Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moge znalesc na ilu zebach na tarczy w korbie jezdza zawodowcy. 

Wczoraj na wyscigu jechali 50kmh normalnie na plaskim i nie bylo widac zeby mieli jakas mega kadencje. Jezdza na wiekszych niz 53 tarczach? 

Opublikowano
W dniu 8.08.2020 o 11:54, Hela napisał:

117195412_270820837609wkkn.jpg

a wy co robicie żeby wcześniej przejść na emeryturę? 

Kur.wa to za wygranie odpustowego biegu w kadzidle na 5km bylo ostatnio 300zl xD

Pzkol to jest patologia w chu.j u nas. 

Opublikowano

Macie może jakieś porady, patenty na planowanie wycieczki w dziewiczy teren? Wiadomo szybkich dróg unikać z drugiej strony wyznaczenie trasy wiochami to może być loteria jeśli chodzi o jakość asfaltu. Może są jakieś stronki/fora z takimi relacjami (dokładnie chodzi mi o przejazd łódź - wawa)

Opublikowano (edytowane)

Za 15 mu oddali. Sprzedał Madone za 10k. 

Takich rowerów nie kupuje jasio prosto z ulicy :) To rosło stopniowo, ale typ akurat kręci tych km. Pierwsza jego szosa to był Lapierre za 4k chyba.

Podpytałem.

Pierwszy rower to MTB Kross, po upadku koleś na szosie mu pomógł i polecił rower szosowy

Pierwsza szosa, to Lapierre.

Doszedł MTB Cube.

Potem wjechała szosa Specialized.

Wymienił na Madone 

Dokupił MTB Treka Pro Calibra.

Wczoraj wjechał ten wyżej.

MTB leci w świat i chyba w gravela pójdzie. Nie kumam do końca motywu, bo mając szose gravel traci. Mówi że na te trasy gravel będzie lepszy. Ale myśli. 

Kiedyś się przewinął temat, to mówił że teraz jakby brał MTB, to fulla. 

Ja dzisiaj bym wziął gravela osobiście. 

Edytowane przez iluck85
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, kanabis napisał:

Gdybym mial piniondze na wydawanie na rowerek 15 koła to bym mial w piwnicy kazdy rodzaj roweru. Mtb, gravel, szose itp. 

Ja miałem dwa- mtb i gravel. Stałem w korytarzu i nie wiedziałem którym dzisiaj jechać :turned: 

Moze za rok mtb poleci i gravel wleci.

Kumpel podliczył- 65k wydał na wszystkie rowery. Ale mowi ze jakieś 70% odzyskał. 15 nie wydał, wyłożył 5 tylko. To tak stopniowo trzeba ogarniać. Kupić, sprzedać i dołożyć. Sezon dwa i to samo.

Edytowane przez iluck85
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wogole jak teraz jezdza tdf w nicei to ile bym dal za pojezdzenie taka trasa. Cos przepieknego. Oczywiscie mowimy o zjezdzie gdzie tam sie bede pchal pod gorke :sapek:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

spacer.png

Brak czasu na regularna jazdę daje się we znaki zarówno w fizyczne skostnienie ale i umysłowo doskwiera brak ruchu, ale ostatnio udało się wyjechać na mała rundkę na przewietrzenie. kocham rowerek :) 

• Plusik 2