Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Taki wytrzymały, a i tak pewnie w Agnieszce Wlodarczyk kończy po 15 sekundach Edytowane 17 sierpnia 20222 l przez Blaise
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Jak on tyle trenuje to pewnie tam w agnieszce jest raz w sezonie. Jak final super bowl.
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Ciekaw jak on ma stopy pozdzierane po takim wyczynie. Ja przejdę kilkaset metrów w butach i z źle podwiniętą skarpetą i już mam obtarcia, u niego to musi być hardkor.
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Niekoniecznie, jak dobra skarpeta i buty to nie będzie się nic działo. Tym bardziej, że u niego trening biegowy to nie jest 5, czy 10 km, więc stopy też ma zahartowane. W wywiadzie kiedyś mówił, że przy tym wysiłku to on już nie czuje, czy coś obciera, uciska, czy przeszkadza. To już naprawdę musi być srogi ból, żeby w takim transie i zmęczeniu mu realnie dokuczał. Za to w połowie dystansu rowerowego musiał rower zmienić, bo jeden zajechał.
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Na duzo mniejszych dystansach triatlonisci czy ultrasi gubia paznokcie takze nie ma sie co przejmowac. Zreszta dobrze wyglada. Nawet chyba wskoczyl na numerek do kamperka z agnieszka. Wygladaja na szczesliwych
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Chlopaki ona ma juz 41 lat. Dupa juz cmentarzem smierdzi. Co wyscie mysleli ze jak ona wyglada nieumalowana. Karasia i tak juz osy pokąsaly ze i tak nie widzi i mu wszystko jedno.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Jeszcze bieganko i weekend. Jeszcze wczoraj trzeci był też Polak - Kostera. Miał ok. 100 km straty do drugiego miejsca. Poland strong.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Jak zaczynał biec nad ranem, to drugi miał 360km rowerem jeszcze Pięknie zniszczy rekord Junga Edytowane 18 sierpnia 20222 l przez Wooyek
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Tak z ciekawości ile on za to dostanie? Rozumiem łamanie granic własnej wytrzymałości ale chyba musi mu się to opłacać.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Je jebie co to za organizmy. Mi by musieli dac miesiac na to wszystko a i tak pewnie kolejny bym musial odpoczywac. Nawet jak stosuja jakies dopingi czy cos no to kurwa to dalej ludzkie organizmy. Oni sa chyba jak z tego filmu uniwersalny zolnierz. Ze oni sie nie boja ze sie przekręcą
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l 12 minut temu, BRY@N napisał: Tak z ciekawości ile on za to dostanie? Rozumiem łamanie granic własnej wytrzymałości ale chyba musi mu się to opłacać.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Nawet mistrz w świata w najpopularniejszej federacji Iron Man nie dostaje dużo, a co dopiero w takich niszowych zawodach. Oni żyją głównie ze sponsorów, a Karaś ma kilku takich partnerów biznesowych, z którymi się już ustawił na życie. On zrezygnował z wielu sponsorskich ofert, bo nie chciało mu się pajacować w social mediach i reklamować guvna. Startuje w Fame MMA i wielokrotnych IM z pobudek poczucia adrenaliny, wyzwań i masochizmu, a nie kasy.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Nie no ja rozumiem, że lubi to co robi i w pewnie sposób się od tego uzależnił ale z czegoś żyć trzeba
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l No on chyba nie może narzekać. Do tego ma swoją aplikację do treningu i jest trenerem.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l No szkoda Ogólnie to mam wrażenie, że chyba za wysokie tempo sobie narzucił, przewagę miał przecież jakąś absurdalną, pewnie chciał wyśrubować kosmiczny rekord i się przeliczył. Edytowane 18 sierpnia 20222 l przez Wooyek