Opublikowano 12 kwietnia 200915 l Na witrynie sieci sklepów Gamestop(jak i ESRB) pojawiła się zapowiedź INFERNAL, gry polskiego studia Metropolis Software. Z jednej strony dziwi ten ruch, wykonany przez bliżej nieznanego wydawcę U & I ent. z drugiej miło że interesują zachodnich wydawców gry sworzone w Polsce. http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDet...roduct_id=74470 Edytowane 12 kwietnia 200915 l przez ocelot1
Opublikowano 12 kwietnia 200915 l ta gra to jedna wielka kupa ,grałem w to na PC i naprawdę nie polecam
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l Koleś był aniołem ale pracuje dla diabła czy jakoś tak. Dużo strzelania Po chyba 2 levelu odpadłem więc nie wiem co dalej.
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l Byla calkiem calkiem, jak pamietam. Przyjemny shooterek. Znajac zycie gra bedzie miala problemy z frameratem, bedzie w jezyku ang (mimo ze to polska gra) i mocno zbugowana. Jesli to ma byc 100% port z PC to nie widze sensu robienia go - zazwyczaj robiac port na inna platforme dochodza jakies bonusy jak dodatkowy etap, bronie,itp
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Ja o tej grze nie słyszałem, ale jeśli by trochę popracowali nad portem to przy tej niskiej cenie wyjściowej 40$ (pewnie na Allegro w ciągu miesiąca nówki stać będą po 70zł) może być nawet ciekawie, zobaczymy co będzie jak podadzą więcej szczegółów. EDIT: Na WP ocena ponad 1000 graczy to 8.4 więc chyba gra nie była taka zła. Edytowane 14 kwietnia 200915 l przez donsterydo
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Na WP. Dobry żart. Żeś sobie znalażł wiarygodny serwis. gamerankings.com Tu poszukaj
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Hmmm jak słyszałem opinię PC-towców swego czasu to się wszyscy podniecali tą grą Widać gracze konsolowi mają inne gusta. Pożyjemy zobaczymy.
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Wyglada na dobrego sredniaka. Jesli zblizy sie poziomem do Dark Sectora i cena dosc szybko spadnie to sie pewnie skusze.
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Gooralesko: Podałem oceny graczy, więc w czym widzisz problem... Zawsze patrzę na oceny graczy bo wiadomo, że są tam zarówno pochlebne jak i negatywne opinie. Na gamespot ocena graczy to 7.5 więc gra nie może być jakaś strasznie zła, więc wszystko zależy od jakości portu i ceny. Moim zdaniem gry budżetowe to też dobre rozwiązanie, pod warunkiem, że w parze z uproszczoną grafiką idzie dobra grywalność i atrakcyjna cena. Tak sobie pomyślałem, że trochę wcześniej premierę ma infamous na PS3, może M$ ma nadzieję, że część ludzi którzy nie siedzą mocno w konsolach pomyślą, że to port na X360 XD Edytowane 14 kwietnia 200915 l przez donsterydo
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Ja przeszedłem Infernala na PC i moim zdaniem nie jest wcale zła. W moim prywatnym rankingu dałbym jej 7/10 - tyle samo co Dark Sectorowi. Grafikę miała przyzwoitą, niezłe moce. Owszem, fabuła badziewna, ale nie przeszkadzało to w kasowaniu kolejnym przeciwników
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l donsterydo napisał(a): Gooralesko: Podałem oceny graczy, więc w czym widzisz problem... Zawsze patrzę na oceny graczy bo wiadomo, że są tam zarówno pochlebne jak i negatywne opinie. Na gamespot ocena graczy to 7.5 więc gra nie może być jakaś strasznie zła, więc wszystko zależy od jakości portu i ceny. Moim zdaniem gry budżetowe to też dobre rozwiązanie, pod warunkiem, że w parze z uproszczoną grafiką idzie dobra grywalność i atrakcyjna cena. Tak sobie pomyślałem, że trochę wcześniej premierę ma infamous na PS3, może M$ ma nadzieję, że część ludzi którzy nie siedzą mocno w konsolach pomyślą, że to port na X360 XD A recenzenci w pismach i portalach to kto? Ufoludki?
Opublikowano 16 kwietnia 200915 l http://www.gamikaze.pl/Xbox/Aktualnosci/In...Xboksa_360.aspx Potwierdzone oficjalnie.
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Odkopałem temat bo kompletnie cicho o tej grze. Miała wyjść w czerwcu czy jakoś tak i co, słuch o niej zaginął. Wiadomo na kiedy przełożyli premierę czy może skasowano projekt? Edytowane 26 sierpnia 200915 l przez Slupek88
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Wyszlo, wersja USA jest prawdopodobnie RF ale ta gra to crap - http://www.gamerankings.com/xbox360/959302...ance/index.html
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Noo rzeczywiście myślałem że, będzie lepiej. To już się nie dziwie że to gra widmo ... z takimi ocenami. Edytowane 26 sierpnia 200915 l przez Slupek88
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Jakim trzeba być durniem, żeby wypuścić na konsole bez żadnych zmian konwersję cienkiej/średniej gry, która do tego ma już swoje lata. Przy takiej konkurencji jaka jest na rynku. Nie wiem deweloper sam chciał sobie krzywdę zrobić czy jak :-) Warto sobie zobaczyć na okładkę z tyłu pudełka - save 20Mb, jaja sobie robią