Opublikowano 15 maja 20177 l no oto jest pytanie, najlepiej byłoby jakiś turystyczny, najczęściej jazda po mieście ale gdzieś po lesie też się zdarzy
Opublikowano 15 maja 20177 l No to kup crossa na 28" kołach. Wygodniejszy na asfalty niż góral, a po lesie też się da.
Opublikowano 15 maja 20177 l bedzie juz 2.5 roku od kiedy mi zayebali mojego kochanego krossika level a2 i od kiedy jezdze jakims rupieciem co ma ze 20 lat. zastanawiam sie nad kupnem jakiegos nowego roweru w koncu, bo ten ktorym jezdze wazy tone i sie powoli rozpada (musze linki powymienaic bo sie urywaja, lancuch, hamulce kupic nowe i cholera wie jeszcze, amortyzatory by sie przydaly ale pewnie dla takiej starej ramy to nawet nie znajde odpowiednich widelek). Warto interesowac sie rowerami ponizej tysiaka, czy juz lepiej inwestowac w cos lepszego? Rowerem jezdze do i z roboty i dwa czy trzy razy w tygodniu na krotkie (1-2h) wycieczki. Głównie asfalt, choć polnymi dróżkami też lubię. Edytowane 15 maja 20177 l przez Rayos
Opublikowano 15 maja 20177 l W decathlonie widziałem "kolarzówę" z szerszymi oponami za 999, może Cię by zainteresowała.
Opublikowano 16 maja 20177 l http://allegro.pl/2017-solinda-szybka-crs-lazaro-integral-v1-st-lady-i6796075050.html http://allegro.pl/rower-romet-arkus-safari-disc-28-17-crossowy-damka-i6821152822.html http://allegro.pl/rower-trekkingowy-grand-terral-17-gwarancja-kross-i6813003876.html http://allegro.pl/rower-28-trekking-romet-gazela-1-raty-0-wyprzedaz-i6687138378.html Może rzuciłby ktoś obeznany okiem? Który z tych jest godny polecenia w tej kwocie? Widzę, że każdy ma ten sam osprzęt, jakieś podstawowe Shimano, jakiś podstawowy amortyzator. Na co jeszcze zwrócić uwagę?
Opublikowano 16 maja 20177 l Lazaro zdecydowanie najlepszy, reszta szroty na wolnobiegach. Upewnij się, że kupisz dobry rozmiar.
Opublikowano 16 maja 20177 l No właśnie nie da rady znaleźć nic lepszego niż to shimano tz-21, okej w takim razie, zarekomenduję tego integral v1. Dzieki za pomoc!
Opublikowano 16 maja 20177 l Za 1489 masz Lazara na Alivio z 9rz. kasetą. Jeszcze lepszy deal, biorąc pod uwagę osprzęt.
Opublikowano 16 maja 20177 l no to już poza budżetem, pierwotnie szukałem roweru w decathlonie za 600pln ale udalo mi sie przekonac ze to nie ma sensu i obecnei stanelo na 1000pln, nie ma szans by nagiac budzet na 1500 :)
Opublikowano 16 maja 20177 l A, to ten będzie w sam raz. Zwłaszcza, że nie ma całkowicie zbędnego w tym przedziale cenowym amortyzatora. Śmiechłem jak zobaczyłem hydrauliczne tarcze w jednym z pozostałych. Za 9 stówek rower i hydrauliki. Bałbym się tym hamować pod górę
Opublikowano 16 maja 20177 l No właśnie się zastanawiałem nad amorem czy jest sens i chyba stwierdzam, że nie ma. Wtedy rower kosztuje poniżej 850PLN, więc bardzo ładna cena, zostaje kasy na akcesoria.
Opublikowano 16 maja 20177 l Amor w takiej cenie to rdzewiejąca rura z lichą sprężynką, co waży ze dwa kilo. Nie warto.
Opublikowano 16 maja 20177 l ja sobie nabyłem rower elektryczny trybeco 14 rower idealny dla mnie, nie trzeba pedałować! (no dobra czasem trzeba) właśnie zrobiłem rundkę po dzielni i nawet się nie spociłem xd rower fajnie sie spisuje na ścieżkach rowerowych i w miejskich warunkach, aczkolwiek warszawskie krawężniki to nie lada wyzwanie dla wyczynowych bmxów co dopiero dla tego pierda. Ogólnie bardzo śmiesznie, rowerek sie składa na pół i bardzo łatwo rozmontować kierownice i siodełko, chowa idealnie się pod biurko. rada dla zastanawiających się nad zakupem (o ile są tacy) rozważcie model z większymi oponami 26' wtedy rower pojedzie w teren, ten sie do tego nie nadaje. Sprawdźcie czy macie serwis tego cuda u siebie w mieście, macie 7 dni od zakupu na przegląd w serwisie, jak tego nie zrobicie nie macie gwarancji. Edytowane 16 maja 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 16 maja 20177 l mogłeś wziąć taki z koszyczkiem na kierownicy to byś mógł sobie wsypywać mieszankę wedlowską i wcinać podczas jazdy
Opublikowano 18 maja 20177 l na jednym ładowaniu producent podaje 50km na full wsparciu elektryką, zależne jest to od podłoża, wagi rowerzysty , warunków atmosferycznych, napompowanych oponek itd. nie sprawdzałem jeszcze jak to sie ma do rzeczywistości. Edytowane 18 maja 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 18 maja 20177 l Fajny sprzęt dla osób niepełnosprawnych, może im to pomóc w codziennym życiu. No chyba, że chce się być ulaną qurwą to też spoko opcja.
Opublikowano 22 maja 20177 l od lat jak widze tytuł tego tematu z głownej, to myślę że kazub z kanabisem założyli sobie temat do wyzywania się Edytowane 22 maja 20177 l przez maciucha
Opublikowano 23 maja 20177 l Ten beef wygasł ze trzy lata temu. Czy to był Yaczes i Kanabis..? Albo Yaczes i Kazub..? Nie pamiętam.
Opublikowano 8 czerwca 20177 l no i w końcu kupiłem :) Długo sie mierzyłem z zamiarem kupna, zawsze było coś, rok czy dwa lata temu też miał być to triban 500, ale "nie", później lato mijało a ja żałowałem. Dość późno zakupiłem, mamy już wszakże czerwiec, ale i tak się cieszę :) Na początek w sam raz, trasy krótkie zamierzam robić, rekreacyjnie.