Snake. 9 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Scena w jednym z pierwszych odcinkow w ktorym Henry znajduje głowe kozla a potem szybko pierze wszystko aby ta laska tego nie zobaczyla Pewna niescislosc, bo tylko on byl w tym pokoju wiec po co mialby to robic ;] Też sie nad tym zastanawiałem, doszedłem w końcu do wniosku ze to ten patologiczny JD mógł wrzucić tam tą głowe. Ale pewnie to po prostu potknięcie scenarzystów. btw. to chyba jednak nie był kozioł ;p Signap - a mi sie właśnie początkowe odcinki podobały bardziej, jakoś wszystko sie tam lepiej trzymało kupy i fajniej sie to oglądało. Chociaż przyznam że cały serial był całkiem fajny, mimo że troche przygłupi ;] Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Caly serial jest do dupy i tego sie trzymajmy. Kolejna niescislosc wynikajaca ze skrocenia serialu to ta mloda miala na poczatku jakies "wizje" i w ogole byla jakby nie z tego swiata. Widac, ze mieli inne plany co do niej, a nagle w ktoryms z odcinkow jakby zapomniano o tym. Cytuj
shinian 629 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Niedawno obejrzałem cały sezon. Serial do 10 odcinka był nawet dobry, potem niestety to już równia pochyła. Potknięcie scenarzystów goni potknięcie. Ginie gdzies logika: sceny typu Wakefield bez problemu wchodzi do zabarykadowanego baru gdzie znajduja sie ocalali. Barmanka miala pod lada shotguna, oczywiscie nie zdarzyla go wyciagnac. Teraz perełka: Ten miejscowy staje z Wakefieldem do walki na noze (tutaj nastepuje nieodzowne mierzenie sie wzrokiem trwajace kilkanascie sekund) , Trish zabiera natomiast drugiego shotguna i ucieka z pozostałymi do łazienki. Moim skromnym zdaniem łatwiej byłoby go poprostu zastrzelic z tej broni. To tylko moja skromna opinia. Druga scena z tego cyklu to Cal i Chloe na moscie. Szerokosc przeprawy to kilkadziesiat centymetrow. Cal zamiast poczekac az Wakefield znajdzie sie na moscie, zblizy sie do niego, to strzela z strzelby w morderce ktory stoi 50-60 metrow od niego. Rece opadaja. Wywody Henrego "Dlaczego zostalem morderca" rowniez sa rozbrajajace. Boo-hoo matka sie mnie wyrzekla, boo-hoo mój przyszywany ojciec był looser'em (dokładnie ten przymiotnik pada w serialu) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi