ocelot1 0 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 (edytowane) Na witrynie sieci sklepów Gamestop(jak i ESRB) pojawiła się zapowiedź INFERNAL, gry polskiego studia Metropolis Software. Z jednej strony dziwi ten ruch, wykonany przez bliżej nieznanego wydawcę U & I ent. z drugiej miło że interesują zachodnich wydawców gry sworzone w Polsce. http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDet...roduct_id=74470 Edytowane 12 kwietnia 2009 przez ocelot1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 ta gra to jedna wielka kupa ,grałem w to na PC i naprawdę nie polecam Cytuj
Pawel_S5 13 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 potwierdzam, ta gra to dno Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 ale okladke ma fajna. O czym jest ta gra? Cytuj
Dante 450 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Koleś był aniołem ale pracuje dla diabła czy jakoś tak. Dużo strzelania Po chyba 2 levelu odpadłem więc nie wiem co dalej. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Byla calkiem calkiem, jak pamietam. Przyjemny shooterek. Znajac zycie gra bedzie miala problemy z frameratem, bedzie w jezyku ang (mimo ze to polska gra) i mocno zbugowana. Jesli to ma byc 100% port z PC to nie widze sensu robienia go - zazwyczaj robiac port na inna platforme dochodza jakies bonusy jak dodatkowy etap, bronie,itp Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 (edytowane) Ja o tej grze nie słyszałem, ale jeśli by trochę popracowali nad portem to przy tej niskiej cenie wyjściowej 40$ (pewnie na Allegro w ciągu miesiąca nówki stać będą po 70zł) może być nawet ciekawie, zobaczymy co będzie jak podadzą więcej szczegółów. EDIT: Na WP ocena ponad 1000 graczy to 8.4 więc chyba gra nie była taka zła. Edytowane 14 kwietnia 2009 przez donsterydo Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Na WP. Dobry żart. Żeś sobie znalażł wiarygodny serwis. gamerankings.com Tu poszukaj Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Hmmm jak słyszałem opinię PC-towców swego czasu to się wszyscy podniecali tą grą Widać gracze konsolowi mają inne gusta. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj
Flik 2 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Wyglada na dobrego sredniaka. Jesli zblizy sie poziomem do Dark Sectora i cena dosc szybko spadnie to sie pewnie skusze. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 kupujac te gre wspierasz polska gospodarke Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 (edytowane) Gooralesko: Podałem oceny graczy, więc w czym widzisz problem... Zawsze patrzę na oceny graczy bo wiadomo, że są tam zarówno pochlebne jak i negatywne opinie. Na gamespot ocena graczy to 7.5 więc gra nie może być jakaś strasznie zła, więc wszystko zależy od jakości portu i ceny. Moim zdaniem gry budżetowe to też dobre rozwiązanie, pod warunkiem, że w parze z uproszczoną grafiką idzie dobra grywalność i atrakcyjna cena. Tak sobie pomyślałem, że trochę wcześniej premierę ma infamous na PS3, może M$ ma nadzieję, że część ludzi którzy nie siedzą mocno w konsolach pomyślą, że to port na X360 XD Edytowane 14 kwietnia 2009 przez donsterydo Cytuj
malcher 1 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Ja przeszedłem Infernala na PC i moim zdaniem nie jest wcale zła. W moim prywatnym rankingu dałbym jej 7/10 - tyle samo co Dark Sectorowi. Grafikę miała przyzwoitą, niezłe moce. Owszem, fabuła badziewna, ale nie przeszkadzało to w kasowaniu kolejnym przeciwników Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Gooralesko: Podałem oceny graczy, więc w czym widzisz problem... Zawsze patrzę na oceny graczy bo wiadomo, że są tam zarówno pochlebne jak i negatywne opinie. Na gamespot ocena graczy to 7.5 więc gra nie może być jakaś strasznie zła, więc wszystko zależy od jakości portu i ceny. Moim zdaniem gry budżetowe to też dobre rozwiązanie, pod warunkiem, że w parze z uproszczoną grafiką idzie dobra grywalność i atrakcyjna cena. Tak sobie pomyślałem, że trochę wcześniej premierę ma infamous na PS3, może M$ ma nadzieję, że część ludzi którzy nie siedzą mocno w konsolach pomyślą, że to port na X360 XD A recenzenci w pismach i portalach to kto? Ufoludki? Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 http://www.gamikaze.pl/Xbox/Aktualnosci/In...Xboksa_360.aspx Potwierdzone oficjalnie. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Odkopałem temat bo kompletnie cicho o tej grze. Miała wyjść w czerwcu czy jakoś tak i co, słuch o niej zaginął. Wiadomo na kiedy przełożyli premierę czy może skasowano projekt? Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Slupek88 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Wyszlo, wersja USA jest prawdopodobnie RF ale ta gra to crap - http://www.gamerankings.com/xbox360/959302...ance/index.html Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 (edytowane) Noo rzeczywiście myślałem że, będzie lepiej. To już się nie dziwie że to gra widmo ... z takimi ocenami. Edytowane 26 sierpnia 2009 przez Slupek88 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Jakim trzeba być durniem, żeby wypuścić na konsole bez żadnych zmian konwersję cienkiej/średniej gry, która do tego ma już swoje lata. Przy takiej konkurencji jaka jest na rynku. Nie wiem deweloper sam chciał sobie krzywdę zrobić czy jak :-) Warto sobie zobaczyć na okładkę z tyłu pudełka - save 20Mb, jaja sobie robią Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi