Opublikowano 6 sierpnia 20195 l 40/45 to średnia. Na zjazdach i do 100 dobijają. Ale średni na prostych to okolica 40.
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l To chyba temat dla prosów w kaskach i śmiesznych okularkach ale to nic, pochwale sie moim pierwszym rowerem w dorosłym życiu Idealny rower dla mnie, jeździ sie wspaniale, lekki, prosty i piękny.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Nie zdazylem jeszcze sprzedac gierek na psx A tak serio juz zamowilem wieksza tarcze z tylu z 50 na 52.
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l ech czyszcząc dziś swój rower zapomniałem po rozpięciu wyjąć spinkę, no i zgubiłem.....
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Dzisiaj 40 km po 3 latach kondycyjnego kalectwa Na rowerowej (pipi)ni, bo inaczej tego nie nazwę, ale jednak endorfinki buzują Fajny wypad i w poniedziałek powtórka, a jutro podjechałbym do decathlonu by rozejrzeć się za nowym siodełkiem i rączkami na kierownice czy coś. Kompletnie się na tym nie znam, także może mi ktoś powiedzieć na co zwrócić uwagę?
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Jesli cie boli doopa po jezdzie to lepiej zainwestowac w gatki ze specjalna wkladka niz nowe siodelko
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l 56 minut temu, Bartolinsky napisał: Dzisiaj 40 km po 3 latach kondycyjnego kalectwa Na rowerowej (pipi)ni, bo inaczej tego nie nazwę, ale jednak endorfinki buzują Fajny wypad i w poniedziałek powtórka, a jutro podjechałbym do decathlonu by rozejrzeć się za nowym siodełkiem i rączkami na kierownice czy coś. Kompletnie się na tym nie znam, także może mi ktoś powiedzieć na co zwrócić uwagę? Szosa czy MTB ? Zakładam ze szosa bo mtb po takiej przerwie to byłoby zbyt dużo . Rękawice do jazdy ok w DC , ale siodełko chyba lepiej w rowerowym dobrać , większy wybór będzie a poza tym dupę rozjezdzisz po jakimś czasie no chyba ze będziesz robił odcinki jak na TDF to wtedy wszystko się liczy
Opublikowano 23 sierpnia 20195 l Wkładka nic nie da w spodenkach. Tyłek boli 2/3 dni i przechodzi. Aż do kolejnego sezonu/dłuższej przerwy. Wkładka pomaga na dłuższych dystansach. Można to olać i liczyć się z tym co sezon ALBO wybrać się do odpowiedniego sklepu gdzie zmierzą tyłek. A dokładniej rozstaw kości kulszowej. Po takim badaniu zakup odp rozmiaru siodełka. Potem jest kwestia twardości i materiału, ale to już doradza w sklepie gdzie mają tematy do pomiarów. Są jeszcze urządzenia do ustawienia butów SPD- tak przy okazji. Siodełko za 50zł może być dla kogoś lepsze niż te za 500zł. Bez znajomości pomiaru tej kości to i tak nie ma sensu. I z racji faktu, że te spodenki się zakłada na ciało(bez gaci pod czy innych slipek) nie ma co oszczędzać. Warto wydać min te 200/250. Ten materiał leży bezpośrednio na naszej skórze.
Opublikowano 22 września 20195 l http://www.sport.pl/kolarstwo/7,64993,25211106,polscy-kolarze-na-ms-jada-bez-strojow-kolejna-kompromitacja.html?fbclid=IwAR1RqX8RGfKJP6gTSmoPitwOIrRRBHmQr8gmYH6VKGB1ER01anEac5YqbUE Niestety to nie zart.
Opublikowano 22 września 20195 l Cytat Smaczku sprawie dodaje też to, że gdyby tylko w kolarskiej centrali ktoś wykonał parę telefonów, prawdopodobnie bez większych problemów znalazłby firmę, która uszyłaby reprezentacyjne stroje w ramach barteru. W końcu konkurencja na rynku odzieży kolarskiej jest ogromna, podobnie jak pokusa pokazania swojej marki obok orzełka na piersi Rafała Majki czy Kasi Niewiadomej, w relacjonowanych niemal na cały świat wyścigach. Ale na to trzeba mieć jakiś pomysł, umieć pokazać partnerowi korzyść z takiej współpracy, a przede wszystkim: trzeba się za to zabrać odpowiednio wcześnie. Tymczasem działacze przypominają sobie o mistrzostwach świata dopiero wtedy, gdy się już na nie pakują. Czyli kasa by się znalazła, sponsorzy też, ale chłopaczki wzięli się rządzenie kolarstwem, a nie mają o tym pojęcia, standard.
Opublikowano 22 września 20195 l No wazne ze co miesiac jest kaska na koncie za "rządzenie". Nie wiem czy tak jest tylko w kolarstwie u nas ale juz Szurkowski wspominal o tym ze oni tam maja wyje,bane na wszelkie sugestie ludzi ktorym choc w najmniejszym stopniu zalezy na aspekcie sportowym nie tylko cyferkach na koncie. No ale zeby strojow nie ogarnac na mś? Przeciez to nie jakis badminton albo mś w rzutkach tylko kolarstwo xd Nawet na mś w lataniu balonem polacy mieli stroje. Ciekawe czy ktos za to poleci czy rozejdzie sie
Opublikowano 22 września 20195 l Obstawiam, że się rozejdzie, bo kolarstwo to wciąż mało popularny sport u nas.
Opublikowano 22 września 20195 l Zakończyłem dzis impreze mtb- gogolmtb. Ostatni wyścig, dystans jak zawsze min-24km i spoko. Zaliczyłem 5 imprez z 8. Na początku nie miałem roweru. Dzisiejsza trasa prosta, lekka, bez wzniesień. Za rok startuje w SolidMTB. Miałem w planie zmianę roweru na Treka pro calibra, ale odpuszczam. Trzeba troche przyhamować z szajstaniem kasa. Mamy tez w planie zaliczyć z kumplem rasowe mtb czyli szklarska poręba. Zobaczymy czy sie uda.
Opublikowano 22 września 20195 l Ladne medale, no i na jednym nie widac ale jak sie polaczy tworza łańcuch rowerowy , taki smaczek
Opublikowano 31 grudnia 20195 l https://www.fly4free.pl/forum/rowerem-dookola-alp-nieoficjalny-rekord-swiata-gps-penis,1510,147525
Opublikowano 3 stycznia 20205 l Dopiero teraz obejrzalem. Dlugie ale mysle ze wiekszosc z nas zainteresuje. Bo to nie tylko dotyczy kolarstwa ale mysle 90% sportow wytrzymalosciowych. Jak sytuacja wyglada u mistrzow sportu doprowadzajacych swoje organizmy na poziom wytrenowania pozaziemski.
Opublikowano 3 stycznia 20205 l Ikara na Netflixie obczaj, koleś na sobie sprawdza jak doping działa w kolarstwie.
Opublikowano 4 stycznia 20205 l Mega film. Grube afery i grube akcje. No i ten rusek niczym szalony naukowiec ktoremu frajde sprawia ulepszanie sportowcow. No ale fajka zmiekla przy soczigejt