Labtec 3 643 Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Strava Klub https://www.strava.com/clubs/psxextreme 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DamianGrecky 477 Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Panowie i panowie, do jazdy na rowerze (a i w sumie to do biegania) lepszy Garmin czy Suunto? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Garmin = prestiz w biegowej spolecznosci, doskonaly serwis gwarancyjny nie zadajacy pytan , swietna aplikacja. I sporo tez placi sie za sama firme jesli chodzi o cene zegarkow Wiele znajomych ma suunto nie narzeka. Dobre zegarki. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 824 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Jadę zobaczyć czy jest Trek X Caliber 8 z 1x12. Potem zostaję Caliber 9. Ale nie ma i najbliższa dostawa w czerwcu, ale już większość klepnięta. Następna dostawa po nowym roku. Taki dramat na rynku jest... Podobno jest jedna sztuka której ktoś nie odebrał. Jak będzie, wezmę. Good Luck... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Sciaglem se ta strave. Zapisuje sie do klubu rowerzystow psiks ekstremalne 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DamianGrecky 477 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 5 godzin temu, kanabis napisał: Garmin = prestiz Czyli Apple w świecie zegarków sportowych? Ja na codzień chodzę w tradycyjnym, mechanicznym i raczej tego nie zmienię, ale na sportowo nie pasuje. Czy jakieś apki/wydarzenia są ekskluzywne dla danych platform czy nie ma znaczenia pod tum katem wybór Garmin/Suunto/Polar etc. a i pytanie czy opłaca się brać podstawowe modele w/w marek czy lepiej dopłacić? Jak wspomniałem, nie będą przeznaczone do użytku dzień w dzień tylko w czasie aktywności Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 173 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) . Edytowane 15 Sierpnia 2022 przez gtfan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 19 minut temu, DamianGrecky napisał: Czyli Apple w świecie zegarków sportowych? Ja na codzień chodzę w tradycyjnym, mechanicznym i raczej tego nie zmienię, ale na sportowo nie pasuje. Czy jakieś apki/wydarzenia są ekskluzywne dla danych platform czy nie ma znaczenia pod tum katem wybór Garmin/Suunto/Polar etc. a i pytanie czy opłaca się brać podstawowe modele w/w marek czy lepiej dopłacić? Jak wspomniałem, nie będą przeznaczone do użytku dzień w dzień tylko w czasie aktywności A to juz zalezy ile masz na wydanie 500zl, 1500zl, 3000zl Ja mam 735xt bo to multisport. Jak tylko biegalem to mialem forerunner 25 chyba. Troche wygladal jak kalkulator z bazaru ale tez polecam bo sie swietnie sprawdzal. Takze jak kolega wyzej wspomnial. Zalezy co ty bedziesz z nim swirowal. Jak tylko do aktywnosci to mozesz odrzucic fenixy ktore oprocz sportowych funkcji tez "wygladaja" i kosztuja wiecej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gniewny 1 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 mam problem z siodelkiem w rowerze mtb. jakbym nie usiadl to albo odciskaja mi sie kosci kulszowe albo gooch. jest jakis patent na dobor odpowiedniego siodla czy to kwestia kupowania az trafi sie na to dopasowane? Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 173 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) . Edytowane 15 Sierpnia 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Dobór siodełka to tylko przez pomiar kości kulszowych. Poszukaj w swoim mieście sklepu, który posiada to tego sprzęt. Albo prosta żelowa miarka albo bardziej zaawansowane urządzenie. Jak poznasz swoją szerokość to tylko takie siodełku musisz kupić. Albo w wersji MTB, lub Szosa bo posiadają one inne kąty nachylenia ciała. Na szosie siedzi się inaczej niż na mtb dlatego te siodełka są jednak inne. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) Ja przez to ze teraz jezdze na lemondce i jestem w pozycji aero non stop musialem zmienic siodlo. Po dluzszej jezdzie na standardowym nie czulem benisa po jezdzie. Wyczytalem ze powodowalo ucisk na jakas tam tetnice sromową Czy cos w tym stylu Teraz jezdze na siodelku anatomicznym adamo Edytowane 13 Maja 2021 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
DamianGrecky 477 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 1 godzinę temu, kanabis napisał: A to juz zalezy ile masz na wydanie 500zl, 1500zl, 3000zl Powiedzmy ze tysiaka lub w okolicach 1300 mogę dać za gadżet który nie odmieni mojego życia. Podstawowe modele maja tylko funkcje biegowe czy na rower tez się nadają? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 W tej cenie chyba masz juz wlasnie nasz mityczny 735 xt ktory jest multisportowy. Z tym ze musialbys poszukac bo oficjalnie to produkowany jest teraz jego nastepca ktory kosztuje 2 koła. A jesli nie znajdziesz to chyba najrozsadniejszym wyborem wydaje sie fr 245. Tutaj masz recenzje https://www.eazymut.pl/blog/recenzja-zegarka-multisportowego-garmin-forerunner-245-n7?source=kategoria Te podstawowe typu fr30 to takie najprostsze zegarki tylko do biegania wiec je olej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 824 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Klepnąłem. Czekam do połowy czerwca- miesiąc czekania aż przyjedzie dostawa. Gadka szmatka- będzie drożej na nowy sezon. Ceny jeszcze podskoczą.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 3 godziny temu, kanabis napisał: Ja przez to ze teraz jezdze na lemondce i jestem w pozycji aero non stop musialem zmienic siodlo. Po dluzszej jezdzie na standardowym nie czulem benisa po jezdzie. Wyczytalem ze powodowalo ucisk na jakas tam tetnice sromową Czy cos w tym stylu Teraz jezdze na siodelku anatomicznym adamo i co teraz wpuszczasz tam siusiaka razem z jajami żeby sobie wisiał i nie uciskał? Wąziutka ta szpareczka, wąziutka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DamianGrecky 477 Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 No dobra, to już chyba mniej więcej wiem co chciałem na temat zegarków. Szkoda, że mam w tym roku wesele i każdy zakup oglądam dziesięć razy i tak pewnie do wakacji będę kisił hajs, a szkoda, bo te Garminy fajne maszyny i kuszą. Ślub w USC i obiad dla rodziców to powinien być ustawowy max przy zawarciu związku dobrze, że jutro z rana na rowerku do pracy, w czasie jazdy człowiek nie myśli za bardzo o poważnych sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Bracia i siostry, mam pytanie odnośnie sportowych zegarków Garmin. Zawsze jeśli chodzi o tę firmę to mi się przed oczyma zapala czerwona lampka ostrzegawcza. Chodzi mi mianowicie o to czy mapy nawigacyjne udostępniane przez Garmina w zegarkach są darmowo apdejtowane? Kupiłem naście lat temu nawigę do auta tej f-my, a mianowicie Garmin Nuvi 1350. Mam ją do dzisiaj w igłowym stanie, ale od bardzo dawna jest w zasadzie "cegłą" ponieważ kasa jaką sobie życzy firma za aktualizację jest IMO paskarska Był tylko jeden darmowy update map w obrębie roku od zakupu, z którego skorzystałem. Czy te chore drogie apdejty map tyczą się również ichnich zegarków? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 3 godziny temu, Czezare napisał: Bracia i siostry, mam pytanie odnośnie sportowych zegarków Garmin. Zawsze jeśli chodzi o tę firmę to mi się przed oczyma zapala czerwona lampka ostrzegawcza. Chodzi mi mianowicie o to czy mapy nawigacyjne udostępniane przez Garmina w zegarkach są darmowo apdejtowane? Kupiłem naście lat temu nawigę do auta tej f-my, a mianowicie Garmin Nuvi 1350. Mam ją do dzisiaj w igłowym stanie, ale od bardzo dawna jest w zasadzie "cegłą" ponieważ kasa jaką sobie życzy firma za aktualizację jest IMO paskarska Był tylko jeden darmowy update map w obrębie roku od zakupu, z którego skorzystałem. Czy te chore drogie apdejty map tyczą się również ichnich zegarków? Po co zawracasz głowę sportowym zegarkiem ! Siedz w tej swojej piwnicy i nie wychodz bo wirus cie zabije !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 7 minut temu, kufir napisał: Po co zawracasz głowę sportowym zegarkiem ! Siedz w tej swojej piwnicy i nie wychodz bo wirus cie zabije !!!! zm Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 W dniu 12.05.2021 o 22:36, DamianGrecky napisał: Panowie i panowie, do jazdy na rowerze (a i w sumie to do biegania) lepszy Garmin czy Suunto? Posiadam komputer nurkowy Suunto i jest ekstra ! Jeśli chodzi jednak o zegarki to tylko Garmin. Polecam Feniksa 5 lub 6. Kompatybilność między urządzeniami Garmina jeśli takowe posiadasz jest genialna i sam serwis Garmin Connect w których przechowujesz wszystkie aktywności jest kozacki. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 824 Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Ktoś używa licznik bezprzewodowego? Kiedyś te liczniki miały problemy z komunikacją i gubiły odczyt. Coś się zmieniło? Nie chce komputera za kafla. Mnie interesuję ile jadę, ile przejechałem dziś i ile przejechałem ogólnie. I myśle nad bezprzewodowym tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 173 Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) . Edytowane 15 Sierpnia 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Banny polowe mniej kilometrow ode mnie najezdzil a prawie 3 razy wiecej przewyzszenia. Te kurpie płaskie jak klata feministki Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 10 minut temu, kanabis napisał: Banny polowe mniej kilometrow ode mnie najezdzil a prawie 3 razy wiecej przewyzszenia. Te kurpie płaskie jak klata feministki Chłopie tu też płasko, mam dwa "pagórki" i tylko tam coś można podziałać A Tobie sie nie nudzi 1 trasa? Ja robię sobie opcje bocznymi dróżkami, aby urozmaicić, ale też mam świetne inne opcje na dłuższe wypady (na które teraz nie mam czasu ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi