Wszędzie są wzmianki, że jest to rower za 2k. Tutaj widze, że za 1500, na zdjeciach w tych recenzjach różni się nie tylko malowaniem ale też, wydaje mi się np. widelcem. To w takim razie jak sie ma tegoroczny model (tańszy o 1/4) do tych opisywanych rok temu?

Opublikowano

a nie ogryzka bez przerzutek.

Na co komu przerzutki w mieście.

Opublikowano

do tego mając ogryzka nikt nie pomysli, żeby go zaje.bać a takiego z dekatlonu to można trzymać ale chyba tylko w garażu

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Macie jakieś patenty na klujacy ból kolana przy jeździe? :/. Występuje tak po około 15min jazdy. Boję się że bez wizyty u ortopedała się nie obejdzie.

Opublikowano

Miałem tak, jak za nisko siedziałem, później znowu ale znikało w miarę kolejnych km. Jeśli jednak u ciebie utrzymuje się ból to warto odwiedzić lekarza.

Opublikowano

Dzięki. Zobaczę z innymi ustawieniami siodelka. Jak coś to sobie bieżnie wstawię ( na spiningowym jeżdżę)

Opublikowano

Nie wiem czy poprawnie czy nie ale muszę mieć tak siodełko żeby prostować całe kolano, jeżdżę kosmicznie wysoko ale po całym dniu stania w robocie nie mogę jeździć inaczej. Tak fajnie się prostuje nogę w kolanie i jest dobrze. Ale to broń Boże żaden wyznacznik.

Opublikowano

a zreszta

Edytowane przez milan

Opublikowano

Jakiż to złośliwy komentarz w moją stronę wyedytowałeś Milanku? Ciekawym bardzo.

Opublikowano

Jakiż to złośliwy komentarz w moją stronę wyedytowałeś Milanku? Ciekawym bardzo.

ryj smieciu, chcialem sie spytac o  rower dla zony, ale zanim  sie spytam musze sam poczytac zeby du,py nie truć, ty smieciu ty.

Opublikowano

Rama damka, koła 28", Nexus 7, dynamo w piaście, nic więcej nie trzeba.

Opublikowano

nie jestes grzybem  ale i  tak przeczytałem dymanie pięścią

Opublikowano

Milan poproś żonę żeby ci popuściła trochę bo cię rozsadzi zaraz a może jakiś booster teścia bierzesz? Ćwiczysz coś w ogóle mordo?

Opublikowano

Lepiej zacznij montować elektrycznego pastucha wokół domu przed wyjazdem :miner: .

Opublikowano

Za tą cenę dostajesz najniższe hamulce hydrauliczne Shimano a to lepiej niż najniższe Avida, więc tu powinno być dobrze.

Podstawa do rozbudowy jest. Więc można na tym śmigać pomimo 12,5kg wagi. 

Napęd 3x9 nada się uniwersalnie i na asfalt i do lasu.

Chociaż opony Rocket Ron nadają się zdecydowanie bardziej w teren. 

Dobry rower. 

Konkurencja za podobną cenę na kołach 27,5 cala

To zdecydowanie brałbym Scotta. 

Opublikowano

Potwierdzam, niezła konfiguracja tego Scotta, szkoda że nie było takiego jak kupowałem w kwietniu swojego Krossa :/

Opublikowano

Nie wiem czy uznajecie tego za świętokradztwo, ale miałem ostatnio przyjemność przetestować górala ze wspomaganiem elektrycznym. Super sprawa, podjazd stromą szutrową drogą w górach zajął koło pół godzinki z prędkością 15-20 km/h i bez szczególnego wysiłku, a potem emocjonujący szybki zjazd 30-40 km/h w kwadrans. Świetny sposób żeby pobawić się w zjeżdżanie jeśli ktoś nie ma kondycji zawodowego kolarza. Do tego pierwszy mój kontakt z rowerem wartym koło 10k - nie powiem jest różnica w porównaniu do mojego z marketu za 600 12 lat temu.