Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 289 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i zrobiłem to. Objechałem całe Tatry. 240 km, 3000 m przewyższeń, dwa dni. Rekord dniówki pobity i to w górach, mogę być z siebie dumny. Aż sam nie wierzę, że to zrobiłem i jeszcze wróciłem au

• No i za mną pierwszy backpacking, w pobliżu Połczyn-Zdrój.   Dziesiątki popełnionych błędów, ale było dobrze. W dwa dni pykło 130 km. Śpiwór niby na chłodne noce, ale było zimno na hamaczku.

• Mam takie hobby że uczestniczę w lokalnych maratonach MTB na Podlasiu. W co którąś tam niedzielę wrzucam rower do auta i jadę na miejsce startu. Nie jestem profesjonalistą, nawet amatorem nie jestem,

Opublikowano

Z kolorem śmieszna sprawa, bo jak wyszukałem go na necie to była jedyna rzecz, która mi nie pasowała, ale myślę pierdole kolor, rower bedzie okej to biorę.

Jak wszedłem do sklepu to nawet nie poznałem tego roweru bo mowie nie mój kolor xd zupełnie inaczej w katalogu

IMG_3383.webp