Opublikowano 18 kwietnia 20177 l pomiar mocy jest do roweru, droga sprawa. Xbox Scorpio można by za to kupić, więc nie żartuję. i jeszcze by na Halo starczyło Edytowane 18 kwietnia 20177 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Czy moj rower za 150zl bylby na pewno z tym kompatybilny? Czy trzeba by bylo dorzucic jakis spojler
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l To jest mój oficjalny "pomykacz".Rower ma ponad 20 lat,ze starego została tylko rama i kierownica.Nie ma super części ale średnia półka typowego janusza,sprawdza się w sam raz. Edytowane 22 kwietnia 20177 l przez Litwin81
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Jednak biegnę w biegu Morskiego Komandosa w sierpniu,a w listopadzie 10 km w Gdyni.
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l W końcu mam wszystkie części do wyprawowca. Do końca następnego tygodnia powinienem złożyć i za rok jazda do Polski :D
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Heloł. Dziś celem wycieczki był Pont Du Gard, a ściślej rzecz biorąc znajdujący się tam wiadukt. Tak. To jest zdjęcie sprzed roku kiedy nie płaciłem za wejście na ten teren. Dziś tam nie wszedłem, bo nie miałem ze sobą 8 € potrzebnych żeby przejść przez bramki wiodące do powyższej konstrukcji. Sami powiedzcie - kto bierze ze sobą pieniądze na wycieczkę rowerową? Ja nie biorę. Po drodze zatrzymałem się w Castillon du Gard gdzie zrobiłem parę zdjęć. W drodze powrotnej natknąłem się na wioskę założoną przez przodka słowian, Waligórę: Na koniec garść statystyk:
Opublikowano 23 kwietnia 20177 l Zapędziłem się z pisaniem poprzedniego posta. To nie wiadukt tylko akwedukt.
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Sami powiedzcie - kto bierze ze sobą pieniądze na wycieczkę rowerową? Ja nie biorę. Ja akurat zawsze mam przysobie karte debetowa, podlaczonego do rezerwowego konta z tam 100-150zl, czy zeby cos zjesc albo naprawic jak cos sie stanie P.s widoki ladne
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l To jest mój oficjalny "pomykacz".Rower ma ponad 20 lat,ze starego została tylko rama i kierownica.Nie ma super części ale średnia półka typowego janusza,sprawdza się w sam raz. Rama wheelera, też rok temu wyrzcilem wszystko oprocz ramy i widełek, zeby zrobic zapasowy rower. Tyle nas łączy... :*
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l To z Waligórą to żarcik, czy autentyko? A skąd mam wiedzieć po co żabojady akurat tak nazwali tą wichórę?
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Caly tydzien deszcz i wiatr u mnie, wiec postanowilem se pojezdzic na wirtualnym ekranie, tak na poczatek Nawet nie jest zle "grac" w Zwifta ( http://zwift.com ) takie MMO co spalasz a nie przybierasz wagi, achviementy sa, zdobywania leveli ktore nam potem daja stroje i rowery
Opublikowano 6 maja 20177 l Apka Runtastic Road Bike PRO jest teraz za Free na androida i iOS. Nie wiem czy dobre bo tylko na stacjonarnym jeżdżę. Ale przecena z 20zl więc dodać sobie do biblioteki można.
Opublikowano 7 maja 20177 l Dzisiaj pojechałem odwiedzić znajomego i wracając zdecydowałem się pojechać na Le camp de César (stromy podjazd - dobre na kardio). Jak już tam dojechałem, to postanowiłem przedłużyć nieco wycieczkę rowerem i skierowałem się w stronę Saint Victor la Coste, gdzie znajdują się ruiny zamku Chateau du Castellas. Dystans i czas bez szału, ale ważniejsze, że ruszyłem dupę
Opublikowano 13 maja 20177 l Pytanko do znawców. http://www.electro.pl/mtb/rower-arkus-proximo-freestyle-grafitowo-pomaranczowy,id-848778?utm_source=Jjakisty3m8p Myślicie, że dla dziewczyny 172cm będzie za duży? Rama 19", koła 26"? Dobra, głupie pytanie, rama 19" jest dla wielkoludów.
Opublikowano 14 maja 20177 l Szukaj czegoś z 55 cm podsiodłową. Najlepiej się do takiej zmierzyć, zrobić kilka kółek po sklepie. P.S. Ona chce jeździć na czymś takim..? Ja bym celował w Holendra.