Opublikowano 9 czerwca 20177 l podasz przyklad jakiś? czy moze jakaś apka wystarczy? Nie ogarniam tych gadżetów ;)
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Ja mam Polar M400, ale tętna nie mierzy, trzeba dokupić pasek. Ma program na rower też, żeby zliczał km i podawał prędkość. Polar też chyba jakiś licznik ma w ofercie. Może i jakaś apka wystarczy, nie wiem, mało rowerowy jestem :D
Opublikowano 22 czerwca 20177 l * zrobiłem na nim póki co 50 km łącznie, teraz jestem w trakcie remontu mieszkania i nie ma kiedy więcej pojeździć. * trzeba było wyregulowac mechanizm przerzutek, przy niektórych ustawieniach hałasował. * jest szybki ;) * wagowo jest w sam raz - wiadomo nie jest to nawet średnia półka także swoje waży, aczkolwiek dla spartacusa to nic. * musiałem zakupić gadki z pampersem, bo siodełko niewygodne * rower jak rower, miło się śmiga na niedzielne trasy w sam raz ;) Edytowane 22 czerwca 20177 l przez Banny
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Myślę nad czymś, co całkiem nie zrujnuje mi budżetu, a będzie dobre do dłuższych tras. No chyba też się skuszę na niego ;)
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Raczej lepszej alternatywy w tym przedziale cenowym nie znajdziesz, chyba, że używkę.
Opublikowano 22 czerwca 20177 l No używka to też jakaś opcja, ale musiałbym się mocno doedukować w kwestii rowerów, żeby szrota nie kupić.
Opublikowano 24 czerwca 20177 l Jak apka na telefon to tylko strava, endomondo to nic nie wprowadzilo nowego od 5 lat
Opublikowano 16 lipca 20177 l To wyłącz autopauze w opcjach a ja taki zestaw urodzinowy sprawiłem sobie, komplet torb na rower, na całodniowe wycieczki A rekreacyjnie z synem se jedźmy tak na place zabaw 15kg rower, pełne zawieszenie, oponki 2.30, przyczepka i prawie 3 latek to niezły trening na nogi
Opublikowano 18 lipca 20177 l To wyłącz autopauze w opcjach Genialne. Ale jednak wolę kiedy nie zlicza mi czasu podczas stania na światłach. Jeśli już szukamy sensownych rozwiązań to ma to związek z trybem oszczędzania baterii. Po włączeniu czasem wskakuje autopauza bez powodu. Reset androida zdaje się załatwiać sprawę.
Opublikowano 24 lipca 20177 l Fule mam dwa wiec oczywiście że szosa. I zdjęcie dla jajec. Ale na zimę to na poważnie zrobię specjalną półkę na rower nad TV
Opublikowano 24 lipca 20177 l Tarcze. Fe. Też będę musiał pomyśleć o zawieszeniu jednego albo dwóch rowerów na ścianie, bo jak zbuduję zimową szosę to już całkiem nie będzie miejsca na podłodze.
Opublikowano 25 lipca 20177 l Nie tylko tarcze ale i ISO Speed Treka to dwa swietne zastosowania, na ktore czekałem az zostana zamontowane w szosie. Doczekalem sie, na testach treka sprawdzilem kupilem. Pojezdzilem i jest super. Jestem bardzo zadowolony. Warto bylo zmienic moje Madone na Domane.
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l Dzis zainstalowałem endomondo, pojeździłem po mieście załatwiając sprawy. Podsumowanie wyszło takie: czas 45 min, dystans 15 km średnie temp. 3:08 min/km maks tempo: 1:39 min/km średnia prędkość 19.17 km/h kalorie: 444 kcal dwa pytania: * maks tempo to najszybciej przebyty kilometr, tak? * 444 kcal - dobry pomiar? wydaje mi się, że nie mogłem aż tyle spalić w 45 min.
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l A jak Ci się rower sprawuje? Ja jeszcze walczę w sobie, ale chyba pęknę.
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l * 444 kcal - dobry pomiar? wydaje mi się, że nie mogłem aż tyle spalić w 45 min. Chyba w miarę dobry. Mi po godzinie na rowerze spinningowym potrafi 1000kcal pokazać ( polar ). Wiadomo że to tylko orientacyjnie.