DeadFish 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 (edytowane) http://www.mygamercard.net/leaderboard.php...p;x=51&y=12 Pierwsze miejsce - zakopane82. "Wow, ale master, na pewno wymiata" - tak sobie pomyślałem jak zobaczyłem go na liście (o dziwo, widzę go pierwszy raz w życiu na tej liście, nigdy nie udzielał się na żadnych forach odnośnie GH). Parę tygodni temu zobaczyłem go na pierwszym miejscu i brakowało mu jednego achiva. Zgadnijcie jakiego...kupna wszystkich piosenek. Pomyślałem sobie, że to niemożliwe żeby gościu przeszedł GH 4 razy w singlu i 4 razy w coopie i nie kupił wszystkich. Idąc dalej, skapnąłem się że przecież jest achievement za kupno WSZYSTKIEGO ze sklepu, który przecież miał. WTF? Jak może mieć achiva za wszystko jak nie ma za piosenki? Na koniec...on pojawił się na tej liście jakiś miesiąc temu. Wchodzę w jego profil: GH3 - last played 18 maj 2008! N/C Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie i tym bardziej co oni robią że sobie achivy wbijają, I don't give a fuck. btw. ogólny achivy tego gościa: Number of Games: 163 Total Score: 147830 / 153550 Total Achievements: 5345 / 5550 Jakiś gliczer / cziter / haker / yeahbunny. Edytowane 11 kwietnia 2009 przez DeadFish Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Przerobiona konsola + linux na niej = łatwie game save'owanie i glitchowanie z acziwami Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Sorry DeadFish, ale ty mu najzwyczajniej w świecie zazdrościsz. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Ten koles to cziter. Dzien po premierze dodatku do FIFY mial achieva za wygranie wszystkich turniejow na online. Wszystko spoko tylko mial te achievy zrobione offline:D Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Sorry DeadFish, ale ty mu najzwyczajniej w świecie zazdrościsz. xD Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2009 Sorry DeadFish, ale ty mu najzwyczajniej w świecie zazdrościsz. Żeby było czego Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 (edytowane) Sorry DeadFish, ale ty mu najzwyczajniej w świecie zazdrościsz. Żeby było czego Tego że jest wyżej od Ciebie na acziwment boardzie;p naprawdę nie masz zmartwień w życiu skoro takie rzeczy Cie oburzają Edytowane 11 kwietnia 2009 przez Zimol Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Sorry DeadFish, ale ty mu najzwyczajniej w świecie zazdrościsz. To ci się udało :lol3: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Get a life, suckas !!!11 Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 nie widzę powodu żeby się nad tym spuszczać, to tylko wirtualne punkty :potter: Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2009 Tak ale to ja chciałem jako jedyny mieć calaka w naszym kraju ;p A tak to taki ciulas zaburza mi równowagę ;p A tak to może kiedyś bym znalazł kogoś do coopa ;p Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Swoją drogą wielu (w tym i ja) dużo by dało żeby dowiedzieć się jak gość trzaska te achievy Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Tak ale to ja chciałem jako jedyny mieć calaka w naszym kraju ;p A tak to taki ciulas zaburza mi równowagę ;p A tak to może kiedyś bym znalazł kogoś do coopa ;p Tak BTW to które achievementy Ci brakują? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 (edytowane) Swoją drogą wielu (w tym i ja) dużo by dało żeby dowiedzieć się jak gość trzaska te achievy Marcin już Ci to wyjaśnił. Potem przekłada dysk do legalnej konsoli - podpina się do Live'a i siedzi taki skur,wol z bananem na ustach, albo i w nich. Edytowane 11 kwietnia 2009 przez Fisiu Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2009 Tak ale to ja chciałem jako jedyny mieć calaka w naszym kraju ;p A tak to taki ciulas zaburza mi równowagę ;p A tak to może kiedyś bym znalazł kogoś do coopa ;p Tak BTW to które achievementy Ci brakują? Tylko te za karierę w coopie (nie mam z kim zrobić) oraz wygrać 500 meczów online (nie za bardzo mi się chce). Czyli ogólnie nic czego nie mógłbym zrobić. Wszystko najtrudniejsze już poszło. Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 12 kwietnia 2009 A skoro już jesteśmy przy cziterach to ja miałem jeszcze kiedyś ciekawą przygodę ;p Jak grałem jeszcze w GH3 na PC, raz jak odpaliłem pro face offa to było coś takiego...znalazłem gostka do gry, spoko, odpalamy. Piosenka się zaczęła, jeszcze żadnych nutek nie było a wskaźnik już na jego stronę szedł xD Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Tak ale to ja chciałem jako jedyny mieć calaka w naszym kraju ;p A tak to taki ciulas zaburza mi równowagę ;p A tak to może kiedyś bym znalazł kogoś do coopa ;p Tak BTW to które achievementy Ci brakują? Tylko te za karierę w coopie (nie mam z kim zrobić) oraz wygrać 500 meczów online (nie za bardzo mi się chce). Czyli ogólnie nic czego nie mógłbym zrobić. Wszystko najtrudniejsze już poszło. Powiedz gdzie mieszkasz, rusze dupe na dwie noce i (pipi)niemy - gorzej z Raining Blood Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi