Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 października 2009 Ale pieprzycie za przeproszeniem. PSX Extreme JEST multiplatformowym czasopismem i nikt tego nie podwazy(wlasciwie to powiedzialbym ze to X360 jest adorowany, przez ile nr'ow to on juz zbiera najwiecej recek ?) , Jak chcecie poczytac wiecej nt swojej platformy, mowi sie trudno - macie jeszcze Neo +, ale nie wyzalajcie sie nad PSX Extreme. CD-Action od dawna zrezygnowalo z CD na rzecz DVD, a tytul ulegl zmianie ?, myslicie ze zmiana nazwy pisma jest ot taka prosta i latwa ? Nie lubie MS za wprowadzenie na rynek chamskich zagrań, podkupywań itp a N jest po prostu niepoważne ze swoim Wii, Taaak, a Sony niewinne pokrzywdzone dziecko . Dajcie juz z tym spokoj, prawda jest taka ze kazdy z tych 3 koncernow dal (_)_), nie ma swietych. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 26 października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 października 2009 Ja bym radził przejść tylko na PS3, w końcu ta gazeta miałaby jakiś poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 26 października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 października 2009 Też bym tak radził, ale to dlatego, że mam PS3 :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 26 października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 października 2009 Jestem za zmianą nazwy na Gejmbojedwens Extreme i zerwaniem z multiplatformowością na rzecz Wii. Zaryzykuję rękę (lukasza), że pismo sporo by na tym zabiegu zyskało (chociażby większą ilość fanów Nintendo). Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 970 Opublikowano 27 października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 października 2009 Albo MULTIPLATFORM Extreme Aha. "MULTIPLATFORM Extreme" and "MEx" logo are trademarks or registered trademarks of Triboy's Company. All rights reserved. Ekhm, to był żart. To tak na wszelki wypadek;) PSX Extreme to PSX Extreme, koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 29 października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 października 2009 W tym temacie ujawnia się więcej idiotów, niż w komentarzach na onecie. Nie istnieją ludzie, którzy lubią grać tylko na PS3. Istnieją kretyni, którzy wmawiają sobie, że tak jest, bo nie stać ich na posiadanie dwóch platform i za wszelką cenę chcą udowodnić wszystkim, że to najlepsze rozwiązanie. To tak, jakby próbować wybrać dla siebie samochód, opierając się tylko na miesięczniku dla fanów Mitsubishi. Jasne - można. Ale potem może się okazać, że kupując Lancera Sportback zrobiłeś z siebie frajera, bo 10 letni Golf ma lepsze przyspieszenie i wyższy komfort jazdy. Tak, osoba kupująca z założenia konsolę konkretnej marki jest dla mnie skończonym idiotą. Cytuj Odnośnik do komentarza
RudiAG 19 Opublikowano 2 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2009 Do niejakiego dr Czekolada, wez tylko pod uwage jeden "drobny" szczegol. Sony, Nintendo i niegdys Sega na swoja pozycje na rynku pracowaly latami i nie musialy zachowywac sie w sposob jaki od 2003 robi to ms. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2009 Do niejakiego dr Czekolada, wez tylko pod uwage jeden "drobny" szczegol. Sony, Nintendo i niegdys Sega na swoja pozycje na rynku pracowaly latami i nie musialy zachowywac sie w sposob jaki od 2003 robi to ms. ale ty tak na serio? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2009 (edytowane) Z tym Onetem to chyba rzeczywiście . Tak, osoba kupująca z założenia konsolę konkretnej marki jest dla mnie skończonym idiotą. 1. Aha ... I jak to się odnosi do PSX Extreme ? 2. Uzasadnij swoją opinię, ja mam PS3 i naprawdę nie widze powodu by kupować X360 (nie to żebym psioczył gdybym go posiadał oczywiście, jeszcze w 2007 sprawa wyglądała zupełnie inaczej), mam stos gier do zagrania i czuje się ciągle przesycony tym co mam. Co do osób które pisały że chciałyby tylko PE o PS3 to jaja se raczej robiły . Sony, Nintendo i niegdys Sega na swoja pozycje na rynku pracowaly latami i nie musialy zachowywac sie w sposob jaki od 2003 robi to ms A to M$ od 2003 tak się zachowuje ? Każdy ma swój sposób na sukces, Majkro ma swój - a że jeszcze są to czasy trudne, myślę że z grubsza nie ma naprawdę za to, co strzelać focha na nich (chyba głupią ślepotę sąsiednich firm, które z takim dorobkiem dały się tak załatwić). Offtop off. Edytowane 2 listopada 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2009 Do niejakiego dr Czekolada, wez tylko pod uwage jeden "drobny" szczegol. Sony, Nintendo i niegdys Sega na swoja pozycje na rynku pracowaly latami i nie musialy zachowywac sie w sposob jaki od 2003 robi to ms. ale ty tak na serio? ;P Niezła beka w tym temacie. RudiAG, masz zapewne 14 lat, jarasz się konsolami i przechodzisz teraz w życiu etap fascynacji różnymi ideałami itp. Jak się obudzisz w rzeczywistym świecie i przeczytasz swoje posty, to będzie Ci wstyd, że takie pierdoły potrafiłeś pisać Cytuj Odnośnik do komentarza
RudiAG 19 Opublikowano 2 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2009 DR Czekolada to ze ktos tak robi wcale nie musi znaczyc ze wszystkim musi sie to podobac , masz racje, znak tych czasow niekoniecznie jednak dobry i pozadany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal 4 Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 Czuję się oszukany, gdyż nazwa magazynu wskazuje, tak jakie były założenia na początku, ze ma tylko traktować o jednej konsoli PSX , więc kim chu.jem sie wzięły Dreamcasty, a następnie PS2, NGC X1, XO, WII PS3, PSP, DS, wszak powinno tylko być o konsoli PSX (nie wiem, chyba PSone możemy zaliczyć, czy nie bardzo?). W sumie to PSX, to chyba set top box na bazie PS2 . Stała się naturalna kolej rzeczy. Ja się oszukany nie czuję . Ostatnio mam większe ciśnienie na WII niż PS3 która u mnie stoi . Biznes (pipi)a biznes Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 wielkie halo, jak dla mnie gazeta moze sie nazywac ajfon ekstrim a i tak bede kupowal - recenzji prawie nie czytam tylko publicystyke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 Tak, osoba kupująca z założenia konsolę konkretnej marki jest dla mnie skończonym idiotą. 1. Aha ... I jak to się odnosi do PSX Extreme ? 2. Uzasadnij swoją opinię, ja mam PS3 i naprawdę nie widze powodu by kupować X360 (nie to żebym psioczył gdybym go posiadał oczywiście, jeszcze w 2007 sprawa wyglądała zupełnie inaczej), mam stos gier do zagrania i czuje się ciągle przesycony tym co mam. Co do osób które pisały że chciałyby tylko PE o PS3 to jaja se raczej robiły . Naprawdę przykład motoryzacyjny nie był wystarczająco oczywisty? 1. PSX Extreme jako magazyn poświęcony wyłącznie konsolom Sony nie mógłby - oczywiście - pomóc w obiektywnym wyborze najlepszej platformy do grania. 2. Jakbyś kupił PS3 nie zapoznając się z dostępną biblioteką gier na PS3 i X360, byłbyś idiotą. Przykład: osoba, która kupuje PS3, bo Xbox360 to zło i w ogóle "bardziej PC, niż konsola" (pamiętacie jeszcze ten śmieszny z perspektywy czasu zarzut odnośnie starego X'a?), albo dlatego, że kumple powiedzieli mu, że "PlayStation" jest super, jest idiotą. Osoba, która kupuje PS3, bo jest fanem Metal Gear Solid, chce zagrać w Killzone'a i odtwarzać filmy na Blu-ray i przedkłada to nad Gears of War, Fable i Viva Pinata jest świadomym graczem i konsumentem. Cytuj Odnośnik do komentarza
snowblind 1 Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 Szczerze mówiąc to mógłbym w ogóle nie kupować PE, ponieważ Internet daje mi masę darmowych recenzji i co najważniejsze wideo recenzji. Ale kupuję PE co miesiąc ponieważ ten mag a przede wszystkim jego autorzy stali się cząstką mojego żywota. I tyle Pozdrówka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 E tam,ja bym nie mogl przestac kupowac. Kibelek + prawdziwa gazetka,nic tego nie zastapi,te emocje jak wylatuje Ci kupa i czytasz list debila miesiaca. Moze na prima aprilis zamiast PSX Extreme chlopaki wrzuca inna nazwe,np Afro Extreme i zobaczymy czy sie przyjmie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2009 1. PSX Extreme jako magazyn poświęcony wyłącznie konsolom Sony nie mógłby - oczywiście - pomóc w obiektywnym wyborze najlepszej platformy do grania. Coz magazyn nigdy nie podjal sie wyboru "najlepszej" platformy do grania z tego pwoodu ze recenzuje wszelkie gry na wszelkie platformy. Zas gdyby reprezentowal tylko jedna platforme oczywista oczywistosc nie bylby obiektywny. 2. Jakbyś kupił PS3 nie zapoznając się z dostępną biblioteką gier na PS3 i X360, byłbyś idiotą. A, chyba ze o to ci chodzi . DR Czekolada to ze ktos tak robi wcale nie musi znaczyc ze wszystkim musi sie to podobac , masz racje, znak tych czasow niekoniecznie jednak dobry i pozadany. Tez kiedys tak plulem zolcia na M$ jak ty, ale z czasem zrozumialem ze to co owa firma robila niekoniecznie bylo jedynym (i najwazniejszym) powodem dla ktorego czulem taki niedosyt przy PS3 - Oczekiwalem ze Sony kontynuuje odyseje po PS2, tymczasem oni zrobili ostry skret w zupelnie inna strone (dopiero teraz sie wszystko ustabilizowalo) mi to tak nie pasilo ze po prostu czlowiek az zalowal tego przeskoku na current-geny, taka prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
jack119 1 Opublikowano 10 listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2009 dokładnie, nie wiem jak możecie oczekiwać, że PSX Extreme będzie tylko o PS3... po prostu LOL czasy panowania PS się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi